Ilyaa
04.03.2013 11:27:04
SVP: To dmi3k:
Я не специалист в строительном бизнесе, но имею сомнения что оплачивая...
Ну да, давайте теперь пожалеем толмачова и пускай он еще сотню лимонов в карман положит??!
Логика мощная! Так пускай установят тариф 15 грн и дальше ничего не делают
Syvash
04.03.2013 11:36:06
Эй, соседи !
Мы же не на рынке, чтоб торговаться!Есть закон!
Обоснуют 5,29 будем требовать за них сервис
Не обоснуют, будем судиться!
И вообще, почему мы должны переживать за стройку?
или содержать ее?
кто то покупая квартиру брал на себя такие обязательства?
и метр квадратный здесь не 3 коп.
ТММ нужно правильно рассчитывать свои возможности на строительство и правильно продавать свои квартиры, а не перекладывать свои проблемы на жильцов
SVP
04.03.2013 11:48:52
To Syvash :
Ну как по О. Бендеру: "Согласие- есть продукт непротивления обеих сторон" ;)
To Ilyaa :
Точно не призывал жалеть кого-либо (ТММ в том числе) :)
Syvash
04.03.2013 11:58:39
Кстати, еще новый головняк!
Ночью сгорел счетчик в одной квартире, как оказалось даже не опломбирован!
вырубило автоматы еще в нескольких квартирах на разных этажах?????
Ilyaa
04.03.2013 12:12:29
SVP: To Syvash :
Ну как по О. Бендеру: "Согласие- есть продукт непротивления обеих...
Согласен. Прошу прощения- ошибся автором)
ygg
04.03.2013 14:42:05
2 SMVM:
Стосовно Лiко. Я вдячний iнiцiативнiй групi за присутнiсть їхнього представника, це було iнформативно. Але я категорично проти, якщо ми рiвнятимемось на рiвень обслуговування Лiко-холдингу.
На час ремонту квартири в СБ ми знiмали квартиру в Лiко. Ось лише деякi нюанси, якi були помiченi:
1) Загальнi площi пiд`їздiв не прибираються. Взагалi. Стосовно цього на кожному поверсi висить вiдповiдне оголошення вiд лiко-жеку. За наявностi навiть одного неакуратного сусiда, який носитиме погано запаковане смiття i т. п. - срач на поверсi гарантований.
2) Лiко систематично не вивозить смiття. Масштаби проблеми набагато гiршi, нiж зараз в СБ, кожен кому цiкаво може перейти через дорогу i подивитись на власнi очi.
3) Систематично ламаються лiфти, iнколи по декiлька разiв на день. Жодного видимого бажання ЖЕКу усунути проблему раз i назавжди.
I ще багато чого.
Сказане вище не є виправданням для ЖЕКу СБ, ми маємо тримати їх в тонусi незалежно вiд того, яка ситуацiя в iнших ЖЕКах.
Для початку я би пропонував:
а) ТММ має сформулювати прозорi критерiї надання/ненадання послуг (прибирання, охорона, смiття...)
б) вимагати перiодичного фiнансового звiту вiд ТММ, як саме витрачаються грошi вiд квартплати.
Якщо ТММ вiдмовлятиметься iти на спiвпрацю пiсля колективного звернення - згоден писати в КМДА i т. п.
Питання ОСББ вважаю передчасним. ТММ шкурно зацiкавлений утримувати будинки в нормальному станi, принаймнi поки не продано 100% квартир, i на ЖЕК ТММ можна скаржитись вiд Толмачова до прокуратури. На недобросовiсного голову ОСББ ми зможемо скаржитись хiба самим собi на кухнi.
Syvash
04.03.2013 16:30:05
что рано, то рано, согласна!
но ОСББ, это мы и есть!
не будем же мы жаловаться сами на себя,
будем действовать все вместе!
Syvash
04.03.2013 17:53:59
сегодня весь день крутят по ЦК ролик с собрания
думаю можно глянуть в онлайне
Sarumyan
04.03.2013 18:03:08