Соломенский район, ул. Гарматная, 39-Г (Киевгорстрой)

beilis

beilis

19.06.2014 19:48:05

ну нарештi ми визначились i iнвестували в Гарматну:))
так що вiтаю сусiдiв...!!:))

довгий час думали купувати на Глушкова, тому там теж сидiла на форумi...., звiдти i iдеї про написання заяв i тп..., бо вони зараз серйозно за це взялися..., бо будинок здається в цьому мiсяцi, але там ще так багато чого недобудовано!!, але КМБ стверджує що у них все в термiн!!

короче кажучи, якщо весь процес не контролювати - то будемо ще довго чекати...., я за те що краще "перебдєть"...:)))
тому я за заяву, i ще гарно було б домовитися з представниками КМБ про план будiвельних робiт, що планують робити в липнi, серпнi.. т п..., графiк робiт,i можна буде зустрiчатися раз на 1-2 мiсяца, i пiдводити пiдсумки - що зробили, як, i що планується...

Цитувати

beilis

beilis

19.06.2014 19:51:15

менi зручно ввечерi.... пiсля 19, навiть 20....
може тодi провести "зустрiч-знайомство" десь в кафе?.. познайомиися та обмiркувати план дiй..., бо ж не бiля забору будемо домовлятися:))

але постараюсь пiдлаштуватися пiд "бiльшiсть":))

i ще, можливо ще якiсь форуми є з нашим будiвництвом?.. щоб бiльше людей зiбрати..
ну i, звичайно, на будiвництвi треба оголошення повiсити...

Цитувати

beilis

beilis

19.06.2014 19:56:31

i ще, я думаю що ми сплачуємо грошi,iнвестуємо, а не купуємо одразу готове, тому маємо право контролювати, вносити пропозицiї i т п...

якщо до грудня, навiть до листопада не добудують, то затягнеться надовго... адже взимку навряд щось буде будуватися....

i все питання в фiнасуваннi КМБ пiдрядчикiв.., бо на будiвництвi можуть будувати 10 людей рiк, а можуть 50 пару мiсяцiв...
ну i в основному проблема затримок будiвництва в затримцi фiнансування, або робiтникам вчасно не платять, або затримки в поставцi будiвництва...

тому, думаю,"волшебний пєндєль" нiкому не завадить...:))

Цитувати

akaVLadek

akaVLadek

19.06.2014 19:57:35

Всем добрый вечер.
Я за встречу и написание коллективного обращения в КГС. По поводуу встречи - в будние дни после 18-30. В выходные без разницы.

Цитувати

ukraine

ukraine

19.06.2014 20:01:38

Добре, якщо бiльшiсть за 19 годину, то буду 2 липня о 19. Треба до цiєi дати пiдготувати листа, аби його пiдписало максимум iнвесторiв, бо в мене не буде змоги часто їздити, нажаль....

Цитувати

beilis

beilis

19.06.2014 20:17:17

Доречi, а в когось написано чим наш будинок утеплюють?

надiюсь що мiнватою....

бо тут по 1+1 страшилка про полiполiстерол iде...:((((

Цитувати

BILL

BILL

20.06.2014 07:11:50

На 2 июля мы тоже будем. Но в принципе можем в любое время и день. Главное определиться что бы всем было максимально удобно

Цитувати

Svetnik

Svetnik

20.06.2014 08:57:16

договариваемся тогда на 02.07.14 19.00. На стройке объявления наклею

Цитувати

yuliya_vol

yuliya_vol

20.06.2014 09:42:39

Привет соседи, мы тоже прийдем, уточните, 2 числа в 19.00, где? под стройкой?

Цитувати

ukraine

ukraine

20.06.2014 11:02:28

Так, давайте бiля будинку, без запiзнення. Як на рахунок пiдготовки листа i вiдомостi для пiдписiв? Хтось зможе надрукувати i роздрукувати на принтерi? ДЯКУЄМО

Цитувати
<< 79 80 81 82 83 ... 87
Архів