Форматы коалиции. У кого какие мнения?

loup-garou

loup-garou

25.07.2006 15:08:00

Кожному своє.

Бушу - ковбойський капелюшок і чоботи зі шпорами. Єльцину - розписні ложки і бубон в зуби. Англійська королева порається на своїй грядці під Букінгемським палацом. Путін - зовсім різносторонній персонаж, метушиться між сортирами і винищувачами. І маленьких хлопчиків любить. Прямо в пупок.

І у нашого президента цілком безневинні захоплення, а головне - корисні. Я люблю пасічників - вони спокійні, мудрі і добрі люди.

Усьо буде чотко!

Цитувати

ggg

ggg

25.07.2006 15:23:00

Изгой: АБСОЛЮТНО с вами согласен.

Только избавьте меня от того, чтоб анализировал...

пусть ездют, смотрют и учутся
все ж лучше, чем водку жрать и в метро блевать.
а советов их вы не слушайте, конечно.
живите своей головой и ходите своей дорогой, уважаемый

Цитувати

Viki

Viki

25.07.2006 16:11:00

>>>А loup-garou и Вики сплошь и рядом мерещится "рука Москвы", агенты КГБ-ФСБ и получается в итоге мания преследования помноженная на комплекс собственной хуторянско-сельской неполноценности-

Увижається, ОКО вам - а я з нею частенько вітаюся(не тільки останніх півтора роки)... коли до Москви відрядження маю... це рука російського чиновника, який дозволяє собі вирішувати, що потрібно, а що не потрібно Україні, Грузії і навіть Казахстану... втягувати наши країни в якісь міфічні проекти, де вся вигода йде прямісінько, чисто по братськи, в кишеню Росії... і що цікаво - перекладача ми не запрошуємо, а відношення і настрій міняються в залежності від нашої не згоди по якомусь питанню (не уточнюю)...
Хто перший раз з України приїзжає на такі збори - стає шокованим такою поведінкою чиновника, але трохи подумавши всі доходять єдиного висновку - він би так не думав і не вів себе, якщо б не мав підтримки зверху...
Тому висновок мій - дуже простий, якщо "країна" не звільняє такого чиновника з посади, то "країна" згодна і підтримує його дії (давити, погрожувати, зневажати...)

>>>Единомышленница его Вики(девушка своеобразная, националистка)сразу несогласных в"комуняки","витрянки" и "голубые козлы", причём причесляет большую половину страны!

ОКО - мою цитату про голубих козлів, будь ласка... я розумію, що брехати - це дієслово, яке пішло від слова політолог(соціолог і просто харошій парєнь), але істина має бути оприлюднена...?!

>>Успокойтесь, никому вы не нужны, ваши вожди давно вас предали и бросили.

я знаю тільки одного вождя - Леніна - ви про нього? :)

>>С выпученными, горящими глазами такие как Вики были готовы повторить подвих А. Матросова и умереть за своего купира Ющенко, сейчас правда кумир поменялся, но фанатизм остался. Они просто не могут понять, что надо развивать свою культуру, надо строить свою страну!

Цитату будь ласка...? Тут один Дон якось імітував, що він мене викрив...:)... Шерлок Холмс блін... Чи ви теж хочете отримати почесне звання брехуна...
А щодо очей - я завжди запитую, як люди можуть бачити чиїсь очі, якісь емоції через мережу - що ви курите хлопці? :) - я не знаю - бережіть здоровья...:)

Але я справді вражена, що люди мене не забувають...:)
Так і кортить деяким написати мій нік якумога більше разів...:)

Цитувати

Viki

Viki

25.07.2006 16:16:00

>>Это удел наш, Хохланда...

на zadonbass.org...

Я дивлюся, Інкогніда повернувся - не пройшло і трьох постів, як людина показала своє обличчя....

Цитувати

Изгой

Изгой

25.07.2006 20:29:00

Вики

Полагаю,,"супергениальное" слово Инкогнида адресовано мне...
Что ж, спасибо, свидомые и щыри всегда блистали и отличались :)
Писал я на этом форуме давно. Очень. В пору флагомаханий и песнопений майдаунных друзей Коли Геббельса (Томэнка) Грынжол :)
Писал под ником Иностранец. Никогда я не был Инкогнидой, равно как и не читаю задонбасс. орг
Я вообще мало читаю... Там на одной из веток г-н ОКО вразумительно пояснил, что надо бы своей головой жить, а не подпитываться с утра экскрементами с сайтов типа майдан. орг, укрпавда и. т. п. :)
Не спешите собеседников лаять... Кто не с нами, тот против нас уже было... остепенитесь, милашка. Или в Италию поедьте... к папе римскому.

Цитувати

Yelena

Yelena

26.07.2006 10:52:00

2 Изгой:
Вы написали, что "дарили тройки". Вы учили детей в школе?:-)

Цитувати

kharch

kharch

26.07.2006 14:57:00

Шалене липневе сонце та відсутність будь-якого політичного руху позбавило усілякого драйву форум. Як сказала би Вікі.
І це незважаючи на гарячий розігрів Іноземним Ізгоєм.
Сьогодні о 9-й проїзджав по Грушевського та Інститутській біля голубо-малинової тусовки. Спостерігав як безрадісно, як на роботу підтягувалися щедро здобрені ПР-символікою чомусь товстенні дядьки, тітки та люди похилого віку.
Щодо глибини моїх постів - я тут не шукаю можливості розставляти пальці та потрясати інтелектом. Я шукаю тут друзів, спілкування, розумних, мудрих людей. Око підтвердить. Для цього не треба з розумно-презирливим виглядом розмірковувати на якому дні можуть знаходитися люди з твоєї країни. Моя думка - треба посміхатися, як роблять це американці та культурні європейці, шукати добре і світле. Наговорити людині гадостей набагато легше, ніж сказати декілька компліментів.

Всім вдачі!

Цитувати

Изгой

Изгой

26.07.2006 19:10:00

Yelena

Я биолог химик. Родители учителя. Дома говорим ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО на украинском.
Безобразие, что называется работа в школе, прекратил в 94 о чем совершенно не сожалею. Ибо НИКОГДА не прощу Хохланду унижения в виде зарплаты в 7 у. е.

Ув. Харч, а Вы б смогли бело-голубых к стенке поставить

Цитувати

Изгой

Изгой

26.07.2006 19:18:00

Шановна Олена!

Продивився хфорум. Виходячи з того, що Ви з захопленням і що саме трагічне, серйозно сприймаєте интернет-видання українська правда, наше спілкування не почавшись буде у глухому куті.
Чому? Ваші колеги по жовтому табору читають виключно жовті видання і зразу переходять на особистості... Хто не з нами, той проти нас.

Предвосхищая Вашу фразу, которой Вы наверняка беременны, что типа тебе Изгой не в школе, в тюрьме низя работать, ты ПРОТИВ прокаженного-пасечника, скажу... Мои ученики с уважением ко мне относятся и относились. Даже бывший ученик свидетелем на свадьбе был :).

Цитувати

kharch

kharch

26.07.2006 19:45:00

Ізгой, розправте плечі та поводьтесь простіше.
І тоді ще декілька учнів повторять долю першого.
Прикол не в тому, щоб бути розумним.
Прикол в тому, щоб бути додастатньо розумним і здоровим для того, щоби відчувати - життя прекрасне!

Тільки не благайте мене ковтати якісь пігулки. Жарт, повторений декілька разів перетворюється на банальність.

Цитувати
<< 46 47 48 49 50 ... 54
Архів