Позняки-3, дом 1 - Урловская, 11/44 (Житло-інвест)

алека

алека

15.03.2010 08:57:18

добрый день! а как можно получить платежку за квартиру, не пользуясь услугами консьержей... кому сказать чтоб бросали в почту квитанцию.

Цитувати

RomanFly

RomanFly

23.04.2010 18:05:32

добрый вечер. у нас те же проблемы с жеком (урловская 21а). давайте объединим усилия! мои контакты: komarnizkiy@mail.ru - прошу активистов отписаться для обсуждения совместных действий.

Цитувати

Taras1144

Taras1144

03.06.2010 10:06:41

добрий день.
вчора проходило зібрання першої секції, нажаль не зміг бути присутнім.
хтось скаже до чого домовились з приводу встановлення огорожи навколо будинку?
ще якись питання виносили на обговорення?
дякую

Цитувати

EugeneS

EugeneS

15.02.2011 10:07:18

Вiтаю всiх мешканцiв 11/44. Мешкаю у 4-й секцiї 9 поверх цього ж будинку. Хотiв би поцiкавитись у Вас всiх чи знайома Вам проблема поганого тиску гарячого водопостачання? Для мене вона є майже щоденною. При звертаннi до ЖЕКу головного iнженера виявилось, що ця проблема всього будинку i, на жаль, ЖЕК її вирiшити не може. Пiсля проведення невеличкого дослiдження з`явилася пiдозра про затвердження типового проекту будинку, що був застосований i до нашого, хоча вiн має 5 секцiй на вiдмiну вiд усiх подiбних в мiкрорайонi. Наразi вдалося з`ясувати практично всю iнформацiю (разом з вартiстю, орiєнтовно 3000 Евро власним коштом мешканцiв) як щодо замiни циркуляцiйних насосiв на бiльш потужнi так i необхiднi дiї для судового провадження з вимогою замiни насосiв проектантом як таких, що не вiдповiдають потребам будинку та з невiрно обрахованою потужнiстю. Якщо Вам теж наболiло пропоную обговорити це питання разом, подiлитись iнформацiєю та вирiшити напрямок подальших дiй. Мої контакти: 0677119648, з повагою, Євген

Цитувати

Taraskyn

Taraskyn

14.03.2011 08:14:14

Для EugeneS.
Я також проживаю в даному будинку, в 3 секцiї. Скажу так, якщо поставити бiльш потужнi насоси на гарячу воду, в мене наприклад не витримають крани i рушникосушарка. Я вже за три роки проживаня замiнив її, нержавiйка не витримала тиску. Крани гудуть i пiднiмаються при користуваннi на половину потужностi. Вважаю що насоси качають добре, але не збалансовано для рiзних секцiй.

Цитувати

EugeneS

EugeneS

14.03.2011 08:22:48

рiшення про бiльш потужнi насоси не моє, а проектанта будинку, який розробляв проект ГВП, i те що потужнiсть насосiв надто маленька теж їх, не моє

Цитувати

EugeneS

EugeneS

14.03.2011 09:49:38

@Taraskyn
гудiння кранiв нiякого вiдношення до потужностi насосiв немає.

Цитувати

Denk

Denk

14.02.2012 19:15:38

Всем добрый вечер!
Смотрел фотографии 2009 года и радовался - как все красиво было без ларьков (МАФов) вдоль вашего дома.
Полезного они ничего не продают, только портят внешний вид!
Давайте как то бороться против них!

Цитувати
<< 57 58 59 60 61 ...
Архів