ЖК "Министерский", Оболонский р-н, ул. Кондратюка, 1 (Энергополь-Украина)

MachuPicchu

MachuPicchu

30.09.2011 14:12:09

Начал гуглить про "Энергополь-Украина", да действительно 51% акций принадлежат WSCHODNI INVEST L.T.D., которая в свою очередь принадлежит на 100% типо той самой корпорации PBG. Остальные 49% не резиденты и резиденты из Украины.

Кто там подрядчик по строительству ? Будем копать...

Цитувати

kornaliya

kornaliya

01.10.2011 17:48:01

Побывав в отделе продаж сложилось впечатление, что не все так прозрачно как кажется на самом деле. Заявленная цена 8500 на бигбордах - это, конечно же, акционные квартиры, которых уже давным давно как нет ибо распродали. Предварительно договорившись о встрече по телефону нам заявляли цену за метр в однокомнатной от 9600. На деле оказалось, что самая дешевая 1-комнатная квартира, которая еще есть это 11640 за метр на 16 этаже. Мол до 16-го все распродано уже. И это за месяц! Неужели в нашей стране квартиры гребут, как на распродаже? Цена далеко не низкая, райончик так себе, а полная стоимость однокомнатной и вовсе получается золотой, если с процентами считать.

Цитувати

Rens

Rens

02.10.2011 15:36:21

Немо: Я не працюю у вiддiлi продажу. Я такий же як i ви - потенцiйний iнвестор. Пiдшуковую...
Але ж ви, мабуть, усвiдомлюєте, що Мiнський масив - це не зовсiм Оболонь? Чи, радше, зовсiм не Оболонь :(

Стосовно вибору з 3 об`єктiв на Мiнському.

Iнтергалбуд, хоч i є проти нього негатив, - вже можна назвати надiйним. Ця контора добудує. Однак, готовнiсть на Дегтяренка - низька. Настiльки, що ще не почали продажi.

З практичної точки зору, найменш ризиковано купувати на Майорова. З правом власностi квартиру. Там уже готовий будинок, заселений на 40% i не дорого - дешевше нiж у "Мiнiстерському". I, скорiш за все, дешевше, нiж буде на Дегтяренка. Щоправда, на Дегтяренка меншi площi квартир будуть, i здаватимуть з ремонтом, як на "Паркових озерах".

Цитувати

Немо

Немо

02.10.2011 16:23:24

Rens, ок, Мiнський масив. Але для мене те все що недалеко вiд метро - Оболонь. Це моя суб`єктивна думка. А добиратись до метро зовсiм недалеко. Вiд дiгностичного цент ру йдуть маршрутки i на Пiвнiчну, мимо Г. Днiпра i на Мiнську. В мене поки що немає машини - для мене суттєво. Добиратися до всiєї iнфраструктури Оболонi (Дрiмтаун, Метрополiс, центр) зовсiм недалеко i по часу нормально.
Iнтергалбуд то побудує мабуть але поки що всi сили кинутi на Парковi Озера на воскрєсєнцi. Та й червона цегла покраще за газоблоки. Але побачимо по цiнi. Може на Дегтяренко i покраща пропозицiя буде по цiнi. Ну а Майорова. Що вам сказати. Так 10200 за метр, зданий будинок i т. п Але я там був на оглядi квартир. Пiсля будiвельникiв там ще ого-нго як треба попрацювати (там навiть стяжки не зроблено) i вкласти грошей. Цiна не вiдводає абсолютно тому що там є. Та ще й такий там прикол був - менеджер при питаннi "А що це будують бiля Леруа Мерлен?", вiдповiв "Та це якiсь офiси для цього ж будiвельного супермаркету - бачите там кран невисокий, буде будiвля не вище 9 поверху". А потiм я дiзнався що це будує Iнтергалбуд 25 поверховi будiвлi (1 черга). Це при тому що та квартира яку я оглядав позицiонувалася як оглядова. I за це виставлена цiна була вища. А виявляється що забудують все i просто обманюють.
Не знаю. От тут багато розумникiв, якi чiпляються до моїх слiв "Оболонь - не Оболонь", працевлаштовують мене у вiддiл продажу, а насправдi назвiть менi нормальну пропозицiю на правому березi в районi Оболонi (бо я тут вирiс i хочу продовжувати жити). Крiм оболонських липок (для олiгархiв), ЖК Кристал (в якому просто нереальнi цiни), ЖК Мiнiстерський, Дегтяренко (не скоро буде) нiчого немає...

Цитувати

kornaliya

kornaliya

02.10.2011 16:54:18

А мне сказали в отделе продаж, что на Майорова уже все продано!

Цитувати

Немо

Немо

02.10.2011 17:18:45

kornaliya, Вiдверта брехня. Там ще 4-та, чи 7-ма секцiї (не пам`ятаю точно)були нерозпроданi мiсяць назад. При тому що та сторона, яка виходить на трубу котельної взагалi попитом не користувалась.

Цитувати

kornaliya

kornaliya

02.10.2011 17:26:43

SSilent: Да уж... Я б еще как то понял это цену, если бы квартиры были с ремонтами.
Красная...

100% 12000 это как-то необоснованно дорого

Цитувати

kornaliya

kornaliya

02.10.2011 17:34:37

iddqd: был у них вчера
цена на однокомнатные квартиры от 9200)
думаю брать в рассрочку...

Вот товарищь iddqd утверждает, что еще 8 сентября была заявленная цена за метр в однокомнтаной 9 200, а через три недели все распродали и стоимость резко подскочила до 12000 Как-то мало в это верится. Быть может они специально толкают людям сначала квартиры подороже???

Цитувати

kornaliya

kornaliya

02.10.2011 17:37:36

Немо: kornaliya, Вiдверта брехня. Там ще 4-та, чи 7-ма секцiї (не пам`ятаю точно)були нерозпроданi...

А смысл врать им? Они же заинтересованы в том, чтобы продать!

Цитувати

Немо

Немо

02.10.2011 17:40:10

Як бы зацiкавленi. Але не вiрю що море непроданих квартир за мiсяць розпродали. Може якiсь рiелтори викупили...

Цитувати
<< 8 9 10 11 12 ... 67
Архів