Национальная идея? Национальная мечта?

sasha13

sasha13

07.02.2008 10:27:44

ОКО :))
тут про тебе, вірніше про твій НІК:

Приміром, є слово глаз, яким фінські мовотворці замінили запозичену українську назву тілесного органу – око. Біда в тому, що в слові око, яке складається з трьох букв – два звуки “о”, не природні для голосового апарату фіно-угорського антропологічного типу. Через це, в період німецького окультурення (масові переселення до Московщини німців відбулося за Петра-І), вони (московити) запозичили німецьке слово “глаз”, що перекладається з німецької як “скло”. Натомість скляні прилади – окуляри, фінські мовотворці залишили в українському варіанті – “очкі”, що українською означає органи бачення, відповідного походження і слово “окуляр”. Так само було запозичено московитами французське слово папа, до цього у них була спотворена форма українського слова тато – тятя. Цікаво, що російське слово фасад, анфас сівзвучне з англійським face – лице.

і ще
ніхто ж ТОЧНО не знає що було колись
а якщо не маразм, а саме правда?
може того це тебе і бісить так на генетичному рівні :)

Цитувати

sasha13

sasha13

07.02.2008 10:30:55

"Саше 13
У тебя в голове есть "

Ты вообще кто такой? я тебя знаю?
все кого я знаю читать умеют, ты я вижу нет.
Я б на втоем месте почитал єтот форум годика полтора а потом уже начинать вякать

Тыква это по вашому, может она и пустая, а наш український гарбуз зовсім не пустий, там всередині є насіння

Цитувати

Outcast

Outcast

07.02.2008 10:32:20

Решительно не хочу участвовать в перебранке.
Ребята, МЫ ВРАГИ!!! Нам разделяться надо. Раньше, позже, но это БУДЕТ.

Свидетель, а ты кто по религии? Или как и у Саши 13,--вера строго в денежные знаки :):):)

Цитувати

Outcast

Outcast

07.02.2008 10:39:07

Ваня

Хоть ты мой двойник :):):)(тебе так скоро скажут)всё же. На вопрос про голову. Отвечаю--НЕТУ ТАМ НИЧЕГО! Речевки майдаунные токмо!

Цитувати

sasha13

sasha13

07.02.2008 10:43:07

Изгой
это не перебранка, а рассуждения кто кому брат старший а кому младший
и не мои а Віктора Ткаченко

про голову
ты делал мне вскрытие???
чот я не помню нифига такого события :))))

Цитувати

sasha13

sasha13

07.02.2008 10:50:17

Изгой
а ты назвал это "перебранкой" для того чтоб админы удалили то на что тебе ответить нечего???
вряд ли ты настолько хитер

Цитувати

Outcast

Outcast

07.02.2008 10:50:45

Санёк, я трепанацию тебе не делал, но есть притча про бандэровца!

Решили нейрохирурги изучить моск чукчи. Ну обрили голову, сняли крышу. Глядь, а моск--гладкий!!! Вот и выяснилось чего народ севера такой "вумный".
Решили доктора извилины сформировать. Мозг как известно не чувствителен к боли. Ну провели скальпелем по нему. Типа первую извилину делают, а чукча как закричит :" Хай жывэ вильна украйина"

Цитувати

Ваня77

Ваня77

07.02.2008 11:03:31

sasha13: \"Саше 13
У тебя в голове есть \"

Ты вообще кто такой? я тебя знаю?
все...

Оно и видно, что у тебя насіння

Цитувати

Outcast

Outcast

07.02.2008 11:05:45

Ваня

Небольшое дополнение. Не насіння!!! Гопники говорят СЕМАЧЬКИ. У майдаунов--именно семАчЬки.

Цитувати

Ваня77

Ваня77

07.02.2008 11:05:53

Саше13 "чот я не помню нифига такого события :))))" - у тебя же семечки, че ты можешь помнить

Цитувати
<< 18 19 20 21 22 ... 45
Архів