ЖК "Милославичи", Троещина-20, ул. Закревского, 99, стройплощадка 11 (ДБК-4)

Vasiliy_n

Vasiliy_n

16.01.2013 12:22:45

Igor_L: Соседи, всем спасибо за инфу.
Кто уже подавал документы подскажите, пожалуйста,...

Повторяю, заява про державну реєстрацiю права власностi.

Заголовок бланка такой: "Заява про державну реєстрацiю прав та їх обтяжень (щодо права власностi)"

Цитувати

Vasiliy_n

Vasiliy_n

16.01.2013 12:47:21

Alexander11: Соседи, подскажите, есть у кого знакомые мастера что бы выбить стены???
Надо срочно.

Допустим, если идёт речь об алмазной резке фрагмента панельной стены - для создания арки, тогда это понятно.

Но на то, что вы озвучили дословно, и применимо к нашему панельному дому, а не к дому какой-нибудь другой конструкции, у меня, уж извините, напрашивается встречный вопрос: а не проще ли себе вправить мозги???

Цитувати

Alexander11

Alexander11

16.01.2013 13:12:10

Не правильно высловился, имеенно фрагмента под арку. Так есть кто?

Цитувати

LILY

LILY

16.01.2013 13:57:28

Не могу найти на сайте образец бланка "Заява про державну реєстрацiю прав та їх обтяжень (щодо права власностi)", помогите кто знает?

Цитувати

Наташенка11дом

Наташенка11дом

16.01.2013 18:42:32

И мне поплохело как прочитала про снесение стены.
Сразу захотелось спросить из какой вы квартиры...

Цитувати

Vasiliy_n

Vasiliy_n

17.01.2013 05:39:52

LILY: Не могу найти на сайте образец бланка "Заява про державну реєстрацiю прав та їх обтяжень...

Напишите на мейл: zakrevskogo99gmail.com, отправлю.

Цитувати

Vasiliy_n

Vasiliy_n

17.01.2013 07:11:10

Прошу простить за качество фото а также за не точную информацию!

На стенде в Держреестре в "Перелiк осiб, якi звiльняються вiд сплати державного мита" (кроме 1 и 2 кат. ЧАЭС) указано следующее, расшифровываю фото:

Громадяни, вiднесенi до категорiї 3 постраждалих внаслiдок Чорнобильської катастрофи, -якi постiйно проживають до вiдселення чи самостiйного переселення або постiйно працюють на територiї зони вiдчуження, безумовного (обов`язкового ) i гарантованого добровiльного вiдселення, за умови, що вони за станом на 1 сiчня 1993 року прожили вiдпрроцювали у зонi безумовного (обов`язкового) вiдселення не менш двох рокiв, а у зонi гарантованого добровiльного вiдселення, - не менше трьох рокiв;

Громадяни, вiднесенi до категорiї 4 потерпiлих внаслiок Чорнобильської катастрофи, якi постiйно працюють i проживають або постiйно проживають на територiї зони посиленого радiологiчного контролю, за умови, що станом на 1 сiчня 1993 року вони прожили або вiдпрацювали в цiй зонi не менше 4 рокiв;

Iнвалiди ВВВ та сiм`ї воїнiв (партизанiв), якi загинули чи пропали безвiсти, i прирiвнянi до них у встановленому порядку особи;

iнвалiди I та II груп.
....

далее продолжу сокращенно - детали уточняйте:
.. мiсевi держ. адмiнiстацii; НБУ та його установи, ПФУ; органи держ. влади,..

Затем, на сайте http://www.drsu.gov.ua/ есть дополнительная информация о контактах.

Напоминаю (так как часто задают вопросы), что платить нужно две квитанции
- за надання iнформацiї з Реєстру у формi Витягу.
(сплата 120 грн.)
- Держ. Мито.(сплата 119 грн.) Подсказывают, что платить для Деснянского р-на, т. е. Реквiзити: УДК Деснянського району.

Розрахунковий рахунок: 31116095700004

ЄДРПОУ: 37984978

МФО:820019

Кому отправил бланк "Зразки квитанцiй", там есть сплата 51 грн. - это не нужно платить!!!

Дополнение. Для LILY и всех остальных:
http://www.drsu.gov.ua/show/10163
Раздел 11.Бланки заяв у сферi державної реєстрацiї прав.
http://www.drsu.gov.ua/show/10317
Раздел 12. Зразки заповнення квитанцiй на оплату державного мита за проведення державної реєстрацiї речових прав на нерухоме майно та плати за отримання витягу за отримання витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно в мiстi Києвi.

С ув.

Цитувати

anaxenamyn

anaxenamyn

17.01.2013 10:34:32

Наташенка11дом: У меня уже есть Свидотство и тех паспорт.
Только что вернулась с подачи документов...

Наташенька, пожалуйста, сбросьте копию заявления на мой мейл, хочу сверить правильно ли я все заполнила....

Цитувати

Наташенка11дом

Наташенка11дом

17.01.2013 14:10:47

anaxenamyn : напишите свой имейл.

Цитувати

anaxenamyn

anaxenamyn

17.01.2013 14:22:17

Наташенька, я написала мейл вон на тот конвертик который справа:)

Цитувати
<< 95 96 97 98 99 ... 128
Архів