Позняки 3, дом 6 - Днепровская набережная, 19-В (Житло-інвест)

OOT

OOT

04.02.2008 08:31:09

На окремих поверхах, зокрема на десятому роблять ремонт, однак, без води, незрозуміло, як роблять.

Цитувати

IrinaR

IrinaR

04.02.2008 08:57:21

Для ООТ, воду берут из батарей, что неправильно, нарушат систему и отключаться батареи, а не дай бог морозы.

Цитувати

Кость

Кость

05.02.2008 14:44:17

Нарешті отримав ключі від квартири. Підписав договір про обслуговування з ЖЕКом. Води немає, електроенергії немає, консьєржа, за якого вже треба платити 94 гривні щомісяця, теж немає. В ЖЕКу обіцяли воду і світло дати до кінця тижня. Напевно брешуть, як завжди. Квартплата нараховуються для всіх власників квартир, починаючи з 19 січня цього року. Це офіційна дата введення будинку під заселення. Такі справи...
Той, хто вже робить ремонт воду бере з сусіднього будинку. Думаю, що найближчим часом і сам вже почну серіал під назвою "ремонт квартири".

Цитувати

OOT

OOT

06.02.2008 07:22:46

А вікна прийняв з підвіконниками? Там же проблема, необхідно відрегулювати. Я поки не підписав і ключі не отримав. Обяцяли вікна відрегулювати.

Цитувати

Кость

Кость

06.02.2008 08:34:48

Я вже нікого з будівельників не хочу бачити в своїй квартирі. Вікна мене влаштовують. Принаймні зараз. У порівнянні з вікнами, які мені поставив Київміськ буд 4 роки тому, так ці - дуже класні. А регулювали мені потім ті вікна люди, які ставили склопакет на балконі. Пройшлися по всій квартирі і все полагодили... Так і зараз - після ремонту замовлю москитні сітки на вікна. Майстри прийдуть і підтянуть все що треба.

Цитувати

OOT

OOT

06.02.2008 10:05:36

Хтось планує йти на обєкт у суботу. Може зустрінемось і обсудимо спільні проблеми.

Цитувати

ЭССЕНИЗАТОР

ЭССЕНИЗАТОР

06.02.2008 19:35:49

: Я вже нікого з будівельників не хочу бачити в своїй квартирі. Вікна мене влаштовують....

У меня на работе в кабинете стоят сетки. Дышать абсолютно нечем, воздух практически не проходит.

Цитувати

Pol

Pol

06.02.2008 20:05:29

Это не из-за москитных сеток. Воздуху как газообразной субстанции абсолютно всеравно через что просачиваться... даже через микрощелевое проветривание попадает достаточное количество кислорода... Возможно другие причины... Либо ваш организм испытывает кислородное голодание и при нормальном притоке кислорода, либо вы работаете в таком месте где воздух очень загрязнен...

Цитувати

Кость

Кость

07.02.2008 04:50:54

3 роки прожив з москітними сітками на всіх вікнах, що відкривалися. Дихалося легко. Щоправда один раз на рік я їх знімав і промивав.
У суботу теж планую бути біля будинку. Десь близько 11:00.

Цитувати

OOT

OOT

07.02.2008 13:45:35

Костя, є пропозиція обмінятися телефонами. Можливо зустрінемось на обєкті.
сorfinua@ukr.net
Олег

Цитувати
<< 29 30 31 32 33 ... 61
Архів