mishanyayalta
27.02.2014 10:50:30
проходили уже это)))))
вот как ответил ЖЕК
у кожному пiд`їздi будинку працює по 2 лiфта. Вiдповiдно вимог до якостi послуг з утримання будинкiв i споруд та прибуд. територiй затвердженних Розпорядженням виконавчого органу КМДА вiд 09.03.2011 № 307 зменьшення тарифу за наданi послуги проводиться якщо не працює жоден з лiфтiв - в межах 3-х дiб включно на мiсяц.
у них работает ряд юристов, которым платят наши же деньги ))))
james
27.02.2014 11:03:27
А вот это http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/970-2013-Рї, скажем так, документ, который Вы можете использовать для ответа ЖЕКу и требовать перерасчёт на основании, в частности п.7. Не думаю, что КМДА сможет своим распоряжением его отменить. Потму и тариф у вас завышенный (не факт, но я так думаю), чтобы оплачивать таких юристов.
mishanyayalta
27.02.2014 11:20:15
по ссылке нет документа, можете написать название документа и от какого числа и номер?
james
27.02.2014 11:45:53
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/970-2013-п
извините, поправил
mishanyayalta
27.02.2014 14:20:34
спасибо
lu291208
27.02.2014 15:54:47
mishanyayalta: информационный запрос лично мной был отправлен еще 19.02, на него отписались, что...
Вышлите, пож., текст запроса вот сюда: lu291208@gmail.com
lu291208
28.02.2014 07:24:11
ВАЖНО
ВОПРОС ПОЖАРНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ
Просьба ко всем зарегистрироваться на сайте: www.1551.gov.ua и оставить вот такую жалобу:
Повiдомляю про грубе порушення пунктiв 6.1.1 та 6.1.4. «Правил пожежної безпеки в Українi» з боку посадових осiб ТОВ «Ковальська-Житлосервiс», яке має мiсце у житловому будинку за адресою м. Київ, вул. XXXXXXXXXXXXXX,, буд. ХХХ, а саме:
протягом тривалого часу (бiльш як 2 роки) у квартирi, де я мешкаю, не проводилися регламентнi роботи з технiчного обслуговування та перевiрки функцiонування пожежних датчикiв (задимлення), якi є складовою частиною УПС (установки пожежної сигналiзацiї), яка встановлена у нашому будинку.
Виходячи з вищевикладеного, прошу провести у будинку, розташованому за адресою м. Київ, вул. ХХХХХХХХХХХХ, буд. ХХХ, термiнову позапланову перевiрку дотримання вимог «Правил пожежної безпеки в Українi» а також iнших нормативно-правових актiв з питань пожежної безпеки.
Для забезпечення мого права бути присутнiм при проведеннi перевiрки та вiдповiдно до ст.18 закону України "Про звернення громадян" прошу повiдомити менi письмово дату, час та мiсце проведення перевiрки за поданою мною скаргою.
Вiдповiдно до ст.18 закону України "Про звернення громадян" прошу надiслати менi копiї матерiалiв перевiрки.
Вiдповiдно до ст.18 закону України "Про звернення громадян" прошу надiслати менi письмову вiдповiдь про результати розгляду скарги.
Цю скаргу прошу вважати зверненням громадянина у вiдповiдностi до закону України «Про звернення громадян».
alex_chavdar
28.02.2014 17:44:53
Добрий вечiр всiм.
1) Хто був присутнiй на зборах 22-го числа + яка явка приблизно була?
2) Роз`яснiть плз яка ситуацiя з консьєржами по секцiях?
В першiй секцiї продовжують збiр коштiв на консьєржiв, при чому ловлять в пiдїздi i питають чому не здаєте) Я не впевнений хто, але з мешканцiв.
Менi здається нам потрiбно скликати ще однi збори на наступну суботу i спробувати дiйти до однiєї думки.
Здається багато людей не здогадується, що вiдбувається.
lu291208
28.02.2014 19:09:07
УРА!!! НАШЕЛ!!!
4. У разi виявлення бажання споживачiв на отримання послуг, що не врахованi у структурi, перiодичностi та строках надання послуг, затверджених цим розпорядженням, їх надання здiйснюється за додатковими договорами про надання таких послуг мiж виконавцями та споживачами. Вартiсть таких послуг сплачується понад встановлений розмiр плати за послуги на пiдставi додатково укладених договорiв.
Это строки из документа "ОСНОВНI УМОВИ надання послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй", затвердженого Розпорядженням виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї)09.03.2011 N 307
Другими словами написано вот что:
Если споживач хочет получить дополнительную услугу (службу консьержей, например), то виконавець ОБЯЗАН эту услугу предоставить на основании дополнительного договора.
НЕ ПЛАТИТЕ КОНСЬЕРЖАМ НАЛИЧКУ!
murabek
06.03.2014 07:45:25
Наши мусорщики ещё очень лояльны. Другие могли бы и бутылку "уронить"