Горожанин
08.12.2012 19:29:51
Неужели в 4 доме раскупили все однушки? Там их было очень много. Или действительно высокий спрос или дело спекулянтов.
vikin
08.12.2012 21:57:14
Dreammer: Нету уже этих двушек к сожалению, в киевгорстрое остались только трешки...
Вот...
Долго думаете. Однушки в четвертом доме могут быть на брони. Если сможете внести сразу в сжатый срок - возможно вам пойдут навстречу. Но так как вы решаетесь :(... скоро и на Перова не купите. Определяйтесь.
Dreammer
09.12.2012 09:48:47
Звонил вчера в Парковые озера, нету однушек в 4 доме, НЕТУ! Девушка таким возмущенным голосом это говорит как будто их уже пол года как нет и ей надоело отвечать уже на такие вопросы...
Кстати двушек маленьких тоже нет.
Если б была бронь думаю меня бы предупедели. Интересно почему нету квартир на озерах у риелторов? Неужели их не продают через подрядчиков?
В общем если кто то узнает что квартиры есть маякуйте!
Maryana
09.12.2012 10:58:58
Их действительно может не быть. Мне строители еще полтора месяца назад сказали, что дом 4 почти распродан, там почти не осталось квартир :) я была очень удивлена :) оказалось, что таки правда :)
vikin
09.12.2012 20:37:32
Dreammer: Звонил вчера в Парковые озера, нету однушек в 4 доме, НЕТУ! Девушка таким возмущенным...
а какой смысл продавать новострой через риэлторов, если застройщик все метро и улицы завешивает рекламой? Только если риелтора работают забесплатно, но это фантастика. Если застройщик заинтересован продать в сжатые сроки что может быть лучше прямых продаж от застройщика? Ну сами подумайте.
КГС и ЖИ начинают продавать через риэлторов потому только, что распоряжаются не своими деньгами, а привлеченными из бюджета и интерес у них - продать подороже, а провести по бумагам подешевле. Они сами - посредники. Поэтому там продаются квартиры годами, а дома -сознательно затягивают с заселением после ввода в эксплуатацию. А здесь продает хозяин бизнеса. Он не заинтересован в затягивании продаж. Вот и результат. Хотите дешевле - берите в 5-м доме. Расположение там - интереснее. А расположение -это навсегда.
_Jupiter_
10.12.2012 15:04:50
Dreammer: Звонил вчера в Парковые озера, нету однушек в 4 доме, НЕТУ! Девушка таким возмущенным...
И за сколько готовы купить в Парковых? однушку хотите?
:)Может свою вам продам. Пишите на мыло.
vikin
12.12.2012 13:53:05
глянул на сайт застройщика: оказывается есть новогодние скидки до 8% на квартиры в доме 4. Есть прямой смысл покупать большие двушки.
Man_Yevgen
16.12.2012 07:56:40
Всiм привiт!
Давно не читав форум i тим бiльше не писав сюди нiчого оскiльки документи на свою квартиру отримав 2 мiс тому i обговорення стали якимись не актуальними. Тепер вирiшив подiлитись своїми враженнями вiд заселення.
За дивним збiгом цього тижня сидячи в кабiнетi свого клiєнта, який є керiвником невеликої будiвельної компанiї, що спецiалiзується на пiдрядних роботах, став свiдком його розмови з iншим його колегою по бiзнесу. Обговорювали вони свого спiльного знайомого у якого не найкращим чином йдуть справи i одна з причин це те, що деякий час вiн набирав робiтникiв для будiвництва будинкiв в Дарницi будiвельною компанiєю яка належить депутату ВР(дослiвно). Плата за кладку куба блоку була такою, що за такi грошi навiть з вокзалу людей набрати було важко(теж цитата).
А тепер до чого це я. В п"ятницю вирiшив фарбувати шпалери, знiмаю плiнтус в спальнi - там грибок. В кухнi те саме, в великiй кiмнатi менше але теж є. Зриваю шпалери а з помiж блокiв протяг валить з такою силою, що в кiмнатi реально стає холоднiше. Ось наслiдок не якiсної кладки блокiв, теми яка обговорювалась пiвтора роки тому дуже активно. Дивує iнше. Як можуть бути такi протяги, якщо фасад вже утеплений.
Тепер далi. Знiмаю плiнтус в коридорi. Стiни з вулицею не межують, але i там все в грибку. Зустрiчаю будiвельника який проводив оголяд в мої квартирi при пiдписаннi актiв. Вiн пояснює, що за стiною шахта вентканалу i через кладку виконану криворукими робiтниками знову ж таки до мене потрапляє холодне повiтря, як наслiдок коденсат, як наслiдок грибок. Знайомi виявили щiлини в своїй квартирi коли зняли багети на стелi. Сьогоднi перевiрю у себе.
Ну i нарештi вентиляцiя. Виправлення її роботи полягало в тому, що решiтку вентканалу з середини заклеїли полiетиленом. Зрозумiло зворотня тяга зникла пiсля цього:). Але коли я прибрав цей диво винахiд то в кухню почало нести таке повiтря, що у мене склалось враження нiби вентканали в будинку вирiшили об"єднати з смiттєвими шахтами.
Для чого це все пишу.
По-перше. Новi iнвестори приймаючи рiшення про iнвестування в ПО повиннi виходити не лише з тих фактiв якi їм називають в ОП. Я особисто привiв сюди 4-х знайомих, але тепер не рекомендуватиму бiльше нiкому! Сам думав про квартиру для батькiв тут. Тепер не знаю.
Розраховувати, що на критику буде якась адекватна реакцiя, або хоча б будуть зробленi висновки для не повторення помилок не приходиться аже квартири йдуть i без того
Ну i нарештi буду вдячний якщо тi хто вже з подiбними речами зiштовхувався подiлиться iнформацiєю як їх вирiшував.
vikin
16.12.2012 10:55:37
цiлком згоден стосовно "Розраховувати, що на критику буде якась адекватна реакцiя, або хоча б будуть зробленi висновки для не повторення помилок не приходиться аже квартири йдуть i без того "
Поки не буде узаконено неможливiсть забудовникам отримувати наперед до пiдписання Акту про прийом квартири 100% сумми, це буде гра в однi ворота.
Та й конкуренцiя повинна бути справжня. А навiщо КМБ та Житло-Iнвесту будiвати якiсно, якщо грошi з бюджету якi покривають себевартiсть вже отриманi i можна не паритись з продажем? Але це означає закрити квартоблiки, якими дурять людям голови.
Всi повиннi в рiних умовах. А тут йде рiвняння на гiрших, i щоб бути не абсолютно, а вiдносно -кращим
Стосовно вiрiшування проблем - переходьте на домашнiй форум(будиночок у шапцi теми)
Lidentsy
18.12.2012 07:51:31
Большая просьба к жильцам: ну если у нас еще не решена проблема с обратной тягой, НЕ курите пожалуйста на кухнях.!!! Ладно еще мясом-рыбой воняет, но чтобы ребенок 6ти лет еще и курил пассивно - это слишком!
Дорогие ИГБ сотрудники, УЖЕ НАДО ЧТО-ТО ДЕЛАТЬ С ЭТИМ !!!
5й стояк, 3й дом