ЛюдаМила
21.01.2013 14:36:22
на мой взгляд, легенда о донецких-это очередной лохотрон, сдать дом они должны были намного раньше, чем пришли "донецкие", а вот то, что они ждали, что страна объявит дефолт и тогда они не будут ничего достраивать(в договоре есть такой пункт), просчитались.
я с завтрашнего дня займусь поиском журналистов.
сегодня уже даже Олег никак не смог прокомментировать отсутствие людей на стройке и т. д.
vfvf
21.01.2013 19:08:46
Vlad_SH: Инвесторы 3й секции пока и не могут никаких юридических действий предпринимать, т....
В договоре с ТОВ есть пункт о том, что ТОВ обязуется всеми способами информировать инвестора о причинах, мешающих завершению строительства в срок.
ВЫ БЫ НЕМОШЛИ НАПИСАТЬ КАК ЗВУЧИТЬ ЭТО У ВАС В ДОГОВОРЕ!
Vlad_SH
21.01.2013 19:36:33
Виноват, поздно вечером перечитывал договор, недопонял - тут немного про другое. Раздел 5 (Права та обов`язки сторiн), пункт 5.2.3: Фонд зобов`язаний: своечасно попереджати iнвестора про наявнiсть обставин, що загрожують якостi будiвництва або придатностi його результату.
matros
22.01.2013 07:50:44
ЛюдаМила: на мой взгляд, легенда о донецких-это очередной лохотрон, сдать дом они должны были...
ЛюдаМила, есть возможность связаться с 1+1... Хочу получить утверждение инвесторов, чтоб, если согласятся на сюжет, все по-максимуму пришли, а не 2-5 чел. недовольных инвесторов... Согласны?
eduard
22.01.2013 09:31:54
Прибегу БЕГОМ !!!
nutella
22.01.2013 09:41:17
ОЧЕНЬ ХОРОШАЯ НОВОСТЬ!!!!!
БУДУ 100%
Vlad_SH
22.01.2013 09:47:01
Мы будем, 3я секция.
ЛюдаМила
22.01.2013 10:09:20
я буду, только нам надо предварительно собраться, все продумать.
1+1 -рейтинговый канал, давайте определяться с датой, например в субботу и все обсуждаем и срочно делаем ролик, иначе жо...
пишите на форуме когда и во сколько приходить
спасибо
matros
22.01.2013 10:19:00
ЛюдаМила, пока с каналом переговоры не велись, тут пока хочется понять настроения инвесторов. 1+1 должны выслушать нашу ситуацию, а потом решить интересен им такой сюжет или нет, потом только дата съемки. Сюжеты, как мне сказали, расписаны плотно, поетому давайте определяться.
vfvf
22.01.2013 13:32:55
ДЛЯ ИНВЕСТОРОВ КТО ЗАКЛЮЧАЛ ДОГОВОР НА СУВОРОВА!ИМ БЫЛО ОТПРАВЛЕННО ПИСЬМО. ТЕКСТ! АО ХК"Київмiськбуд"
Колективне звернення
На пiдставi Закону України ст..20 «Про звернення громадян» звертаємось до Вас.
Я,, уклала договiр купiвлi продажу майнових прав № вiд 17 червня 2010 року з ТОВ"Київмiськбуд", вiд iменi та в iнтересах якого дiє Акцiонерне товариство холдингова компанiя "Київмiськбуд".
Я,, уклала договiр купiвлi продажу майнових прав вiд 29квiтня 2010 року з ТОВ"Київмiськбуд", вiд iменi та в iнтересах якого дiє Акцiонерне товариство холдингова компанiя "Київмiськбуд".
Вiдповiдно до ст..526 Цивiльного Кодексу України:
Стаття 526. Загальнi умови виконання зобов`язання
Зобов`язання має виконуватися належним чином вiдповiдно до умов договору.
Прийнятi на себе за договором зобов"язання з перерахування грошових коштiв ми виконали в повному обсязi.
Згiдно Закону України «Про Iнформацiю» стаття 5. Право на iнформацiю. На вашу адресу було надiслано 29.09.2011р.,15.11.2011р.,06.02.2012р.,24.04.2012р,
14.12.2012р. листи(рекомендованi, з повiдомленням) вiдповiдi на якi я, Райковська Тамара Казимирiвна, не отримала.
Згiдно договору забудовник зобов"язувався передати нам майновi права на квартири у житловому будинку на перетенi вул. Юрiя Шумського та вул. Березнякiвськiй в Днiпровському районi м. Києва.
Строк закiнчення будiвництва - 30 вересня 2011 року.
Але до теперiшнього часу ми не можемо володiти i розпоряджатися квартирами,
якi по праву нам належать, оскiльки у вказаному будинку дотепер ведуться будiвельнi роботи i вiн знаходиться у нежилому станi.
Нам зателефонувала Тiвiкова О. В. та повiдомила, що нам необхiдно зробити
грошовi доплати, оскiльки внослилися змiни до проектної документацiї, щодо будiвництва у житловому будинку на перетенi вул. Юрiя Шумського та вул. Березнякiвськiй в Днiпровському районi м. Києва
1.