ЖК "Перовский", Воскресенка, пр-т Алишера Навои, 69 (Киевгорстрой)

ua-ua-ua

ua-ua-ua

11.07.2014 20:04:52

Мне тоже много чего не нравится. Но пока нами управляет Жек все притензии к нему. Вы написали хоть одно письмо с притензиями в ЖЕК? Я тоже нет.

Давайте, все что кому-то не нравится, выкладывайте на форум, фотографируйте и выкладывайте тут или на домашнем форуме. Пусть то будет отваливающаяся плитка, или ступеньки, выкладывайте все свои притензии на форум.
Страна постепенно меняется, давайте меняться вместе с ней!

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

12.07.2014 04:47:43

Будемо дiяти як пропонує ua-ua-ua будуть змiми! Головне не бути пасивним.
Майстер вже знає про ступеньки, але погоднi умови завадили все зробити.
Не хвилюйтесь все буде зроблено. :)
Змiни в країнi мають початися з кожного з нас, з нашого будинку, району, мiста! :)

Цитувати

Smartuz

Smartuz

12.07.2014 06:29:29

Довожу к сведению, эта машина стоит уже пол года без каких либо телодвижений, на зеркале заднего вида висит георгиевская ленточка... мысли приходят разные...))))) может можно ее куда-то транспортировать?

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

12.07.2014 07:23:31

Можливо звернутися до правоохоронних органiв, обгрунтувавши причину звернення. Нехай проводять перевiрку, кому належить машина, чому вона вже пiв року тут стоїть, i т. д.
Самостiйно ми не можемо її прибрати. Навiть якщо у нас є вмотивованi пiдозри вважати що автiвка належить нехорошим людям.

Цитувати

Eliza

Eliza

12.07.2014 10:17:38

А кто такой Alexandr1985 ??? местный собиратель информации??? или в правоохранительных органах работает??? что он знает обо всем, что происходит на Алишера Навои, 69 ???

Цитувати

SERZ

SERZ

12.07.2014 11:58:15

Александра мы все прекрасно знаем, в какой секции проживает и все такое.
Eliza - а вот кто вы? У вас интересовались из какой вы секции, вы проигнорировали. Вы представьтесь или не пишите всякий бред в своих интересах!

Цитувати

ksusha050889

ksusha050889

12.07.2014 12:46:05

Здравствуйте! Хочу поинтересоваться, в среду (10.07) ко мне звонил бывший матер нашего дома (Биленька) суть звонка, я не поняла, в свой адрес услышала много чего «нового и интересного». После своего высказыванья, я не могла вставить и слова, она бросила трубку. Когда я перезвонила, на тот номер, что бы узнать с какой целью мне звонили, как тока услышала мой голос, бросила трубку. Может она кому то еще звонила?

Цитувати

Eliza

Eliza

12.07.2014 15:22:05

SERZ: Александра мы все прекрасно знаем, в какой секции проживает и все такое.
Eliza...

А форум - это тоже бред? или здесь цензура существует и здравый смысл общения отсутствует?

Цитувати

Alexandr1985

Alexandr1985

12.07.2014 16:05:36

Ключовим у вашому запитаннi шановна Eliza є здоровий глузд спiлкування, а не розповсюдженя недостовiрних даних i висловлювання власної думки щодо несприйняття вiдеонагляду, яка органiзована в 2 секцiї.
На рахунок того хто я такий. Олександр - такий же мешканець як i Ви, якому не байдужа доля нашого будинку та своїми дiями намагався зробити все щоб жити в ЖК Перовський було комфортнiше. Я особисто радий за мешканцiв 2 секцiї, якi обєдналися i колегiально прийняли рiшення про встановлення вiдеонагляду (73 пiдписи ЗА). МОЛОДЦI!
Демократiя у перекладi з грецької означає «владу народу». Однiєю з ознак демократiї є пiдкоренням меншостi бiльшостi (перших останнiм) при прийняттi рiшень.
Так як ми живемо в демократичнiй державi (Конституцiя України встановила, що Україна є суверенна i незалежна, демократична, соцiальна, правова держава)спiввласники поважають права меншостi на власну думку та її вiльне вираження, проте ще раз повторю не треба розповсюджувати недостовiрнi данi та залякувати людей. Своїми дiями ви можете завдати шкоду людям, а це є неприпустимим.
Дякую! I сподiваюсь на порозумiння з Вашого боку!

Цитувати

ua-ua-ua

ua-ua-ua

12.07.2014 16:09:13

Элиза!
У вас свежая регистрация.

Все что вы написали - это бред, который вы не смогли подтвердить никакими фактами.

Откуда нам знать что вы не полоумная бывшая мастер жека которая звонит всем подряд и оскорбляет?

Если это так то посоветовал бы вам успокоиться!

Цитувати
<< 450 451 452 453 454 ... 456
Архів