Соломенский район, ул. Гарматная, 39-Г (Киевгорстрой)

lightova

lightova

19.06.2014 09:37:06

Svetnik: в тексте письма просьба внести поправку: уведомить о принятом решении не одного представителя,...

Svetnik, пропозицiю Вашу взяла на замiтку - ближче до зустрiчi попрошу надiслати менi данi всiх зацiкавлених для внесення в текст. Власне, я сподiваюся, результатом нашого звернення буде видача Київмiськбудом офiцiйно затверджених детальних характеристик i графiку робiт, за якими комусь треба буде пiд`їхати, щоб затим вiдсканувати i викласти на форумi для загального ознайомлення.
Вашi зауваження щодо незручностi призначення зустрiчi на вихiднi теж цiлком слушнi. Менi особисто запропонований Вами час - 2 липня о 19.00 - пiдходить.

Цитувати

ukraine

ukraine

19.06.2014 09:43:58

2 липня о 19 год будемо, але якщо це не остаточна дата, то повiдомте зарання, бо ми з далеку

Цитувати

zweihund

zweihund

19.06.2014 10:17:14

2ukraine: по ванне - скорее всего недорогой кафель и не под потолок, остальное красить, потолок - натяжной. По стоимости - грубо говоря очень усредненная ("по палате") общая стоимость человекочасов (иначе- только работа подрядчиков, бригадира). Сюда же входят минимальные расчетно-проектировочные работы сантехника, электрика и вентеляционщика. Привлечение дизайнера в эту стоимость не входит (и не планируется).

Цитувати

zweihund

zweihund

19.06.2014 10:27:11

2all: Предлагаю слать данные lightova в личку и не засвечивать скан приложения с подписями к письму-обращению на открытых ресурсах, бо sms-спам уже надоел. Да и не нужно знать третьим лицам информацию о персональных данных инвесторов.

Цитувати

Svetnik

Svetnik

19.06.2014 11:01:06

в киевгорстрой за результатами могу подъехать, располагаю свободным временем. Просьба присылать отзывы о удобном времени собрания. Хочу распечатать объявления и вывесить на стройке.

Цитувати

ukraine

ukraine

19.06.2014 13:26:14

Дякую за вiдповiдь. Тепер вiдносно часу зборiв, може можна зiбратись вранцi, менi особисто так зручнiше, бо я буду в Києвi один день, щоб можна було повернутись.

Цитувати

MarUnA

MarUnA

19.06.2014 15:02:40

З нас теж хтось обов"язково буде на зборах для пiдпису листа.

Тепер за батареї-При купiвлi квартири нам сказали, що будуть чугуннi батареї. По нашому проханнi їх не ставити, сказали, що максимум, що можуть зробити, це покласти їх посеред кiмнати.

За лiчильники тепла. Це наша друга квартира вiд КМБ. Так от, в нашiй квартирi теж КМБ ставив лiчильники тепла, але... їх ЖЕК не враховує. Платимо за тепло по виставленному рахунку. Котельня теж на даху працює на два будинки, взимнку тепло. Правда будинок панелька.

За усадку. На плитцi цього не вiдчули. Грiшили на усадку тiльки на шпакльовцi, думали що мiлкi трiщини вiд цього, але не факт. Зараз кажуть, що висотки практично не реагують на усадку. Но це моє IМХО.

I iще одне питання хотiла б винести на обговорення. Це смiттєпровiд. По плану вiн мусить бути. I КМБ при здачi мусить його показувати, але на дiлi вiд нього мешканцi потiм вiдмовляються. Я особисто за те, щоб його потiм заварити. На практицi нажаль ми не навченнi використовувати смiттєпроводи. Це завжди сморiд на площадках i бiля пiд"їзду.

Цитувати

argus

argus

19.06.2014 17:51:46

готов подписать письмо... любой будний день после 18-30...
предлагаю: напечатать письмо, а на обратной стороне - таблицу с визами...

Цитувати

yaklens

yaklens

19.06.2014 18:31:32

Звернення пiдтримую. ukraine, призначайте дату, приїду.

Цитувати

Svetnik

Svetnik

19.06.2014 18:39:51

еще раз повторюсь. нужно расклеить объявления на стройке и сообщить дату собрания на других форумах.

Цитувати
<< 78 79 80 81 82 ... 87
Архів