Осокорки-9а, ул. Мишуги, 12 (Киевгорстрой)

generalissimus

generalissimus

11.06.2012 09:22:51

generalissimus: А как сейчас Жек борется с неплательщиками? В суд подает? Кто знает?

Неплательщики признавайтесь :)

Цитувати

Law

Law

11.06.2012 09:48:19

Генерал, ты уточни этот вопрос у Владимира Павловича, он тебе точно расскажет.

Цитувати

Николас

Николас

11.06.2012 09:58:21

generalissimus:
Неплательщики признавайтесь :)

Кабанов не платит
Лес платит но не все, бегает подписывает у соседей свидетельства что мол то не сделали, это не сделали, то не помыли. я абсолютно не против счастливых людей ! которым видно заняться больше нечем, кроме как такими делами. так что Генерал двоих я тебе уже "сдал" :)))

Цитувати

generalissimus

generalissimus

11.06.2012 10:02:49

Так я на них и намекал :)

Цитувати

Василий_2

Василий_2

11.06.2012 13:42:26

Николас:
Кабанов не платит
Лес платит но не все, бегает подписывает у соседей свидетельства...

Да, НИколас!
Кабанов не платит не потому, что он не хочет платить, а потому, что ЖЕК не хочет заключать со мной договор "на послуги з утримання будинку та прибудинкової територiї" в соответствии с нормативно-правовими актами.
На халяву он не получит ни копейки.

И еще! За меня никто не платил за отопление, бо оно было отключено!!!

Для информации.

Черкащанин Олександр Тарасенко вiдсудив у комунального пiдприємства «Приднiпровська служба утримання будинкiв» 463 грн. 56 коп. Це зайво нарахованi кошти за послуги з утримання будинкiв, споруд та прибудинкової територiї за перiод трохи бiльше 2 рокiв.

На прес-конференцiї, яку органiзувала полiтична партiя «Демократичний альянс» (членом якої є Олександр), черкащанин розповiв: свого часу дiзнався про те, що рiшення мiської ради, яким пiднiмалися тарифи з квартплати, було визнано незаконним i скасовано судом. Утiм, СУБи продовжували нараховувати плату вiдповiдно до нього. Ще одне рiшення мiськради вносило змiни у фактично неiснуюче попереднє, що взагалi має абсурдний вигляд. Таким чином, з грудня 2008 до квiтня 2011 (коли мiськрада прийняла уже зовсiм iнше рiшення) всi жителi мiста вiддавали зайвi кошти за квартплату.
Подавши до суду, Олександр Тарасенко виграв справу. Тепер йому вiдшкодують цi 463 грн.

– Менi в СУБi пропонували забрати грошi, але я вирiшив пiти законним шляхом i отримати їх через виконавчу службу, щоб комунальники сплатили ще й виконавчий збiр на користь держави, – каже Олександр.

Хоч i не юрист за освiтою, але в судi свої iнтереси захищав сам. Каже: то було перше його засiдання. Але пiдготувався до нього ґрунтовно. Щоправда, виникали проблеми з тим, як дiстати необхiднi довiдки.

– Коли звернувся до СУБу, щоб узяти статут пiдприємства, менi сказали, що такими документами не оперують. Довелося писати запит. Я склав перелiк документiв i своєрiдний алгоритм, як дiяти черкащанам. Сусiди з мого будинку вже також звернулися до суду, чекатимемо, яке буде рiшення, – каже Тарасенко.

Зауважує: готовий подiлитися навiть тезами виступу в судi.

– Хотiв би, щоб можна було колективний позов зробити, але це неможливо, бо є рiзнi СУБи, у кожного будинку свiй тариф, залежно вiд прибудинкової територiї. Тому треба подавати iндивiдуальнi позови, – каже вiн.

Голова обласної органiзацiї партiї «Демократичний альянс» Сергiй Гончар зауважує: розраховують, що завдяки численним позовам вiд громадян СУБи приймуть рiшення перерахувати зайво взятi кошти.

– Наша органiзацiя закликає СУБи зробити перерахунки i врахувати в майбутнi платежi, iнакше все одно доведеться платити, та ще й оплачувати судовi витрати i державне виконання, – каже пан Сергiй.

Усiх охочих судитися з комунальниками запрошують звертатися в офiс партiї за адресою: готель Черкаси, к. 338, або за тел.: 50-57-93. Телефон Олександра Тарасенка: 093-870-36-18.

Перелiк необхiдних документiв та алгоритм звернення буде незабаром оприлюднено на сайтi «Демальянсу»

Цитувати

Николас

Николас

11.06.2012 13:59:15

Я же сказал : ничего против "счастливых" людей не имею. Садомазохизмом я просто не увлекаюсь в отличие от Вас Василий Кабанов.
А не платите вы сугубо из-за того что денег жалко, и только на 1% из-за того что Вас там в договоре что то не устраивает. Я этот договор не читал, и жив по сегодняшний день, бодрствую так сказать, и не считаю это своей жизненной проблемой в отличие от Вас. Так что желаю успехов в вашем нелегком деле. :))
Безбашенность наших инициативных жителей достигла апогея - и вы же будете главной проблемой если идея ОСББ начнет воплощаться в жизнь.
Если я ранее еще был настроен нейтрально, то Вас с Лесом не допустить до управления домом считаю своей обязанностью, долгом так сказать., ибо я лично очень сильно сомневаюсь в вашей адекватности в принципе, а домом должны управлять здоровые люди, которые могут услышать и быть услышанными.
Подчеркиваю - это сугубо мое мнение.

Цитувати

Law

Law

11.06.2012 14:28:49

Василий, но ведь консьержи сидят и охраняют в том числе и Вашу квартиру, лифты эксплуатируются, трава косится и газоны поливаются (неоднократно сам лично видел), полы моются (не каждый день, но более-менее), тепло на общий коридор, где находится Ваша квартира тоже подавалось, дом функционирует. Ну так в чем вопрос - на слушаниях Вы утверждали, что справедливый тариф -3,50 грн., так оплатите этот тариф, жэк примет деньги и без договора, внесите свою лепту.
А говорить, что все неправильно и поэтому Вы не платите - это блеф.

Цитувати

generalissimus

generalissimus

11.06.2012 14:39:12

Согласен на все 100! Если позицию Леса можно понять (недоплачивать, то что он считает необоснованно завышенным), то позицию Василия (не платить вообще, -пусть другие платят) я не одобряю (скажем так, мягко :))

Цитувати

Николас

Николас

11.06.2012 14:53:38

Василий так Вам не дают покоя лавры героя с Черкащины? 463 гривны за 2 года ? ОЧЕНЬ СИЛЬНО :))))
Хотя 0,17 грн за метр Вами отсуженные выльются в сумму похожую на ЭТУ !:)))

Цитувати

Василий_2

Василий_2

11.06.2012 15:03:23

Law: Василий, но ведь консьержи сидят и охраняют в том числе и Вашу квартиру, лифты эксплуатируются,...

Уважаемые представители ЖЕКа.

Без договора у меня с ЖЕКом никаких финансовых взаимоотношений нет. А платить дяде просто так, простите, я не Роккфелер. А тем более никаких финансовых взаимоотношений нет у меня с вами.

На слушаньях я не ратовал за тариф 3-50. Посмотрите "Протокол...". Поскольку было показано, что тариф ЖЕКа економически не обоснованый и с этим было согласно большинство, я предлагал представителю райдержадминистрации предложить нам другую обслуживающую организацию, как того требует пункт
1.6. Н А К А З У Державного комiтету України З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА вiд 25.04.2005 N 60

"Якщо органом мiсцевого самоврядування житлово-комунальнi
послуги, визначенi у пунктi 1.1 Порядку, включено до перелiку
послуг, право на здiйснення яких виборюється на конкурсних
засадах, виконавцi таких послуг визначаються за конкурсом
вiдповiдно до статей 27, 28 Закону України "Про житлово-комунальнi
послуги" ( 1875-15 )."

та РIШЕННЯМ КИЇВСЬКОЇ МIСЬКОЇ РАДИ (II сесiя VI скликання)
вiд 28 серпня 2008 року N 79/79
Про врегулювання взаємовiдносин, що виникають у сферi надання та споживання житлово-комунальних послуг в житловому фондi м. Києва

Цитувати
<< 930 931 932 933 934 ... 1141
Архів