Новая Власть: Слова и Дела...

Циник

Циник

23.08.2012 07:14:52

Янукович пояснив, чому люди не вiдчувають "покращення"
http://www.pravda.com.ua/news/2012/08/22/6971299/

Вспомнился анекдот:
Приходит мужик в поликлинику и требует врача ухо-глаз, ему долго объясняют что нет мол такого врача и потом спрашивают а зачем, на что мужик отвечает "слышу одно а вижу другое"...
Вот так и в Украине...

Цитувати

нина

нина

24.08.2012 06:27:26

kharch: Анжей, я згоден, що повинен бути розвиток економiки.
I для цього повиннi бути...

"Великий плюс донецьких перед комунiстами - вони випускають людей з україни. I то добре."
Kharch! Выпускать начали еще 20 лет тому назад. Многие уже вернулись! Очень плохо тем, кто уезжая, продал квартиру и теперь им просто некуда вернуться. Надеюсь что Вы не продали свою квартиру и у Вас остались в Украине родственники, которые в случай чего перешлют Вам пару сотен евро.

Вдачi Вам!

Цитувати

нина

нина

24.08.2012 06:33:19

Поздравляю всех Форумчан с Днем Независимости!

Цитувати

kharch

kharch

24.08.2012 06:44:54

Вiтаю i Вас, Нiночка з Днем Незалежностi.
У вас таке iскрометне почуття гумору - "перешлют пару сотен евро".
Але юморя не втрачайте почуття здорового глузду.
Адже багато в чому дякуючи таким заробiтчанам як я живуть такi акулки як Ви, Нiна.
http://www.vsesmi.ru/news/5754287/
Заробiтчани переводять кожного року близько 7млрд доларiв на Україну.
Дякуючи цим мiллiардам (близько 100млрд) за 20 рокiв i тим iдiотам, якi все ще вважають Україну територiєю придатною для життя, роздулися цiни на нерухомiсть в Києвi та Українi.
100млрд доларiв це 100млн квадратних метрiв житла, всьо уплачено, за всьо заплачено. I є куди рости. Ха-ха.
Дякую, що потiшили, Нiна.

Всiм вдачi!

Цитувати

нина

нина

25.08.2012 06:36:03

"Але юморя не втрачайте почуття здорового глузду.
Адже багато в чому дякуючи таким заробiтчанам як я живуть такi акулки як Ви, Нiна."
Kharch! Я на Вас даже обижаться не буду! Посмеялась от души! Особенно про рост недвижимости. Я всегда думала, что это банки "раздули пузырь", а оказывается - несчастные заробитчане. А Вы не в курсе, что добрая половина их грошей идет на лечение их детей от алкоголизма и наркомании, а иногда вообще чтоб вытянуть чадо из тюрьмы. А еще, хочу сказать Вам, что много денег от аренды и от продажи переводится за границу. И не на Кипр! А конкретным гражданам, временно проживающим за границей.

Цитувати

kharch

kharch

25.08.2012 08:58:53

Нiна, у кожного своя правда. Вам здається що грошi беруться iз того, що здаються квартири. Менi - з того зо пишутья програми. Тут сперечатися марно. Я Вам бажаю вдачi i щоб нiкого не прийшлося лiкувати вiд наркоманiї i менше родичiв яким треба вiдправляти грошi.
Я хотiв би повернутися до теми фашизму.
Один мiй гарний знайомий, який пiдтримував Януковича в 2004, за 2010 не памятаю, жалiється що в нього сайт його авторський не вiдркривається.
Є пiдозра що сайт заблоковано для прогляду з деяких українських провайдерiв. Чи вiдкривається вiн у вас?
http://zhurnal.lib.ru/m/melxnik_anatolij_antonowich/
З Голландiї сайт вiдкривається без проблем.

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

29.08.2012 06:54:22

Харч "Заробiтчани переводять кожного року близько 7млрд доларiв на Україну."

Харч, а кем в основном трудятся наши заробитчаны в Европе, после всех издевательств в посольствах и фирмах-работорговцах?
1. Инженерами, врачами, программистами, финансистами, учеными
или
2. Уборщиками, подсобными рабочими, временными сельхозрабочими, сиделками в домах престарелых?

Цитувати

kharch

kharch

29.08.2012 07:21:59

Бакс, яка рiзниця ким вони трудяться?
80% людей будь-якої нацiональностi виконують низькоквалiфiковану роботу.
Але тут немає такого провалу по доходам для низькоквалiфiкованої i бiльш квалiфiкованої працi як це в Українi.
Племiнник дружини поїхав пару рокiв назад допомагати якомусь фермеру в Данiю. Вiн закiнчив якийся там Кiровоградський сiльскогосподарьский iнститут. Цим лiтом вiн купив однокiмнатну квартиру в Кiровоградi щось бiля 27 тисяч доларiв. Думаю, зберегти 14 тисяч доларiв на рiк зовсiм непогано. В Українi з легальних доходiв це можуть 5% населення. Крiм того вiн здобув бесцiнний досвiд для своєї професiйної кар`єри як це робиться правильно.
Нiчого поганого в трудовiй мiграцiї немає.
I чим бiльше людей це буде розумiти, тим менше буде шансiв авторитарним режимам жирувати на людських страхах та лiнi пiдняти зад i здобути право на краще життя.

Всiм вдачi!

Цитувати

Анджей

Анджей

29.08.2012 16:50:39

По телевизору идет политическая реклама, как и положено перед выборами, каждая партия пытается, отхватить, свой кусок лохтората.

У ПР делятся своими достижениями и убиенным контрактом на газ.

Батькивщина как всегда лживая и непонятная, какая-то бабушка у которой
вдруг в каком-то селе зачем-то бульдозером разрушают дом.

Коммуняки на своей волне забрать и поделить во общем утопия как всегда.

Но у Нашей Украины просто жесть буквально ни о чем бездарная, серая как и их руководитель из Хоруживки.

Цитувати

Циник

Циник

30.08.2012 07:53:33

"У ПР делятся своими достижениями и убиенным контрактом на газ."

"Достижениями" типа этого?
"Дефицит госбюджета Украины увеличился на 10 млрд грн всего за 1 месяц"
http://news.finance.ua/ru/~/1/2012/08/30/286590

Или это?
"Для наполнения бюджета государство продаст еще одну ТЭЦ - Херсонскую"
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2012/08/30/286584

А, ну да, это все папередники...