Новая Власть: Слова и Дела...

kharch

kharch

16.03.2012 10:04:11

Бакс, єдине спасiння вiд зневiр`я - вiра.
Єдина спасiння вiд жахiв - вiрити i шукати прекрасне.
Щоб спастися вiд хвороб - треба думати позитивно i не влазити у фiговi звички.

Всiм вдачi!

P.S. Сiнгапур теж колись не хотiв злазити з британiї. Їздив по штатам i ублажав тамошнiх магнатiв будувати там свої виробництва. Зараз - це живий приклад раю на землi. Мiсце де людина знайшла можливiсть реалiзувати свою тягу до прекрасного. Це приклад того, чим мiг бути Китай без Мао i Комунiзму.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

16.03.2012 11:50:34

kharch: Анжей, я думаю, багато паханiв, зекiв, ворiв в законi хотiли би посадити цю людину,...

" – В России очень многие либеральные журналисты просто очарованы грузинскими реформами. Складывается такая благостная картина страны, где победили коррупцию, развивается малый бизнес, процветают свободы…

– Давайте просто посмотрим на цифры. Внешний долг и экспорт. Если внешний долг меньше 100 процентов экспорта, то эта стабильная экономика, а если более 150 процентов – то крайне нестабильная. 10,5 миллиардов – внешний долг Грузии, а экспорт – 1,5 миллиарда. Это семьсот процентов. Вот вам экономика и реформа.
Количество заключенных по сравнению с 2004 выросло на 500 процентов. Грузия занимает второе место в мире после США по числу заключенных на душу населения (и первое место в Европе).
Количество оправдательных приговоров в Грузии — 0,084. А в Австрии — 27,5, а среднее по Европе – 20 процентов. Вот вам свобода и демократия.
Из такой «демократически развитой» Грузии, где безработица превышает 50 процентов, с населением в 4,5 миллиона человек, уехало 1, 5 миллиона. Которые, кстати, в основном и содержат своих родственников, оставшихся в Грузии."
http://kavpolit.com/levan-pirveli-gruziya-gotovitsya-k-bolshoj-vojne/
Хотя Харчу оно конечно виднее, как там в Грузии.-)

Цитувати

Анджей

Анджей

16.03.2012 15:37:49

Ой сколько разной мед аппаратуры в тюрму завезли, нада спасать Юлию Владимировну, такой экономист-финансист пропадает, такие виртуозные схемы писала-рисовала, любой художник мог позавидовать

Цитувати

kharch

kharch

17.03.2012 04:38:46

Idalgo:
" – В России очень многие либеральные журналисты просто очарованы грузинскими...

У чому сила, брат?
А сила - в температурi добра.
Ти, шановний Iдальго, дочитай до кiнця ту брєдову статтю, яку ти цитуєш.
А потiм - послухай до кiнця i помiряй температуру iнтерв`ю Саакашвiлi - мабуть єдиного президента в свiтi, який вiльно i без акценту розмовляє на 5-х мовах та ще пару тройку добре розумiє
(англiйська, французька, росiйська, українська, грузинська + розумiє iспанську та нiдерландську).
Ти вже забув, а я розповiм чого впав радянський союз i чого завалиться така стабiльна росiя: там не моляться богу i не розумiють причинно-наслiдкових зв`язкiв. Не роби iншому те, чого не хочеш щоб сталося з тобою. Не говори про те, що грузiї як країни не буде через рiк чи два i сам будеш жити вiчно.

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

17.03.2012 07:22:59

Харч, а как знание языков, если оно и присутствует, опровергает приведенные в статье цифры?Приведенные, межжду прочим, грузинским же экс-депутатом, наверняка разбирающимся в проблемах своей страны и владеющего информацией, получше Харча?
Насчет причинно- следственных связей я с тобой согласен. Но, сказав "А" говори и "Б". Отрицание фундаментальных законов экономики является их грубейшим нарушением. Вот от этого и прекратят свое существование, если не начнут жить по другому, и Грузия, и Украина. И если Грузия еще смогла присосаться к американской сиське, или какому другому органу, то сделать такое же Украине с ее почти что 50 млн населением никто не даст-)

Цитувати

kharch

kharch

17.03.2012 08:28:01

Iдальго, не треба бути таким дрiб`язковим i намагатися знайти слабiсть iншого щоб виправдати власну недолугiсть. Це наша нацiональна i - це програшна iдеологiя.
Потрiбно наперед вiрити людинi. I намагатися самому стати гiдним, стати кращим. Служити добру. Понти мають властивiсть дуже швидко здуватися. Нанесена цукрова пудра швидко тане на сонцi. Бiльше того, коли постiйно тримаєш себе в тонусi то швидко вчишся визначати напускне. Я дивився на ютубi його зустрiч з якимось президентом i вони гоаорили один з одним. Я тобi можу гарантувати, що англ. вiн володiє так само гарно як росiйською. Ну i думаю ти ще не забув, що вiн кiлька рокiв навчався у Києвi i володiє українською краще, нiж 90% нашої илiти.
Тому я думаю i з iншими заявленими мовами Мiха не ганяє понти.

Всiм вдачi.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

17.03.2012 09:50:31

Харч, а каким образом все вышесказанное опровергает приведенные в статье цифры - я повторю свой вопрос?Каким образом знание языков может уменьшить внешний долг и увеличить экспорт?
Я, без сомнения, уважаю Саакашвили, за то, что он знает несколько языков, это плюс любому человеку. Но, раз для тебя знание языков это действительно критерий соответствия личности, занимаемому ей публичному посту, то напомню тебе пару фактов.
Нарком просвещения Анатолий Васильевич Луначарский, когда его избрали действительным членом Академии наук, свое выступление начал на русском языке, продолжил на немецком, французском, английском, итальянском и закончил по традиции классической латынью.
Вячеслав Рудольфович Менжинский первый заместитель Дзержинского и председатель ОГПУ знал, кроме русского, еще тринадцать языков, а немецким, английским, французским и итальянским владел в совершенстве. Сам же Дзержинский знал три иностранных языка, одним из которых был и русский, на котором он говорил без акцента и грамотно писал (родным для него был польский).
По одним источникам Сталин знал грузинский, русский, древнегреческий, латинский, немецкий, фарси, французский. Другие утверждают, что кроме грузинского и русского языков Сталин читал на немецком, изучал латынь, древнегреческий, церковно-славянский, понимал фарси (персидский) и армянский языки. В середине 20-х годов занимался также французским.
Ну а теперь давай начинай кидаться какашками в личностей из советской истории-)

Цитувати

kharch

kharch

17.03.2012 11:52:48

Так, я ще пам`ятаю старичка-сiфiлiтiка Лєнiна який говорив на всiх мовах свiту i був другом всiх дiтей.
(але абзац про Ленiна ти чомусь не привiв ;)
Безумовно, падлєц був найталановитiший.
Стосовно твого запитання про яке це має вiдношення до боргiв.
Саакашвiлi вiрять. На нього ставлять. У ньому впевненi. А всiх цих блатних на чолi з полковником Путiним це - бєснує.
Так, я перевiрив - цифри корректнi
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Georgia_(country)
Gross external debt $10,8 billion (30 September 2011)[2]
Export $1.134 billion (2009 est.)
Поправочка, яка тiльки пiдтверджує все що я тут наговорив:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gg.html
Exports: $3.083 billion (2011 est.)
Але це просто означає високий рiвень довiри реформам, якi провiв Саакашвiлi.
Грошi лише топливо для локомотива економiки.
I те, що кожен грузин винен 2 штуки баксiв, так у нас здається олiгархи вже набрали значно бiльше - десь бiля 2.5 штук на кожного.
Так, у Грузiї э своъ проблеми. Там народ звик ще за Союзу жити весело i за рахунок iнших. I в цьому немає нiчого страшного для грузин - це проблеми iнших, якi дозволяють з собою так чинити.
Але те, що народ вибрав Саакашвiлi значить вiн усвiдомив, що пора засучити рукава i розбудовувати країну.
А те що наш народ вибрав зекiв i кримiнал собi за владу - це просто значить що це дебiльний народ i вiн хоче страдати дедалi бiльше.
Одним словом, Iдальго, ти мене переконав. Пора вже вчити грузинський, чи точити англiйський i перебиратися на роботу в Грузiю.
Доречi - це повнiстю нерозкритий потенцiал цiєї країни. Якщо айтiшники переконаються у стабiльностi i в сприяннi - вони накачають нерухомiсть та iншi сфери цiєї країни грошима.

Дякую за увагу!

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

17.03.2012 12:50:32

"Доречi - це повнiстю нерозкритий потенцiал цiєї країни. Якщо айтiшники переконаються у стабiльностi i в сприяннi - вони накачають нерухомiсть та iншi сфери цiєї країни грошима."

Садись, пять. За знание экономики. Айтишники конечно способны любую страну вывести в локомотивы мировой или региональной, на худой конец, экономики. Прям таки вижу передовой отряд пролетариата, пардон айтишников и Харча во главе, накачивающего деньгами тбилисскую недвижимость

Совсем забыл - обьясни, пож, почему из такой сказочной страны с таким сказочным президентом-галстукоедом уехало почти 1.5 млн человек и почему уровень безработицы там 50%?

Цитувати

kharch

kharch

17.03.2012 13:43:35

Чудеса, брат Iдальго, вони тiльки в казках про Iвана дурака.
Сидiв сидiв на печi i тут тобi вже поiмел Васiлiсу Прєкрасную.
В оптимiстичному сценарiї Iвана дурака iмєєт Васiлiса так-собi разом з найсправедливiшим правiтєльством Путiна i всiм кодлом тих олiгархiв.
Iвану дураку легше - за нього спрацювала несамовита росiйська безшабащнiсть i готовнiсть страдати за свiтле майбутнє.
Далекi предки вiдхватили одну шосту частину сушi коли Китай був у опiумнiй спячцi, а недалекi предки (нашi дiди) загинули, але залишили ядерну бомбу, щоб вiдгоняти китай вiд ресурсiв.
У виграшi, правда, iд цього здебiльшого американцi, якi платять росiйським (євреям) i Путiну папiрцями за нафту, газ тi iншi викопнi. Ну ще для порядку спонсорують дебiльнi партiї типу КПРФ, ЛДП(р), пiдтримують у старих та iнколи затягують молодих придуркiв у iдею великого i славного радянського минулого. Робиться це для того, щоб Росiя не проснулася i не стала серйозним гравцем. Якому самому потрiбна нафта та газ.
Так, так Iдальго. Ти - американський ставлений. Проплачений. Тянути країну в минуле та зiтхати за залiзною - це найвигiднiше американцям.
Якщо не вiриш - згадай цiну нафти в епоху розвинутого соцiалiзму.
I чим бiльше Росiя буде засипати в патрiотичному та радянському угарi тим бiльше бабла i сили зробить на цьому америка.
Ось така вона iдея дуалiстичного розвитку:
падають акцiї - виграємо грошi
ростуть акцiї - виграємо грошi
Потрiбно тiльки знати правильний напрямок.
А його знають тiльки там, де реально дивляться на речi.
В Америцi, друг мiй.

Вдачi!

Цитувати
<< 528 529 530 531 532 ... 548
Архів