Shapka
14.02.2013 12:02:00
4 буд
ЖЕКу було надiслане звернення:
Просимо надати вiдповiдi по таким питанням:
1. Чому в нашому будинку освiтлення МЗК вiдбувається по "аварiйнiй" схемi - з 4 ламп на коридорах свiтять лише 2? Чи буде у зв`язку з цим здiйснений перерахунок тарифу по обслуговуванню будинку?
2. Чому в нашому будинку на сходах зовсiм немає свiтла? Це несе небезпеку для життя i здоров`я мешканцiв будинку. Чи буде у зв`язку з цим здiйснений перерахунок тарифу по обслуговуванню будинку?
3. Вiд нашого будинку вперше вивезли смiття 15 сiчня. Чи буде у зв`язку з цим здiйснений перерахунок тарифу по обслуговуванню будинку?
4. В нашому будинку є 3 лiфти. Коштами мешканцiв будинку була здiйснена антивандальна обшивка усiх лiфтiв. Чому працює лише 2 лiфти? Чи буде у зв`язку з цим здiйснений перерахунок тарифу по обслуговуванню будинку?
5. Згiдно обов`язкам прибиральника в нашому будинку двiчi на мiсяць має проводитись вологе прибирання прибирання сходових клiтин, маршiв, площадок тощо. До цього часу воно не проводилось. Чи буде у зв`язку з цим здiйснений перерахунок тарифу по обслуговуванню будинку?
6. В смiттєприймальному пунктi нашого будинку ЖЕКом облаштоване житло для двiрника. Двiрник додатково обiгiрвається електричним обiгрiвачем. Хто несе витрати за спожиту цим приладом електроенергiю?
7. В день заселення будинку (26.12.12) був оголошений тариф на обслуговування будинку i прибуд територiї 4,1695 грн. Зараз (30.01.13) на http://www.municipal.kiev.ua:8080/municipal/ бачимо тариф 4,2806 грн. Яка причина зростання тарифу? Тариф затверджений органами мiсцевого самоврядування? Який тариф є основою для нарахування оплати за грудень-сiчень?
8. ЖЕК має повiсити в будинку iнформацiйний щит. Просимо виконати Вашу роботу i таки, нарештi, повiсити той щит.
9. В нашому будинку ламаються ручки на вхiдних дверях, дверях у кiмнату чергових, у лiфтових холлах. Просимо замiнити несправнi ручки на справнi. 10. В будинку вiдсутнi 11 доводчикiв на дверях на загальних лоджiях. Прохання вiдновити їх.
Просимо надати вiдповiдi у зазначений законом час. З повагою, мешканцi буд. 23-В по вул. Урлiвськiй. 31.01.13.
Shapka
14.02.2013 12:02:21
Вiдповiдь ЖЕКа:
У КП "Житло-сервiс" Ваше звернення розглянуто, по сутi iнформую наступне.
1. Електропостачання мiсць загального користування будiвельниками вiдновлено.
2. Побутове смiття вивозиться згiдно затвердженого на пiдприємствi графiку, а саме: понедiлок, вiвторок, четвер, субота. Разом з тим, мешканцями та найманими працiвниками, якi виконують ремонтнi роботи, виноситься будiвельне смiття до контейнерiв, спричиняючи тим самим понаднормове накопичення смiття та антисанiтарний стан на прибудинковiй територiї. Згiдно Правил благоустрою м. Києва власники квартир пiсля ремонту зобов`язанi власними силами вивозити будiвельне смiття.
3. На даний час три лiфти знаходяться у робочому станi та експлуатуються. Лiфти запускалися в роботу по мiрi виконання захисної обшивки з метою збереження їх санiтарного та робочого стану. Вiдповiдно до вимог якостi послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй плата за послуги зменшується, якщо не працює жоден лiфт в межах трьох дiб включно.
4. Прибирання мiсць загального користування вiдбувається згiдно технологiчної карти, вологе прибирання проводиться вiдповiдно до графiку. Майстром будинку щомiсяця складається акт про виконанi роботи з пiдписами мешканцями. Так на Вашому будинку у сiчнi мiсяцi було здiйснено вологе прибирання 25.01.2013р. ( Акт № 1 вiд 25.01.2013р, акт № 2 вiд 01.02.2013р.)
5. Доводчики, якi вiдсутнi на дверях в мiсцях загального користування в кiлькостi 11 шт. замiнено на пружини. Ручки на металевi дверi в холах грузових лiфтiв на 9,11,12 поверхах ( якi знятi невiдомими особами) будуть встановленi. Прохання до власникiв квартир проводити роз’яснювальну роботу з робiтниками, якi виконують ремонтнi роботи в квартирах з приводу запобiгання актiв вандалiзму щодо Вашого спiльного майна в мiсцях загального користування.
6. Дошка оголошень з вивiшеною iнформацiєю по житловому будинку знаходиться в холi на першому поверсi.
7. Розрахунковi матерiали щодо тарифу на послуги у розмiрi 4,1695грн. за 1 кв. м загальної площi квартири, при оплатi пiсля 20 числа мiсяця, передано на розгляд до Управлiння економiки та iнвестицiй виконавчого органу Київської мiської ради (КМДА). У разi прийняття рiшення про встановлення тарифу для Вашого будинку на рiвнi, нижчому чим було доведено до мешканцiв, буде здiйснено перерахунок плати за послуги з утримання будинку та прибудинкової територiї з початку нарахування.
Annita2012
14.02.2013 12:24:49
Ув.AlexWx, хочу напомнить Вам, что ни я и не др. ув. жильцы нашего 2 дома ( невминяемые, жлобы, горлопаны и люди делающие ремонты по 20000 у. ед. и не сдающие по 200 грн.), не для обиды будет сказано, Вам ничего не должны - а рассылку делать не буду умышленно т. к. считаю срок в 2 дня малый до обьявления собрания для всех жильцов, да и я думаю что Вы уже втроем решили как будет лучше для нашего дома - эстетично и т. д. - осталось только уговорить людей выше перечисленнных и чтобы они на это деньги сдавали. А благодарность инициативной группе дома №2 за проделанную работу я уже писала, да и др. люди тоже. То что Вас было вчера 3 чел. так я думаю причина здесь не в равнодушии людей, а в том - что надо просто уважать других людей изначально и тогда все было бы по другому. Не стоит больше я думаю развивать эту тему - делайте как Вы это видите. Желаю всем хорошего вечера - и не забыть поздравить своих половинок с Днем влюбленных!!!
Shapka
14.02.2013 12:26:09
4 буд
Була сьогоднi на Урлiвськiй.
Завтра буде прорахований виконавцем (дядечка зварювальник) дашок над ганком - приблизно такий, як у нас навiси над входами у пiдвал, але знизу обшитий вагонкою (для естетичного вигляду). Це варiант №2.
Перший варiант - гарний дашок по ескiзу сусiда Валерiя, приблизна вартiсть 15-16 тис (робота i матерiали).
Сусiди з 2 буд (Аннiта питала ранiше за решiтку), можете пiдiйти завтра на наш буд i запитати вартiсть зварної решiтки на чорний вхiд (приблизно 8-9 год дядечко має бути). Пригодиться вона вам чи нi, але вартiсть уже знатимете. Саме цей дядечко варив нашу решiтку, тому iз роботою знайомий.
У кого є проблеми iз вiкнами (розбитi рами, шибки, потребується регулювання, ущiльнення i тд)! Запишiть свої проблеми у Вiктора Дмитровича чи ключницi Галини. На наступному тижнi останнiй раз приїдуть доопрацьовувати вiкна - точний день i час скаже Дмитрович. Вiдремонтувати Ваше вiкно можна лише маючи доступ в квартиру. Тобто Вам треба або залишити ключ, або самому бути присутнiм в час усунення проблеми.
На будинку чергують електрики вiд забудовника. Маєте проблему (не працює розетка, свiтла нема i тд), звертайтесь у прорабський вагончик.
Огорожа - подивилась я сьогоднi кругом будинку, подивилась... Ну, не знаю я, з якого боку пiдступати до тої огорожi(( Сусiди, пiдсобiть в цьому питаннi, займiться самi))
Конс`єржi - сьогоднi чергує татарка Валя. Ну, от не задоволена я такою роботою(( В суботу я привезла їм список: № квартири i прiзвище власника. Сказала повiсити на видному мiсцi i питати усiх, хто заходить № кв i прiзвище. Звiсно, нiхто списка не повiсив i нiчого не питає. Та навiть i списка того не знайшла уже.
Їм вiдрегулювали батарею опалення, поставили нове вiкно - в кiмнатi їх тепло. Там стояв страшенний саморобний з виду опалювальний пристрiй. Зараз наче його нема. Виявилось, що вони його поставили в туалет. Питаю, що ви там грiєте? - Я там кашу собi варю!
Жалiлась конс`єрж, що вiкно нове незручне - через перемичку людей не видно. А я ж обговорювала iз ними конструкцiю вiна, щоб було зручно. Зупинились на такiй. Тепер уже це погано.
Жалiлась, що тепер iм вiддали ключ вiд чорного входу i приходиться бiгати туди-сюди вiдкривати, закривати той вхiд.
Жалiлась, що не дають спокою електромагнiтнi хвилi вiд обладнання пожежного, що на стiнi. ПРосять купити їм екран, який не пропускає тi хвилi.
А ще сказала, що вони не черговi по пiд`їзду, а конс`єржi. Я попросила назвати рiзницю - не змогла.
Мiша охоронець зробить сьогоднi дошку для ключiв (висiтиме в кiмнатi конс`єржiв), щоб ключi, якi є, не валялись по столу, а були органiзованi.
Mnepofig
14.02.2013 12:34:51
3-ий дом. Готов учавствовать материально. Скиньте номер Приват карты. Или скажите в какую квартиру занести. По поводу забора, - поддерживаю идею ограждения 4-ех домов с установкой шлагбаумов. Но реализовать её можно будет не раньше, чем мы создадим ОСББ.
Kora
14.02.2013 12:58:41
Annita2012: Ув.AlexWx, хочу напомнить Вам, что ни я и не др. ув. жильцы нашего 2 дома ( невминяемые,...
Ув. жильцы нашего 2 дома должны сами себе. И что бы и Ваше мнение учитывалось (а не только инициативной группы в составе 3 человек), нужно, как минимум, приходить на собрания. И причина вчерашней не явки людей на собрание может быть разной (я, например ложу спать ребенка в это время). Так, что не сгущайте краски. Хорошего Вам дня!!
uman
14.02.2013 13:24:54
Соседи! Кто может, порекомендуйте толкового сантехника, который сейчас работает на наших домах. Разводку воды и канализации сделали, но не очень-то доверяю работникам, которые сделали эту работу. Хочу чтобы кто-то толковый проверил перед тем, как ложить притку. Спасибо.
ксюшик
14.02.2013 14:09:42
Annita2012: Ув.AlexWx, хочу напомнить Вам, что ни я и не др. ув. жильцы нашего 2 дома ( невминяемые,...
Анита, не знаю, правильно ли я информирована, но по моему вы верующий человек. Что же вы вспоминаете слова, которые были сказаны 3 месяца назад, нехорошо так делать, Бог осудит...
А по поводу рассылки, вот вы и доказали свою готовность участвовать... Говорить не мешки ворочать... Пойдите еще и в 4 доме поговорите, может там вас услышат... Вам бы оратором в верховную раду - цены бы вам не было.
ксюшик
14.02.2013 14:16:44
Добавлю. Вчера мы ничего не решали, только накидали план проведения сборов. И уговаривать я никого не собираюсь, мое время слишком дорого стоит.
valjalja
14.02.2013 14:35:24
alivas: 3 ДОМ: Установлен магнитный замок, выкупайте ключи у консьержа 1ключ= 20 грн. покупайте...
Добрый день, а подскажите пожалуйста куда и кому сдавать деньги? Кто собирает сделайте список по квартирам кто сдал кто нет, можэт так быстрее дело пойдет и можэт кто-то подумает :я ж не хуже соседа)))