ОлегиНаташа
06.05.2010 09:32:21
janus, так девочек своих активненько подганяйте и все будет хорошо! Внука или внучку припишете, а на крайний случай - зятя. В случае развода выпишете его автоматически как не родственника и все. Вы же его в старую квартиру приписываете, а она покупалась не в браке. На всякий случай проконсультируйтесь у юриста.
Asia
06.05.2010 11:49:24
спасибо, я тоже дотошно выспрашивала на крутом спуске.... приблизительно они это и сказали... но как-то "морозятся" не дают точного разьяснения этого пункта...., что сказали точно, то если расторгают этот дог. то новый заключается на новый дом... и опять жди... печально получается.. Я думала мож что-то новое кто скажет... но всё равно спасибо!!! будем надеятся и верить.
Чорная
06.05.2010 12:02:19
Яяя: в Європі Ж.., злотий за останні дні втратив 10%, євро валиться... а в У-країні все...
А Я считаю, что надо, на оборот, срочно покупать, другого шанса не будет. Цена на квартиры первичного рынка не упадёт (такого проста не бывает), а только будет расти. Даже если опять кризис, то цены просто останутся на том же уровне. Деньги обесцениваются - сегодня можно купить квартиру (в нашем случае по очень выгодным условиям), а завтра......
Язиката-хвеська
06.05.2010 13:22:19
ОлегиНаташа:
Язиката-хвеська, Ви не маєте жодного права заходити на наш форум і ображати...
Таке саме право як ви.
Вмієте писати, тож й читати теж, почитайте правила форуму. Якщо ви щось маєте проти, то є багато ресурсів де можна створити закритий форум і там можете спілкуватися своїм вузьким колом. Образи – процитуйте мені хоча б одну «образливу » фразу, хоча б слово. Та якщо вже на те пішло, то не до Вас було звернення, тому не майте звички влазити в чужу розмову, чи Ви вважаєте, що Вітігер, не може сама відповісти зі своєю «розумністю» «підкованістю»???
ДЛЯ ВІТІГЕР: Не можу зрозуміти чому Ви настільки впевнені що 1-4 секції «не профінансуються, не здадуться», може тому, що поміняли 3 секцію на 6 і тепер намагаєтесь виправдати свої дії. (відповідь мені не потрібна, риторичне питання) Це Ваша справа, але з такою впевнінестю ставити під сумнів слова інших хто каже, що здаватися будинок буде весь одразу (
vitiger :
05.05.10 / 14:38
Из какой конторы? Из Житлоинвеста? Тогда им может быть выгодно потенциальным покупателям говорить так, а там кто знает, что будет
), Ви не можете, бо самі не знаєте. Достовірного джерела, яке дає вам таку інформацію, так і не назвали. Чому мене це так оборює: є жіночка, яка після читання цього форуму, зокрема Ваших безпідставних реплік, жменьками жує валер’янку, та запиває корвалолчиком. Ы здається мені, що таких жіночок (чоловічків) багато. Тому топчіться на своїх 5-6 секціях, і не чіпайте інші, з Вашими прогнозами!
vitiger
06.05.2010 13:22:27
http://mycityua.com/news/city/2010/05/05/102455.html
АлексОксана
06.05.2010 13:33:42
vitiger: АлексОксана, как там у вас, все нормально разрешилось?
добрый день!
пока знаю только, то что распоряжение с района передали на город, звонить уже буду после 11-го мая, пока думаю что нет смылса, тогда сообщу больше информации.
еще в районе мне сказалаи, что только после принятия решения на городском слушанье нам позвонят и пригласят подписывать договор, но если я уже звонила в город и они говорили что загвозка вся в том. что не было роспоряжения с района, значит скорее всего на городе слушанье уже прошло и утвердили все... хотя кто его знает как там все..... надеюсь что все скоро закончится и у нас будет договор на руках))))
vitiger
06.05.2010 13:46:58
Шановна Хвеська (от нік Ви собі вибрали)! Давайте вже всі заспокоємося і спокійно почекаємо, залишилося вже не довго! Я не заперечувала, тим більше вперто, чи як Ви там кажете, що будинок буде здаватися весь. Я просто сказала, що в цій конторі зацікавлені у продажі квартир, тому можуть казати те, що хочуть чути покупці, оскільки продають вони лише першу секцію. От і все. Навпаки, я дуже хочу щоб усі ми ну максимум через два роки, не пізніше, всі разом гарненько вселилися, мали паркінг, садок уже на той час, а не будівництво під вікнами. Якщо ви читали, то раніше я писала, що начальник будівництва мені казав, що секції поділені по дві і здаватися теоретично можуть по дві, але він особисто думає, що здаватися буде разом весь будинок. Також теоретично при наявності фінансування можуть тим, хто був у першій секції, дати в інших. Я думаю, ще будуть місця. Потрібно тільки мали лояльний до нас бюджет та бажання чиновників переоформити документи. Всі ми хочемо жити нормально, і ніякі свої дії я не маю виправдовувати, що зроблено, те зроблено. Давайте краще знайомитися і потихеньку думати, як нам зробити кращими наш будинок та подвір`я в майбутньому. Може розкажете нам про себе щось, який поверх, скільки кімнат дають, чи були на будівництві і т. д.? На обізнаність там чи що я не претендую, але і хамкою ніколи не була, якраз навпаки, а тут ми всі сидимо для того якраз, щоб разом ставати обізнанішими і ділитися інформацією. А жінці тій передайте, нехай не переживає так, в будь-якому разі це не допоможе, усе буде добре, російською: "Все, що не делается, делается к лучшему". Нехай краще виходить на люди та з нами поспілкується, буде легше чекати! Усім удачі і терпіння
Яяя
06.05.2010 14:26:23
стосовно валер"янки, то це зайве)) Будинок будуть здавати повныстю! І обов"язково здадуть, хоч ы з затримкою в мысяцыв 8.. ы=і пишу з КПК
ЖеняТаня
06.05.2010 18:12:44
k_v_v:
vitiger, тему с ОСББ - это Вы классно подняли. Уверен, что нам выгодно будет...
Добрый всем вечер! По поводу ОСББ - информация для размышления, рекомендую ознакомиться, для начала, думаю, хватит http://www.urist.org.ua/trid/komunal/1184257256731/osbb
Уважаемые соседи - будьте бдительны! Удачи всем!
k_v_v
06.05.2010 19:50:00
А насколько вообще надежен Житлоинвест ? Имеются ли у него долгострои?