Позняки-4, ул. Драгоманова, 6/1, стройплощадка 36 (Житло-Инвест)

Andrey_S

Andrey_S

09.08.2011 07:20:53

Будинок сдасться вчасно. На В Китаївський 55-57 уже здається, я там iнвестував 2к, i дуже переживав чи вчасно сдасця. От i дочекався, думаю треба писати колективний лист в ЖИ, про прушення термiнв сдачi. Хоча я думаю що буде все нормально. Наше будiвництво контролюється державою, i 30% будику пiде на соцпрограми. тому вони першi зацiкавленi вчасно сдати!

Цитувати

Boba

Boba

09.08.2011 09:11:06

Зацикавлени то они зацикавлени. Только для его полного завершения до сдачи нужно найти этих 30% и проплатить. А учитывая заявленное колличество квартир на этот год для льготников (1700) - это немалые деньги.
Думаю, что всех заверяют, что сдадут обязательно и в срок, что производиться жесткий контроль за строительством - и я понимаю, что они этого искренне хотят. Но их хотение не перекроет 30% стоимости квартир. Лучше было бы, если бы все квартиры инвестировались на 100% частными лицами без участия государства или города.

Цитувати

Andrey_S

Andrey_S

09.08.2011 09:54:39

ви повинi розумiти що в нашiй країнi вести обьєкт в експлуатацiю дуже тяжко. Чому не державнi будiвельнi органiзацiї приймають участь в державних тендерах? Вони розумiють що краще вiдати 30% державi при цьому не мати клопотiв при веденi будинку в експлуатацiю. На рахунок 1700 квартир, ви зробили зрiз по 1 програмi а їх є бiльше 10. Я наприклад володiю iнформацiєю, що 5 квартир передається КП Київлiфт, ще 10 пострадавшим вiд афер в нерухомостi i тi якi iдуть по програмi 30/70. якщо вже не довiряти державному забудовнику тодi взагалi сенс iнвестування в нашiй державi вiдсутнiй.

Цитувати

Boba

Boba

09.08.2011 10:04:44

ЖИ не є державним забудовником. I в ньому також працюють люди, перш за все топ - менеджери, для яких основне завдання - свiй заробiток, а не дотримання договiрних зобовязань.

Цитувати

Andrey_S

Andrey_S

09.08.2011 10:16:36

Комунальне комерцiйне унiтарне пiдприємство «Фiнансова компанiя «Житло-iнвест» заснована на власностi територiальної громади мiста Києва та вiдноситься до сфери управлiння Головного управлiння житлового забезпечення виконавчого органу Київради (КМДА).

Цитувати

Boba

Boba

09.08.2011 10:24:38

висновок: ЖИ належить громадi Києва i нiякого вiдношення до держави не має (окрiм договiрних стосункiв), тому розраховувати на її пiдтримку не може.

Цитувати

Andrey_S

Andrey_S

09.08.2011 10:31:57

Ну в даному випадку потрiбно читати господарський кодекс який регулює дiяльнiсть комунальних пiдприємств. Там чiтко прописано структуру i фiнансування та правонаступництво в разi лiквiдацiї КП.

Цитувати

Boba

Boba

09.08.2011 10:38:31

Читайте. Только про себя. Про меня там ничего не написано.

Цитувати

Andrey_S

Andrey_S

09.08.2011 10:44:04

Я, наприклад уже 3 роки iнвестую через цю компанiю, залишився задоволений. А варiанти бувають рiзнi, 100% вiдсоткiв гарантiї немає нi де! А коли ми iнвестуємо то розумiємо степiнь ризикiв. Вони завжди є i будуть.

Цитувати

Boba

Boba

09.08.2011 10:47:21

Оч. хочеться, чтобы все инвесторы остались довольны, и те кто сам покупал, и те кому помогло государство.
П. С. если три года - это три раза, то это свидетельствует о многом.

Цитувати
<< 572 573 574 575 576 ... 861
Архів