Теремки, просп. Академика Глушкова, 92-б , дом №1 (Киевгорстрой)

Prem

Prem

14.07.2014 11:39:20

Буду писати українською, оскiльки судочинство у нас ведеться на державнiй мовi.
Форма звернення до суду це позовна заява (позов).
Регулються судовий розляд в цивiльнiй спраi Цивiльно процесуальним кодексом України http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1618-15/print1389944384543018
Форма позову визначається статтею 120 ЦПК України.
В нiй написано основе, що має бути в позовi.
Розрахунок пенi здiйснюється дуже просто. Кiлькiсть днiв прострочення множите на суму пенi за один день. Наприклад вартiсть квартири 1000000 грн., то сума пенi за одни день буде 100 грн. На сьогоднi з 01.01.2014 пройшло 195 днiв. 100*195=19500 грн. Саме ця сума є цiною позову.
До позову додаються матерiали, якими ви пiдтверджуєте обставини справи, в нашому випадку це копiя договору купiвлi-продажу майнових прав, копiя документiв, що пiдтверджують оплату майнових прав (я приєднував копiю довiки вiд КГС, але це можуть бути також банкiвськi документи, що пiдверджуть оплату).
Також до позову приєднується оригинiнал квитанцiї про сплату судовго збору. Судовий збiр за майновий позов складає 1 % вiд цiни позову, але не менше 0,2 розмiру мiнiмальної заробiтної плати та не бiльше 3 розмiрiв мiнiмальної заробiтної плати. Мiнiмальна заробiтна плата береться на початок року, на 2014 вона складала 1218 грн. Тобто, якщо цiна вашого позову склада наприклад 20000,00 грн., то судовий збiр складає 200, грн., однак, оскiльки вiн не може бути меншим 0,2 розмiру мiнiмальної заробiтної плати, то 1218 грн. ви множите на 0,2, що дорiвнює 243,60 грн. Цю суму ви сплачуєте на руквiзити Голосiївського районного суду, якому буде пiдсудна ваша справа щодо пенi http://gl.ki.court.gov.ua/sud2601/tax/
Позовна завява iз додатками в двох ексземлярах (один для суду, один для КГС) подається до суду поштою, або через канцелярiю.
Оскiлькi сума боргу по пенi пiсля звернення до суду продовжує рости, то ви маєте право протягом всього часу рогляду справи збiльшити або зменшити вашi вимоги. Про це подається заява про збiльшення позовних вимог в якiй ви зазначаєте, що пеня на момент рогляду справи зросла, тому збiльшуєте позовнi вимоги. Однак, при збiльшеннi позовних вимог враховуйте, що вони повиннi бути оплаченi судовим збором, якщо вашi вимоги збiльшилися вiдносно мнiмальної суми судового збору, то iз заявою про збiльшення позовних вимог подається квитанцiя про сплату судовго збору (сума пропорцiйно до збiльшення вимог).

Цитувати

ramjet

ramjet

14.07.2014 12:02:21

ООО, спасибо! Попробую сделать. Для начала зайду в КГС напишу заяву - попрошу начать мне выплачивать добравольно, если поступит отказ, то тогда пойду в суд. Там же можно указать картсчет на который платить, не наличкой же их забирать ? Какие сроки рассмотрения заявлений установлены законом ?

Цитувати

Prem

Prem

14.07.2014 12:28:28

Заявление конечно такое можно написать, но вот на счёт добровольности такой выплаты.. :) Такое заявление будет подпадать под Закон Украины "Об обращении граждан", срок рассмотрения один месяц. Ответ можно потом использовать как дополнительное доказательсво в суде, но наличие или отсутсвие такого заявления не лишает вас права обращения в суд на прямую.
По поводу карт. счёта не знаю, теоретически можно, можно на счёт в банке на ваше имя, наличными тоже можно в кассе предприятия.

Цитувати

vl1

vl1

15.07.2014 07:39:15

Розродились:) На сайте КГС поставили дату ввода 30.09.14. Не прошло и полгода)

Цитувати

wbird

wbird

16.07.2014 15:43:30

Добрый день! Инвесторы ж/б1 или ж/б2, кто-то был там, скажите, попадает ли свет в комнаты через эти маленькие окна еще и загороженные балконами? Присматриваюсь к ж/б 2, но опасаюсь, что темно в квартирах

Цитувати

cost_yn

cost_yn

17.07.2014 18:48:59

Добрый день! Инвесторы ж/б1 или ж/б2, кто-то был там, скажите, попадает ли свет в комнаты через эти маленькие окна еще и загороженные балконами? Присматриваюсь к ж/б 2, но опасаюсь, что темно в квартирах

Лично я был в своей квартире три раза. Так слава Богу, что в телефоне есть фонарь! Если бы не строительная каска, точно бы голову расшиб в темноте. При покупке квартиры советую требовать в отделе продаж, как доп. опцию, количество касок по количеству членов семьи.
Знаю точно, что в КГС съели еще не все каски.

Цитувати

wbird

wbird

17.07.2014 19:33:25

А есть ли у кого-то идеи как решить проблему с тем, что балконы аж до уровня груди среднестатистического мужчины доходят?

Цитувати

ramjet

ramjet

17.07.2014 19:53:16

Табуретка ?

Цитувати

ramjet

ramjet

17.07.2014 19:58:37

По поводу освещения: у меня трешка с видом на ледовый, постоянно в тени, думал реально будет мало света и все дела. Ходил на просмотр 2 раза - все в дождливый день посреди дня, по колено в грязи, ну вобщем пасмурно. Так вот скажу я вам, был очень приятно удивлен к-вом света в комнатах при полном отсутствии прямых солнечных лучей. Реально за счет кучи окон (по 2 в спальнях) света море. В кухне и комнате по 1 окну но тоже света предостаточно. Щас покопаюсь и постараюсь фоточки выложить. По поводу балконов по грудь - это в каком доме ? У меня лично норм, до живота, дискомфорта не чувствовал, какраз было самое оно. Мой рост 1.75.

Цитувати

Mixxxail

Mixxxail

18.07.2014 07:04:56

А кто-нибудь сталкивался с таким: являюсь инвестором 1к квартиры, можно ли сейчас говорить с КГС о смене объекта на 3к (из тех, что остались непроданными конечно) с доплатой? И по какой цене квадраты будут пересчитывать, если да?

Цитувати
<< 200 201 202 203 204 ... 204
Архів