Idalgo
17.03.2012 18:53:24
Харч, весь твой сумбурный пост как то отвечает на мой конкретный вопрос насчет Грузии? Дискуссия велась конкретно о Грузии, а не о евреях, Путине, России и ценах на нефть.
Бакс-Мани
18.03.2012 11:37:58
Харч "... Саакашвiлi - мабуть єдиного президента в свiтi, який вiльно i без акценту розмовляє на 5-х мовах та ще пару тройку добре розумiє
(англiйська, французька, росiйська, українська, грузинська + розумiє iспанську та нiдерландську)"
Да, Харч, ты прав- знание языков это плюс любому человеку. Но особенно необходимо оно оранжевым предателям! Помнишь, Нафтогазом руководил "патриот" - ющенковский негодяй Ивченко. Который приехал в Газпром договариваться о цене на газ и захотел переводчика с русского языка на украинский? И газ сразу подорожал для тебя, Харч, на 100 долларов из-за его "патриотического незнания" русского языка!
kharch
19.03.2012 08:38:20
Ти правий, Бакс. Я абсолютно з тобою згоден. Я би їх назвав оранжевими дибiлами. Я i сам на роботi спiлкуюся росiйською мовою, щоб часом хто не побив.
Це тiльки на форумi я нацик i бендера - сподiваюся, що люди всi розумнi i бити за мою дайверсiтi не будуть.
Iдальго, хочу зробити тобi комплiмент. Ти нi граму не зацепився за мої провокацiї щодо комунiзму, путiна, срср. Я гордий хоча б тим, що ти менi вiдповiдаєш. Щодо сумбурностi - то це мiсиво бажання поговорити та провокацiй на комуносрач. Але ти - розумний i не ведешся.
Всiм вдачi!
kharch
19.03.2012 11:52:04
А от тут, Бакс, трохи про дибiлiв нинiшнiх
http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/19/6960916/
Хай краще загинуть дорослi та їх дiти нiж когось пропустимо на стадiон без бiлєтiков!
Це при тому, що на чемпiонат цiна на квитки смiшна - 10-60грн.
Я вже пiдписався за бойкот проти євро.
Якщо таке станеться на Євро, то Україна не змиє цього позору нiколи.
Ми покажемо свiй дибiлiзм у всiй красi, щоб вiд нас остаточно вiдвернулися люди.
Сподiваюся, що для ментiв, яких посилають контролювати квиточки, буде проведена роз`яснювальна робота як дiяти в таких ситуацiях.
У всiх армiях, якi здобували перемоги коли чисельний склад ворога переважав в кiлька разiв є чiтка iнструкцiя: втрата лiтака чи пiлота, гармати чи артилериста, танка чи танкiста - однозначно залiзо. Нiколи не ризикувати своїм життям, що врятувати хоч i дорогий, але все шматок металу. I тiльки в нашiй непереможнiй i легендарнiй армiї солдат завжди вважали за м`ясо, якого можна пiдвезти ще i спонукали цiною життя захищати озброєння.
Пора вже зрозумiти, що нiчого не варте жодного людського життя - нi комунiзм нi демократiя. Жертви можливi тiльки якщо без них будуть ще бiльшi жертви.
Всiм вдачi!
Бакс-Мани
19.03.2012 12:26:22
kharch: Ти правий, Бакс. Я абсолютно з тобою згоден. Я би їх назвав оранжевими дибiлами....
Нет, Харч, они не оранжевые дебилы, они именно оранжевые предатели. Они осознанно, продуманно, из-за собственных идейных соображений и личной корысти все годы правления предавали интересы Украины. И сейчас опять, в полном составе, рвутся к власти. Без стыда и без совести.
Бакс-Мани
19.03.2012 12:40:06
kharch: А от тут, Бакс, трохи про дибiлiв нинiшнiх
http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/19/6960916/
Хай...
Харч "Наш обов`язок як читача - вибирати собi читання. Взагалi гiднiсть повинна бути. А щоб не пiдцепити бацили негiдностi не треба лазити по помийкам."
Вот я, как ты советуешь, и не лажу по помойкам типа "украинской правды"!
Бакс-Мани
22.03.2012 14:19:35
Оранжевые патриоты в борьбе за народное счастье
"Бютовский Волков спаивает сумских избирателей фамильной водкой (фото)"
http://obkom.net.ua/news/2012-03-22/1254.shtml
"Бывший Советник Президента Украины Л. Д. Кучмы и экс-лидер избирательного блока «КУЧМА» Александр Волков является «куратором» Сумского областного отделения партии «Батькивщина», и, как сообщает официальный сайт БЮТ, «почетным председателем» Сумской областной партийной организации."
Понятно, для борьбы нужны деньги, но должна же быть какая-то брезгливость!
kharch
27.03.2012 11:47:45
Бакс, ну виборцiв, що безплатно їдять гречку та п`ють горiлку мабуть треба саджати.
А от що робити з тими, хто хоче продавати пиво у школi?
http://job-sbu.org/deputatyi-ot-partii-regionov-predlagayut-prodavat-alkogol-v-shkolah.html
Бакс-Мани
27.03.2012 12:38:40
Харч, ты сам как в детском саду. Это предложение пары никому не известных одесских придурков из ПР говорит только об одном- придурки имеются повсюду, независимо от партийной принадлежности.
А назначение ярого кучмиста, матерого интригана и коррупционера, бывшего директора овощной базы Волкова почетным председателем Сумской областной организации БЮТ- очередное гнусное предательство и коррупция оранжевых. И на это, Харч, ты не можешь возразить, поэтому, как всегда, переводишь обсуждение на другую тему.
kharch
27.03.2012 15:52:40
А вгадай, Бакс, як я на тих придуркiв вийшов.
1. Побачив новину що одного з головних кримських мажорiв який перебiг дорогу покiйному Джарти засудили умовно
"Суд засудив екс-спiкера Криму Гриценка до двох рокiв умовно".
2. В газетi мiж рядкiв було записано, що зовсiм не умовно, а на 5 i 7 рокiв з конфiскацiєю майна вiдповiдно засудили ментiв, якi парiшали вапроси i привели до мажора якогось крутячка який паабiщав парiшать вапроси i наказать усєх виновних в пасадкi Гриценка. Ну заодно ще цього крутячка який мав парiшать вапроси засудили на 5 рокiв i теж iмущество забрали
http://nowyny.eu/news/a_pobachennja_z_eks_spikerom_krimu_spivrobitniki_sizo_i_vidviduvach_otrimali_5_i_7_rokiv_v_jaznici/2012-03-06-2362
3. Я так трошки припух вiд цих папиних демонстрацiй сили своїм щоб чужi боялися.
Ну ще десь там побачив ссилочку про пиво i згадав, Бакс, що ти любиш всiлякi такi алкогольнi факти.
В общєм папа усєм мєнтам намiкнув: не дьоргаться сукi пазорниє, а то баланду будєтє хлєбать єщо i iмущество пазабiраю.
От такий от месидж. А мєнти нехай посмоктують "мiлiцiя з народом".