Александр
04.08.2007 11:11:54
Привет Соседям !
Сейчас делаем ремонт в доме ул. Пчелки 3а
Anfield :
Sweet :
olegosp :
Кирилл :
стукните в аську 7285093
хочу познакомиться с теми кто уже переехал.
Tati
29.01.2008 09:18:10
Добрый день! скажите, мы купили квартиру на Драгоманова 6А. Скажите на данный момент много жильцов дома члены ОСББ?
poznyaky-komfort
26.04.2010 09:42:22
Шановні мешканці!
Голова Дарницької РДА Сташук буде відповідати на запитання «Комсомольської правди в Україні» 26 квітня у понеділок з 17 до 18 години. Це шанс для нас з вами звернути увагу цього пана на проблеми нашого будинку, пов’язані з відсутністю школи і дитсадка, з проблемами землевідведення нашого будинку, з проблемами порушення кримінальної справи за фактом нібито самозахоплення землі нашим ОСББ. Також варто буде його спитати, чому вулиця Драгоманова – суцільна автостоянка для вантажівок, чому через наш двір проїздить 400 машин отруюючи дітей на дитячому майданчику і так далі. Закликаємо вас, шановні мешканці, відкласти свої справи у понеділок 26 квітня з 16.30 до 18 години і зателефонувати на номер прямої лінії 044) 205-43-66. Радимо поставити собі на телефоні нагадування про цю важливу справу, щоб не забути.
Сам Сташук прийде у редакцію о 17, але для того, щоб першими додзвонилися саме ми – потрібно починати заздалегідь – можливо, редактори записуватимуть питання до приходу старука.
Назвіть адресу свого будинку і поставте одне з цих питань Сташуку, який з вікна свого службового авто вже давно не помічає людей. Давайте нагадаємо Дарницькій РДА про своє існування і про необхідність кардинально вирішувати наші проблеми, замість мурувати навколо нас платні автостоянки на місцях стадіонів шкіл та дитсадків.
Сташук повинен зрозуміти, що проблеми нашого будинку – це його першочергова турбота.
Також запитання уже зараз можна а нам ще і треба ставити в інтернеті. Ось посилання
http://www.kp.ua/daily/press/detail/3022/
А у понеділок з 16.30 до 18 – зателефонуйте хоча б раз на пряму лінію і спитайте Сташука про те, чому для нього мурування автостоянок важливіше за нормальне, комфортне життя людей у його районі?
poznyaky-komfort
06.05.2010 19:59:56
Сьогодні на телеканалі Сіті вийшов сюжет про проблеми нашого мікрорайону, зокрема про рейдерське захоплення РДА прибудинкових територій новобудов. Шановні сусіди. у цьому сюжеті якийсь клерк з Дарницької РДА по прізвищу Сергієнко нахабно збрехав про те, що він неодноразово спілкувався з головою ОСББ Позняки комфорт Оксаною Тихонович. Оксана каже, що вона його в очі не бачила. Що ви думаєте з цього приводу. Як вважаєте, що ми спільно можемо зробити, щоб припинити намагання РДА закатати весь район в автостоянки? Пишіть на адресу poznyaky-komfort@ukr.net Подивіться статтю на українській правді у рубриці Київ, підзаголовок Колонка автора та залиште там свій коментар. Ми повинні спілкуватися. Якщо не можете висловити свою думку вслух - зробіть це принаймні в інтеренеті. Цим ви врятуєте наш район від перетворення у бетонні джунглі
poznyaky-komfort
13.05.2010 13:50:14
Начальник департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий сьогодні під час прес-конференції пообіцяв розібратися з незаконним паркуванням вантажних автомобілів у Дарницькому районі Києва. Зокрема, отримавши звернення мешканців вулиці Драгоманова з 200 підписами Валерій Лозовий, зокрема сказав:
«Ми обстежимо цей район і внесемо пропозиції районній раді, звернемося до Київради стосовно облаштування спеціальних місць відстою вантажних автомобілів. Це неправильно, що вони стоять у житловому районі».
Нагадаю, мешканці вулиці Драгоманова підготували звернення до РДА, КМДА, ДАІ та інших владних структур з проханням припинити незаконне тривале паркування вантажних автомобілів на проїжджій частині вулиці та терміново облаштувати пішохідний перехід біля будинку № 8, де діти переходять дорогу з інтенсивним рухом, йдучи у школу.
Раніше, розібратися з цією проблемою обіцяв голова РДА Віталій Сташук під час «прямої лінії» у газеті «Комсомольська правда в Україні» 26 квітня, однак з того часу нічого не змінилося – транзитні вантажівки, як і раніше з’їжджають з траси на відстій на вулицю Драгоманова, а розбита вантажівка на перехресті продовжує створювати небезпеку пішоходам та автомобілістам.
Яяя
13.05.2010 15:47:16
а я думав, що це тільки мені фури і камази заважають))
може комусь і будка з хаотичним дзвоном, впродовж цілого дня теж набридли?
poznyaky-komfort
18.05.2010 10:02:53
На фото - вбюивче перехрестя біля будинку номер 8 на Драгоманова, стосовно якого зібрані підписи з проханням облаштувати перехід.
ФЛЕШМОБ запишись на прийом до Сташука
Як я ходив на прийом до Сташука!!!
Дивовижна річ, шановні сусіди! Я щойно (11.00 18 травня) повернувся з Дарницької РДА. Ходив записуватись на прийом до голови РДА. На відміну від європейських міст, де з мером столиці може навіть турист вільно поспілкуватися у нас спілкування з головою району у місті – велика робота. Треба спочатку зателефонувати на номер 565-44-03 переконати сувору тьотю Зінаїду Павлівну Гальосу, що ти достоїш прийти в адміністрацію і записатися на прийом. Наступний крок – приходиш у Дарницьку РДА в 303 кабінет. Там може бути зачинено. Саме так було сьогодні зі мною. Я не став чекати – спустився на другий поверх у приймальню заступника голови Сінцова. Його секретарка зателефонувала кудись і повідомила мені, що уже хтось у 303 є. Пані, з якою я спілкувався у 303 кабінеті дивилася на звернення, під якими ми збираємо підписи і фотографії з фото фіксацією бардаку на вулиці Драгоманова була дуже здивована. Вона зі мною говорила так, ніби я приїхав скаржитися на якісь проблеми з особняка у Конча-Заспі. Але менше з тим. Кілька разів перепитавши мене чи дійсно я хочу саме до голови, а не до заступника чи ще якого небудь дрібного клерка, вона розповіла, як важко РДА чогось домогтися, що вони можуть тільки клопотати перед містом про вирішення проблем району і нарешті ретельно дослідивши мій паспорт записала-таки мене не прийом до голови РДА аж на 14 червня. При цьому попередила, що прийом ще може бути відмінений. Отже 14 червня я піду на прийом до самого Сташука!!! Велика мабуть честь, раз для того, щоб потрапити до нього на прийом треба стільки всього зробити. Однак, шановні сусіди, закликаю вас знайти 15 хвилин в один день, зателефонувати у робочий час за номером 565-44-03. Не припиняйте спроб туди додзвонитися, якщо з першого разу не вийшло. Справа в тому, що ці люди не надто перевтомлюються на роботі, зоча і отримують зарплату з наших податків, але ми все одно повинні нагадати їм про себе. Попри те, що вулиця Драгоманова, про проблеми якої я розповідав у відділі роботи зі зверненнями громадян – це вулиця на якій розташована і адміністрація, однак ця пані абсолютно була не в курсі наших проблем. А раз немає звернень з приводу наших проблем – значить немає і проблем. Отже можна заставити вулицю вантажівками, кіосками, забирати прибудинкові території трамбувати під стоянки місця, де за планом мають бути школи і так далі. Ми самі дозволяємо їм так себе поводити. Дуже прошу всіх – зателефонуйте, запишіться на прийом прийдіть на прийом і розкажіть про проблеми району. Всі ви їх знаєте, але щоб не морочитись з написанням заяви – отримайте уже готову заяву до РДА – надішліть листа на адресу poznyaky-komfort@ukr.net і у листі відповіді отримаєте необхідні документи – заяву презентацію з описом проблем і фотографіями і додаткові консультації стосовно полегшення спілкування з районними чинониками, щоб ви себе почували впевнено, а чиновники нарешті зрозуміли, що Ползняки 4 а і вулиця Драгоманова – це їхня першочергова турбота.
Regi
20.06.2010 08:21:41
ПРОДАЮ ОСТАВШИЕСЯ ПОСЛЕ РЕМОНТА МАТЕРИАЛЫ:
Профиль CW-100 9шт. по 13грн.
Профиль UW-100 1шт. 11грн.
Гипсокартон 2,5м-2листа по 20грн, 2м-1 лист 16 грн.
Элитгипс старт 3 мешка по 24грн.
Клей для теплоизоляции Супермастер 1 мешок 25грн.
Если всё всместе - 250грн
Самовывоз, О. Пчилки 2. 050 3679595, 067 9091796