dimoner
07.07.2011 11:27:53
тока что с дома - видел затылок Николаса идущего в сторону Мишуги 8
Николас
07.07.2011 11:57:31
Был на доме - приятно удивлен. У меня заливало, за счет отливов и неправильного наклона плитки на балконе. Приехал - уже все устранено, даже плитку поменяли на балконе !!!!!!! (я не просил:))). УБОРЩИЦЫ поубирали 30 этаж. Начали сверху вниз. Скоро дойдет и до нижних этажей. КРАСОТА.
Дом жужит., куча машин. все оживает.
generalissimus
07.07.2011 12:00:42
Плитку итальянскую хоть положили?)))
Николас
07.07.2011 12:05:37
Alexandr1942:
Може трохи зарано радiти перемозi? Трохи спадуть першi радiснi хвилювання вiдносно...
Вам ЛЕС з iдеєю про ОСМД зекономить кошти на ремонтi ? :))
Негаразди почнуться вже скоро ! як прийдуть платiжки, а їх оплатить 50-70 квартир !!! До чого тут ЖЕК ??? Для ОСМД такий рiвень сплати комунальних платежiв також неприйнятний ! Вже пiсля першого мiсяця ОСМД змушене було б звiльнити найманих працiвникiв, т. як не було б за що розрахуватися по з/п, та iншим послугам.
А тепер дайте вiдповiдь за чий рахунок функцiонують ЗАРАЗ лiфти, сидятиь консєржки, горить свiтло в будинку на поверхах, i т. п. ??????? нас реально на першому етапi кредитує ЖЕК !!!!
Звiдкiля взялись би на це кошти в ОСМД ?
Николас
07.07.2011 12:11:18
generalissimus: Плитку итальянскую хоть положили?)))
плитка АРТЕМ :))) такая же как и лежала, я ее все равно буду менять, только насвинячили в квартире. Позвал КОЛЮ. забрал ключи, поменяю замки что б таких сюрпризов больше не было. Дверь поменяю потом, к концу ремонта.
Alexandr1942
07.07.2011 12:38:03
Николас:
Вам ЛЕС з iдеєю про ОСМД зекономить кошти на ремонтi ? :))
Негаразди почнуться...
За нашi з вами кошти. Конс`ержки поки що не отримували зарплату, за елетрику Жек не платить( тому що тодi на зустричi мiж Муляром та представником КМБ було сказано, що поки дом не на постiйнiй схемi, то платить за енергопостачання КМБ). Тому i лiфти працюють i свiтло горить. Тобто Жек ще нiкого не кредитує. А квартирки "нашi" вже упливають в невiдомому напрямку... А платiжки оплатять не 50-70 квартир а стiлькi скiльки заключено договорiв (десь близько 200), тому що якщо не заплатять, то будуть повиннi сплатити ще й пеню.
Отака iсторiя.
Николас
07.07.2011 12:51:29
200 це вже бiльше нiж половина., то про яке ОСМД йде мова, якщо договори на 3 роки у бiльшостi мешканцiв ?
Олександр. якщо у вас є натхнення - то можете почати iнiцiювати створення ОСМД. я вам ту не помiчник. бiльшiсть мешканцiв поки не зробить ремонти думаю такоже не захочуть цим займатись.
Збирайте кошти на реєстрацiю, знайдiть офiс, i таке iнше.
До речi хто знає дату передачi будинку на баланс ЖЕКУ ????? :))))
Law
07.07.2011 13:20:57
Александр, не вводите ни себя, ни других в заблуждение. За электричество сейчас напрямую платит ЖЭК, равно как и зарплату консьержам и остальным работникам, по сути он нас сейчас кредитует за счет своей прибыли, которую получает от других домов. И лишь потом при полном заселении получит свои деньги обратно в виде оплаты долга жильцами.
Николас
07.07.2011 14:24:49
generalissimus: У нас будет паркетная доска на подложке. Думали ламинат хороший положить, но нас...
кстати пообщался только что с "мастерами" есть вариант - фанера+подложка+ламинат. Будет точно ТЕПЛО.
Николас
07.07.2011 14:28:28
Alexandr1942:
За нашi з вами кошти. Конс`ержки поки що не отримували зарплату, за елетрику...
Олександр зробiть що небудь, щоб нашi службовi квартирки уплили в потрiбному напрямку !!! Писати всi вже на форумi навчились.
Запропонуйте план дiй. я особисто не знаю що потрiбно в даному випаду робити, нiхто навiть Лес не знає скiльки їх, де вони, чи є вони взагалi. Про що мова ?