vfvf
22.01.2013 13:42:08
2. ПРОДОЛЖЕНИЕ.
Вiдповiдно до ст..526 Цивiльного кодексу України зобов»язання має
виконуватися належним чином вiдповiдно до умов договору.
В наших договорах немає жодного слова, що можливе збiльшення квадратних метрiв та не має жодного слова, що ми маємо виконувати доплати.
Згiдно пункту договору 6.2. Продавець пiсля завершення спорудження житлового будинку на перетенi вул. Юрiя Шумського та вул. Березнякiвськiй в
Днiпровському районi м. Києва та введення в експлуатацiю, зобов»язаний офiцiйно повiдомити Покупцiв, про дату передачi будинку пiд заселення. Згiдно пункту договору 6.2. Повiдомлення направляється протягом 10 робочих днiв
з дати ведення ОКБ в експлуатацiю.
А також згiдно пункту 7.2. договору при внесеннi будь яких змiн сторони iнформують одна одну у простiй письмовiй формi.
Прийнятi на себе за договором зобов"язання з перерахування грошових коштiв
ми виконала в повному обсязi. А саме перераховували грошовi кошти в МВ КМФ АКБ «Укрсоцбанк»м. Києва, рр 26002038000128 МФО 322012, код ЄДРПОУ 36656525.
Тепер нам повiдомили iншi банкiвськi реквiзити, щодо до доплати, а саме ПАТ «Укрсоцбанк»м. Києва, рр 26001000045704 МФО 300023, код ЄДРПОУ 36656525.
Статтею 883 Цивiльного кодексу України передбачено, що пiдрядник вiдповiдає
за прострочення передання об"єкта замовнику, зокрема, сплачує неустойку, встановлену договором або законом, та вiшкодовує збитки в повному обсязi.
Згiдно п. п. 4.1., 4.2 даного договору, за невиконнання або неналежне виконнання зобовязань сторони несуть вiдповiдальнiсть згiдно з чиним законодавством; за неналежне виконання своїх обов"язкiв Компанiя сплачує покупцю пеню в розмiрi 0,01 % вiд суми неналежного виконання зобов"язань.
На пiдставi вищевикладеного i керуючись положеннями ст. 11, 526,530,610, 611, 875, 882, 883 ЦК України, ст. 20 Закону України «Про звернення громадян»,
проимо обгрунтовано надати iнформацiю та повiдомити письмово про результат розгляду вимоги на пiдставi Закону України «Про звернення громадян».
Згiдно п. п. 4.1., п. п.7.1., договору купiвлi продажу майнових прав за невиконнання або неналежне виконнання зобовязань сторони несуть вiдповiдальнiсть згiдно з чиним законодавством.
Ми будемо змушенi звернутись до Прокуратури та Суду м. Києва.
1)Згiдно яких статей Закону України, Ми повиннi робити доплати.
Прийнятi на себе за договором зобов"язання з перерахування грошових коштiв ми виконали в повному обсязi.
2)Направити нам письмове запрошення про доплату зайвих квадратних метрiв. Згiдно пункту 7.2. договору при внесеннi будь яких змiн сторони iнформують одна одну у простiй письмовiй формi.
3)Коли Буде виконаний пункту договору 6.2. Продавець пiсля завершення спорудження житлового будинку зобов»язаний офiцiйно повiдомити Покупцiв, про дату передачi будинку пiд заселення.
4) Коли вiдбудеться пiдписання угод-договорiв з експлуататуючими органiзацiями по надання комунальних послуг.
5)Надати довiдку про змiни банкiвських реквiзитiв з мокрою печаткою.
6)Надати новий проектний план наших квартир.
vfvf
22.01.2013 13:47:32
ВОТ КАКОЙ Я ПОЛУЧИЛА СЕГОДНЯ ОТВЕТ!Я ТАК ПОНЕМАЮ, ТАМ УЖЕ И НАЗВАНИЕ ПОМЕНЯЛОСЬ БЫЛО АО ХК, А ТЕПЕРЬ ПАТ ХК.
ТАКОЕ ЖЕ ПИСЬМО БЫЛО НАПРАВЛЕННО И ТОВ. НО ОТВЕТА ОТ НИХ ТАК И НЕТ!
matros
22.01.2013 14:01:49
В СУД!!!!!!!!!!!!!
phoen1x
22.01.2013 14:27:23
vfvf
да уж, умыли руки...
какие действия дальше?
в ТОВ письмо заказным или через приемную?
Irena_svitanok
22.01.2013 15:05:27
vfvf: ВОТ КАКОЙ Я ПОЛУЧИЛА СЕГОДНЯ ОТВЕТ!Я ТАК ПОНЕМАЮ, ТАМ УЖЕ И НАЗВАНИЕ ПОМЕНЯЛОСЬ БЫЛО...
Уважаемые соседи,
В суде или прокуратуре шансов чего-то добиться очень мало.
Письменно обратитесь, с изложением вышеприведенных данных, прилагая копии присем в "Державну iнспекцiю України з питань захису прав споживачив". Копия первой и последней страницы договора обязательна!
03680, м. Київ-150, вул. Горького 174.
Они находятся прямо возле М "Либiдська".
Поверьте, если со стороны контрагента есть нарушение законодательства - душу наизнанку вытрясут. Приводят в чувство даже горисполкомы.
http://www.dsiu.gov.ua/
Владимир77
22.01.2013 17:24:26
Сегодня я звонил менеджеру Олегу. Задал два вопроса. Первый: когда будут готовы документы? Ответ: в конце месяца, сейчас документы поданы в Укр. держ. реестр. Что ж, с этим будем ждать.
И второй вопрос: что со строительными работами по дому? Ответ: на данный момент строительные работы по дому не ведутся. Обещают начать в феврале. Мой вопрос: 1 или 28 февраля? Ответ: не знаю. Я так думаю, что и 28 февраля не начнутся, если он не знает. Если бы были заключены договора, подряды и перечислены средства, они бы просто кричали об этом, что запускается вновь строительство, и точно бы знали дату начала работ. А так месяц за месяцем ближе к лету. А в феврале нам скажут, что строительные работы начнутся в марте, а потом - что в апреле, и т. д, и никогда не назовут точную дату начала работ, потому что не перечислены деньги, а без денег работы не начнутся. Это уже было летом-осенью 2012.
ЛюдаМила
22.01.2013 18:41:05
господа, так будем собираться, например в ближайшую субботу, по поводу ТВ или все ограничится форумом?
seiseich1
22.01.2013 18:52:09
Я прийду в субботу. Во сколько и где?
matros
22.01.2013 19:29:23
К сожалению, в эти выходные не можем, т. к. уезжаем из Киева.
Что касается тв, то здесь еще нужно предварительно обсудить возможность каких-то плакатов, забастовки и т. д.... для того, чтоб быть интересными тв, нужно какое-то действо на заднем плане..
marine
22.01.2013 19:54:31
Я думаю, что нам необходимо нанять опытного юриста. Многие уже тратят деньги на консультации. Наверняка, кто-нибудь из инвесторов могут такого посоветовать. Так было бы всем и удобно и более конкретно.