loup-garou
26.07.2006 20:33:00
Добрі люди не можуть зібратись і убити всіх злих - інакше вони перестануть бути добрими. Се ля ві. Зброя добрих людей - любов, хороший настрій і почуття гумору. І розуміння, що твоя країна - це не лише зарплата, якою б низькою вона не була. Це високі гори, глибокі ріки і прекрасні люди. Це вулики, повні меду. Це радість, коли Міля закидає пенальті за шиворот швейцарському воротарю.
Бажаю всім успіхів, Ізгою - ще і оптимізму, а Харчу - щоб натхнення ніколи не закінчувалось!
Yelena
26.07.2006 22:36:00
Изгой: Шановна Олена!
Продивився хфорум. Виходячи з того, що Ви з захопленням...
No comment.
kharch
27.07.2006 02:19:00
loup-garou: Добрі люди не можуть зібратись і убити всіх злих - інакше вони перестануть бути добрими....
Дякую, L-G!
Life is good!
Інколи треба куча добрива, щоб побачити красу прекрасного саду.
Злі люди - просто органічне добриво, щоб сад цвів.
Негативна енергія, щоб відчувати силу добра.
Темна сторона, щоб захоплюватися світлом.
Всім вдачі!
kharch
27.07.2006 06:39:00
Обнімайтеся!
http://www.bbc.co.uk/religion/programmes/prayerfortheday/docs/p20060727.shtml
Изгой
27.07.2006 07:26:00
УВ. Елена
Я так рад, что у Вас ноу комментс. Так приятно, что Вам не пришлось меня тыкать в фекальную ссылку на украправду.
СПАСИБО.
ЗЫ я написал хворум... это ж типа укроканадский прикол. Хвиртка, хворма...
Циник
27.07.2006 08:06:00
"ЗЫ я написал хворум... это ж типа укроканадский прикол."
Это жлобский прикол. Симптоматично.
Елена12
27.07.2006 08:17:00
kharch:
Дякую, L-G!
Life is good!
Інколи треба куча добрива, щоб побачити...
Истинная правда, благодаря декабрю 2004 такое "добриво" вышло на поверхность, типа ублюдка Тягнибока, Бутейки, что теперь уже точно знаешь, где свет, а где тьма...
Изгой
27.07.2006 08:29:00
Елена 12
Вы забыли тарасюка и огрызку.
Только вспомните "не ведают, что творят". Пожалейте маргинализованых националистов. Это шлак... Люди из небытия. Мне их жаль. Мой приятель психиатр когда их видит говорит с грустью :" Боже мой, ведь это мои пациенты"...
kharch
27.07.2006 08:42:00
Вікі була права - гнида вона і європі і в англії, навіть на форумі гнида.
З претензією на глибину.
Зі знайомствами у психіатра.
Шлак, шановний, це те - що травить тіло.
Інкогніда тут травили травили - ніби витравили.
Так тепер Ізгой пришлакував.
Чесно, шановний, я хочу тут отримати задоволення від спілкування і обміну позитивною інформацією.
Розкажи те, що/хто Вам в цьому житті подобається.
А то все бухтиш і бухтиш - там туалети миють, тут фекалії пишуть.
Що гарного ти знайшов у житті? - Поділись.
Успіхів!
Изгой
27.07.2006 08:58:00
Интересного, Ув. Харч :) много...
Как там у Булгакова...
-Вы атеисты?
-Да! Мы Атеисты!
-О, как интересно!
Тут же так...
-Ой, а вы оранжисты?
-Так ми такі!
-Как интересно!!!
Вы, любезнейший даже не понимаете, как мне повезло! Думаю в музее антропологии в одном из залов через много лет будет стоять череп Тягныбока или Огрызки с Тарасюком. Вне конкеренции конечно Бутейко.
Глядя на него, есть основания допускать, что он родич того Бутейки, что в перестроечное время шастал в вышиванке и "лечил" людей по методу ВЛГД (волевой ликвидации глубокого дыхания). Клинические картины серьёзной психической болезни этих бутеек схожи :)
А повезло мне вот чего... Живу с этими экзотами в одно время :):):)).
Согласитесь, есть что-то в этом.
ЗЫ Не будьте злым... Вы и иже с Вами говорите пошлятину и грубости. Агрессия первый признак слабости...
Есть у меня подозрение, что подорвали Ваше оранжевое здоровье поставленные по ленд-лизу :):):) продукты, которые поедались на Майдане.
Посетите доктора Корпана. Он подлечит, вернёт "козацькэ здоровья" :)