НатаКНА
11.02.2009 13:50:57
А потім буде заселення будинку по вул. Милославська 4-а і буде дуже багато суперечок стосовно паркування біля будинку. А стосовно амністії то це правда і навіть стає страшно від цього. І я вже писала про дядю педофіла який хтів згвалтувати хлопця і може іншого дядю який згвалтував дівчинку 6-ти років і все це відбувалося в школі під час навчання. Я вже мовчу про безпеку в великому будинку. А собаки це не проблема. Треба наполягти при телефонні розмові з працівниками 1551 на негайне вирішення проблеми. Стосовно квартирних крадіжок, то в неділю показували по телевізору подружню пару яка цим займалась тільки на нашому новенькому масивчику. Наркомани це проблема і вирішувати її тяжко, але потрібно в нашому будинку норкомани зникли після того як мій батько з сокирою в руках пояснив їм, що вони не бажані гості. Доречі міліції це все байдуже. Вони їх всіх знають і робити нічого не хочуть.:-)
skrebtsov
11.02.2009 13:58:57
inkog: так мы будем дружить ребята? когда наше собрание?
О каком собрании идет речь?
inkog
11.02.2009 14:03:11
Кто-то слышал будем мы платить банковские проценты или нет? Ходит слух что бюджет не платит банку.
Nata211
11.02.2009 14:16:56
Заносила в понеділок довідку про доходи в банк - ні про що таке навіть не натякали. Це дуже серйозне питання, то давайте не піднімати паніку раніше часу, бо й так проблем на голову вистачає!
skrebtsov
11.02.2009 14:19:43
договор трехсторонний!
Мы платим тело кредита, КГГА - проценты!!!
Milaya
11.02.2009 14:27:29
inkog: Кто-то слышал будем мы платить банковские проценты или нет? Ходит слух что бюджет...
Подозреваю, что этого автора следует заблокировать, т. к. это очередной "возмутитель спокойствия". Либо инорируйте его, либо сообщите администратору.
lexey
11.02.2009 16:27:16
Oks:
Ув. lexey, Вы случайно не знаете, кто "поселился" у нас в будущей консьержной?...
Здравствуйте. Кто живёт в консьержной я в ЖЕКе выямнил, по первому требованию её освободят. Домофоны будут ламать постоянно так как живут те самые де...., ключ за 17грн. купить проблема, лучше пару бутылок бормотухи.(Разруха не в сортире, а в голове!)
lexey
11.02.2009 17:01:15
FIdEL:
Неужели ваша секция и дом настолько безинициативны что сами жильцы не могут...
Спасибо большое за поддержку, немного в запаре сейчас, институт и работа, раскидаюсь обязательно пообщаемся при встрече.
FIdEL
11.02.2009 17:05:19
lexey:
Здравствуйте. Кто живёт в консьержной я в ЖЕКе выямнил, по первому требованию...
Ключ стоит 15грн. Спросите почему ключи парят по 17 грн. В нашем доме та же контора ставила домофон, ключи брал в конце декабря. Окей пишите на ice22-82@mail.ru
lexey
11.02.2009 17:10:32
Может у людей крыза, что такое 2 грн.