НатаКНА
26.09.2008 07:43:52
MAlex :
Я тоже 50/50, но мне никто ещё ни про какие документы не говорил. Вы что уже имеете какие то документы на руках? Скажите какие?
А относительно стен да страшно, но я жить буду на 25-м и мне только грозит, что я из-за когото упаду вниз, но на меня никто не упадет. Да и вопрос перепланировки у меня стоит не так как у всех. Мне прийдется брать разрешения так-как есть задумка сделать над собой еще так называемый "пентхаус", но у меня желание сделать маленькую комнатку квадратов на 18 или хотябы что-то вроде кладовки с шкафами дабы в квартире было свободно.
А по поводу перфараторов и шума это тоже вопрос филосовский. Я например пока лифт не заработает в квартиру смогу попасть только один раз что-бы ее принять, а потом прийдется ждать пока включат, да и зачем детей мучать переездами и т. д.
жительница
26.09.2008 07:44:03
Кто знает, могут ли жители, которые хотят обслуживаться в ЖЕКЕ, не входить в состав ОСББ? Ведь не могут же нас туда "насильно" затащить.
Jocks
26.09.2008 07:48:27
Лично я считаю, что пару-тройку лет надо пожить с ЖЭКом пока утрясутся все проблемы дома(думаю будет не мало), а уже потом решать ОСББ или ЖЭК.
Тая
26.09.2008 07:50:52
Конечно. По закону для ОСББ надо 50 % жильцов. Но в ЖЕКЕ сказали, что на практике надо 100%, потому что половину дома ЖЕК обслуживать не будет, да и с другой половиной будет бардак. А вообще у нас в договрах прописано что на баланс дом должен принять ЖЕК. И если мы создаем ОСББ, то банк должен внести изменения в договор. А я думаю что врядли это банку нужно, хотя кто его знает.
жительница
26.09.2008 07:53:55
Давайте обживемся, узнаем друг друга? Неужели ОСББ это самый главный вопрос, что бы проводить уже по этому поводу собрания? Что, у нас такой уже "убитый дом"? Вроде бы нет. А привести его в порядок, помыть, почистить, я думаю мы сможем и своими силами. Мы, что лестницы не помоем, площадки?
жительница
26.09.2008 08:01:04
Уважаемые соседи! Я уже обращала Ваше внимание на юридическую часть вопроса с ОСББ. В договоре с Банком фигурирует исключительно ЖЕК, Моя семья не будет услажнять себе жизнь и иметь потом с Банком проблемы, мы итак от него будем "зависеть" долго. Мало ли что ему (Банку)предет в голову. И потом, мы исключительно за ЖЕК.
Оля
26.09.2008 08:02:45
Jocks: Лично я считаю, что пару-тройку лет надо пожить с ЖЭКом пока утрясутся все проблемы...
MAlex
26.09.2008 08:39:48
НатаКНА: MAlex :
Я тоже 50/50, но мне никто ещё ни про какие документы не говорил. Вы...
Znakomiy
26.09.2008 10:03:36
НатаКНА:
Относительно документов так у всех по разному. Я с программы 50/50 так нам почьти...
Znakomiy
26.09.2008 10:06:29
Відповідно до Рішення Національної комісії з питань регулювання зв’язку України «Про затвердження Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги» від 12.09.2008 № 1110, з 1 жовтня змінюються тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги для абонентів міст та райцентрів.
Відтак, з 1 жовтня 2008 року зменшується на 10% розмір плати на встановлення телефону, пiдключеного до окремої лiнiї. Для мешканців міст та райцентрів вона становитиме 180 – 216 грн. з ПДВ замість 200—240 грн., для мешканців села – 144 грн. з ПДВ замість 160 грн.
Також частково змінюються тарифи на користування послугами місцевого телефонного зв’язку. Для абонентів місцевої телефонної мережі міст та райцентрів розмір абонентної плати за користування телефоном збільшується на 20 відсотків.
Для населення. Для абонентів з почасовою оплатою розмов абонплата становитиме 16,44 грн. з ПДВ замість 13,70 грн., без почасової оплати – 23, 50 грн. з ПДВ замість 19,58 грн.
В абонентну плату для населення вже включено 200 хвилин нетарифікованих місцевих телефонних розмов на місяць.
Водночас для абонентів місцевої телефонної мережі сіл та селищ міського типу, за винятком райцентрів, тарифи на послуги користування телефоном залишаються без змін.
Для пільгових категорій наших споживачів всі існуючі пільги збережені.
Для юридичних осіб. Для абонентів з почасовою оплатою розмов абонплата становитиме 25,82 грн. з ПДВ, без почасової оплати — 36,89 грн. з ПДВ.
Тривалість нетарифікованого часу місцевих телефонних розмов на місяць залишається такою ж – 175 хвилин.
Для всіх абонентів тариф за хвилину місцевої розмови не змінюється — 5,4 коп. з ПДВ за хвилину для абонентів, які мешкають у містах, та 3,1 коп. з ПДВ за хвилину для абонентів місцевої телефонної мережі сіл та селищ міського типу, крім райцентрів.
Зазначаємо, що тарифікація телефонних розмов — одна секунда, тобто стягнення почасової оплати проводиться за фактичний час проведення розмов за кількість секунд.
Зміна граничних тарифів є цілком обґрунтованою і необхідною, адже в останнє вони переглядалися у 2006 році, а за цей час збільшилися експлуатаційні витрати операторів телекомунікацій, зокрема, зросли індекси цін виробників промислової продукції, споживчих цін. Відповідно тарифи на телекомунікаційні послуги місцевої телефонної мережі лише віддалялись від собівартості. Така ситуація змушувала ВАТ «Укртелеком» вдаватися до перехресного субсидування одних послуг за рахунок інших (тобто витрати на надання послуг місцевої телефонної мережі покривати за рахунок інших прибуткових послуг, які надає компанія), що прямо заборонено Законом України «Про телекомунікації». А введення в дію нових граничних тарифів місцевої телефонної мережі дозволить компанії відходити від перехресного субсидування, продовжити роботи з розвитку, технічного переоснащення та реконструкції діючої телекомунікаційної мережі, введення нових можливостей фіксованого зв’язку. Усе це дасть змогу забезпечувати мешканців країни якісним і надійним зв’язком та новими сучасними телекомунікаційними послугами.