Позняки-3, дом 1 - Урловская, 11/44 (Житло-інвест)

Taras1144

Taras1144

12.11.2009 13:51:57

доброго дня усім. девлюсь, що домофон в першій секції більше не працює ніж працює. таке відчуття, що йому навмисно шкодять. чув, мовляв це робиться для того щоб перейти на ту фірму, яка кормить нашого директора жека.

Цитувати

Месник

Месник

13.11.2009 11:23:08

З понеділка експлуатуюча компания проведе заміну вхідних дверей, як кажуть більш високої якості.

Цитувати

Taras1144

Taras1144

16.11.2009 17:26:14

чув мовляв нам самим потрібно продати ці двері та купити нові за власний кошт, а компанія їх встановить. я посилився пізніше ніж встановили домофон, але згоден з тим щоб доплатити за те щоб нам встановили більш міцні двері.
а питання все одно залишається відкритим: хто і як зміг так пошкодити двері, а консьєржі при цьому нічого не почули? це викликає підозру!

Цитувати

Nekto

Nekto

19.11.2009 12:07:49

Я так понимаю входные двери продавать не пришлось, компания установила новые (на первый взгляд качественнее, чем были), вот только согласен с тем, что относиться ко всему нужно, как к своему, тогда и двери будут целыми и плитка в коридоре отлетать не будет, ну и т. д...

Цитувати

Месник

Месник

24.11.2009 10:18:53

Taras1144: чув мовляв нам самим потрібно продати ці двері та купити нові за власний кошт, а...

Так воно і є, це консьерж Аристарх Аристархович все ламає, гадить і розмальовує стіни, хтось, але не ми самі створіюємо безладдя в нашому домі, під`їзді.

Цитувати

Taras1144

Taras1144

27.12.2009 10:08:39

вітаю усіх з новорічними святами!!!
знову з приводу вхідних дверей, зламали доводчик. я розумію, що це залежить від нас, від нашої культури. але щоб так зламати доводчик, потрібно прикласти не малу силу, я дивився!! доводчик закріплений на 5 мм сталевому відрізку, і щоб його так погнути як зараз, і минулого разу, потрібно мати немалу силу і "велике бажання" це зробити. я це все пишу до того, що консьєржі повинні були побачити або почути хоч щось. розумію, що вони не бодігарди, але роповісти хоч щось вони могли б. а так минулого разу мені казали, що це зробили наші сусіди на інвалідних візках. все це дуже мені здається нереальним. думаю, що це все робиться НАВМИСНО!!! і рецепта від цього у мене, на жаль, нема, хоча я читав про відеоспостереження, може, тоді не посміють знову так робити.

Цитувати

Месник

Месник

20.01.2010 12:52:14

Спочатку, я з Вами був не згоден що до причетності консьержів стосовно вхідних дверей, але за короткий час дійсно було замінено декілька доводчиків, а також вхідні двері, а після чого і ще один доводчик, мабуть дійсно це не випадково.
Тому потрібна відповідальність, а не тільки присутність данних осіб!!!
А так, нічого не чули, нічого не бачили, мабуть потрібно знову збиратись.

Цитувати

Fireman

Fireman

24.01.2010 11:59:10

Я так вижу, начальником жека многие недовольны. И правда, как можно быть довольным этим самодовольным и самоуверенным падлам, которого так и хочется затолкать ногами под самовольно установленные парковочные барьеры возле жека.

Цитувати

Nekto

Nekto

25.01.2010 13:06:42

А какие проблемы: некие парни, немного денег, лом, вот и решение вопроса!

Цитувати

Nekto

Nekto

25.01.2010 14:56:53

Nekto: А какие проблемы: некие парни, немного денег, лом, вот и решение вопроса!

А парковочные барьеры парни забирают себе на металолом, вот вам и еще два места!!

Цитувати
<< 57 58 59 60 61 ... 61
Архів