Новая Власть: Слова и Дела...

Бакс-Мани

Бакс-Мани

14.01.2013 19:36:57

Нет, Харч, мы не будем говорить о Монике, Клинтонах, грантах и других, не имеющих к нам отношения вопросах.
Поговорим о спасении Украины- вы сами об этом написали. Как получилось, Харч, что в 2004 году объявили мессией именно Ющенко? Почему его? Конечно, хотелось, чтобы национальным- общеукраинским лидером был такой человек, как Валенса или Гавел. Не нашелся такой, ладно. Но нормального- честного, порядочного, работящего патриота Украины можно было найти?
Ответив на этот вопрос, удастся понять причину происходящего и сейчас.

Цитувати

kharch

kharch

15.01.2013 09:01:41

Бакс, те що до влади приходять мажори чи бандити вина людей а не мажорiв чи бандитiв.
Люди не вмiють органiзовуватися, не розумiють що за свободу i незалежнiсть вiд мажорiв та бандитiв треба боротися.
Треба служити iншим i тодi будеш щасливий.
В Українi все перевернуто з нiг на голову, в народу немає розумiння як правильно будувати своє життя.
А Янукович чи Ющ - це просто паразити якi завжди готовi присмоктатися до хворого тiла яке нездатне захищатися.

Цитувати

Циник

Циник

15.01.2013 14:03:37

Один из Германии другой из Голландии спорят как нам обустроить Украину :)))

Цитувати

kharch

kharch

15.01.2013 16:13:54

Цинiк, Ви правi, але - не зважайте :).

Ностальгiя та звичка. Та трохи випустити пар.
Я усвiдомлюю, що в Українi все змiнюється вiд поганого до гiршого.
Звичайно там можна виживати якщо поводити себе за тими дикими правилами якi роблять ерозiю в душi, перетворють суспiльство на збiговисько ворожих один одному iстот якi мрiють як зробити бiльше аду своєму ближньому.

Всiм вдачi!

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

15.01.2013 20:00:01

Циник как обычно, отличился умом и сообразительностью.
Не понимает, что и у меня и у Харча в Украине живут родные, друзья, товарищи, просто одноклассники и соседи. Что осталось имущество, что, у меня во всяком случае, бизнес связан с Украиной. Что через 3-5 лет я планирую вернуться...

Харч "Я усвiдомлюю, що в Українi все змiнюється вiд поганого до гiршого."
+100 Лучше не скажешь...

Цитувати

Циник

Циник

16.01.2013 14:42:13

Да, я такой, сообразительный и умный!

Цитувати

Itel

Itel

16.01.2013 16:44:32

В Украине остались умные и сообразительные!
А остальным Танюша передает весточку "не грусти".

Откуда "пар" в ваших северных широтах?

Цитувати

kharch

kharch

16.01.2013 18:11:00

Ну вчора в голландiю i захiдну європу прийшла зима,
https://plus.google.com/u/0/photos/107260083823108115728/albums/5833765835924346465

але до того iнколи у нас було майже +20 до того, що в степах України.
А от я не збираюся повертатися.

ТАИТИ, ТАИТИ...
нас и здесь неплохо кормят!
http://demotivation.me/uphxt7ohaxelpic.html

Цитувати

Бакс-Мани

Бакс-Мани

17.01.2013 11:47:04

Харч "А от я не збираюся повертатися."
Это потому, что ты еще мало времени прожил в Голландии. Еще эйфория, планы, надежды. Пока не понимаешь многих проблем.

Цитувати

kharch

kharch

17.01.2013 12:12:28

Бакс, нiчого поганого в ейфорiї немає.
Погано коли немає ейфорiї а тiльки сiра безнадiя i почуття нереалiзованостi, дибiльностi начальникiв, битiя, постiйне вiдчуттся що тебе хочуть поiмєть.
Тут набагато цiкавiше працювати, оскiльки бачиш результати роботи, бачиш що тебе пiдтримують, допомагають, бачиш навколо професiоналiв i рiвень куди рости.
Врештi - бачиш привiтних людей, якi бачать тебе перший i останнiй раз в життi i посмiхаються.
Накурилися? Знущаються? Нi - так сказав Далай Лама.
Посмiхайся на роботi навiть якщо тебе вважають за iдiота i потiм як ланцюжкова реакцiя почнуть посмiхатися багато людей.
А коли люди посмiхаються - життя налагоджується попри всi труднощi.

Всiм вдачi!

Цитувати
<< 543 544 545 546 547 ... 548
Архів