Venez
07.10.2012 10:16:15
Про те, що заселення не буде в 2012 роцi, я писав ще в березнi 2012, наголошуючи при цьому, що такий обсяг робiт анi за 2 (як обiцяли), анi за 3-4 мiсяцi виконати просто неможливо! Нiхто менi тодi не вiрив, вiрили "чесному iменi" КМБ i захищали забудовника як тiльки могли. I що отримали? I про проблему з документацiєю я теж писав, все пiдтвердилось. Ось, маємо. I тепер шановний Lobzik, що так захищав забудовника, збирає пiдписи в протилежному напрямку. То хто ж виявився правий? Курчат по осенi рахують. Тепер лишається тiльки чекати 2013 року, 2012 ми вже втратили, лишилось 2,5 мiсяцi.
Вчора показали сюжет про будинок на Трутенка вiд ТОВ "Меридиан", в який я свого часу мало не влiз. Ситуацiя схожа, але гiрша: на кiнцевому етапi будiвництва закiнчились кошти, плюс суди з власником земельної дiлянки. Люди поробили ремонти, а документiв немає! Опалення теж немає. I це вже триває 3 роки вiд запланованої здачi (у нас - 1 рiк, i введення в експлуатацiю хоча б на паперi пройшло).
Irena_svitanok
07.10.2012 10:48:30
А как найти доблестную "Кампанiю з управлiння активами "Українське iнвестецiйне товариство". Директор Давидова Т. О.?
Именно на этот инвестфонд выписана счет-фактура по которой я производила оплату за квартиру. Именно это предприятие является заказчиком строительства, а ТОВ "КМБ" просто "рога и копыта".
melisa
08.10.2012 07:30:52
Добрый день, уважаемые соседи. Нам обратно нагло наврали. В субботу Б так и продолжал врать. Адресса как небыло так и нету. Хотя на стойке сказали, что одна из причин по которой дом не хотят подключать ко всем коммуникациям - очень мало реальных жильцов, с двух секций набирается где-то 40 семей. Мне кажется обратно врут. Остальные квартиры ждут своей перепродажи. А просят за трешку "немного" 170 тыс. дол. То так нам реальным жильцам ждать придется не один год пока некоторые нажрутся. Где гарантия, что мы получим свои квартиры и к лету? Просто на таких инвесторах которые вложили деньги, чтобы жить в своих квартирах, зарабатывают деньги. Разве можно это терпеть дальше. Ивнесторы, кто хочет жить в этом доме - давайте думать как себя защищать и чтоб нам отдали наше. Из "их" отношения к инвесторам не факт, что мы будем там жить и в 2013 году.
MaximSuvorov
08.10.2012 10:40:41
Irena_svitanok: А как найти доблестную "Кампанiю з управлiння активами "Українське iнвестецiйне товариство"....
http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html
Искать по
Iдентифiкацiйний код юридичної особи 32668390
также:
http://www.uaib.com.ua/companyandfunds/amc/kyiv/169097.html
Аудит (2011):
http://ukrinto.uafin.net/documents/finance?doc=8124
Irena_svitanok
08.10.2012 14:30:18
Спасибо!
alexandrpas
08.10.2012 17:33:51
http://www.dnipr.gov.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=72&Itemid=102&lang=ua
В п`ятницю 5.10 було розпрядження присвоєння адреси, але нажаль! не нашому будинку.
Можливо, на цьому тижнi...
Venez
08.10.2012 19:18:46
Змусимо Безвинного з`їсти цей кран, як гласить красномовна реклама Київмiсьбуда! Або можемо знайти цьому гачку i iнше застосування! Нехай вчаться вiдповiдати за свої слова i вчинки! (ця реклама свiдчить, що представники КМБ визнають iснування i неправових методiв впливу, тим бiльше в нашiй вщент кримiналiзованiй країнi).
lobzik-lobzik
08.10.2012 21:49:06
Venez: Про те, що заселення не буде в 2012 роцi, я писав ще в березнi 2012, наголошуючи...
Уважаемый Venez, скажите какой толк от вашего поста и где конструктив?
Вы и в 2011 году писали тут и что? Можете и дальше писать... Где Ваши действия и где результат?
Если все знали и знаете, почему кВ в "Барвинке" покупали?
Jul2012
09.10.2012 06:56:16
Irena_svitanok : А как найти доблестную "Кампанiю з управлiння активами "Українське iнвестецiйне товариство". Директор Давидова Т. О.?
Именно на этот инвестфонд выписана счет-фа…………
Нашла в интернете, может вам поможет, ул. Петропавловская, 56 тел. 221 52 74, 466 40 38;451 83 98;
lobzik-lobzik
09.10.2012 07:23:09
Irena_svitanok: А как найти доблестную "Кампанiю з управлiння активами "Українське iнвестецiйне товариство"....
Irena_svitanok, и ТОВ КГС и Фонд "рога и копыта" а закрутили этот все на уровне руководства Трест3 и Холдинга КГС, эти компании создавались,чтобы брать у нас деньги за строительство но не на прямую.
Юристы Фонда находятся на Шолуденко 3 Бизнес центр "Cubic Center" это мне говорили менеджеры на Леваневского, думаю и другие работники тоже могут быть там