Перевыборы ВР

kharch

kharch

20.04.2007 11:11:07

Копіюю сюди ссилку з 7-ї гілки
http://economic-ua.info/articles/7527

Приехавшие поддерживать Януковича жители Востока, разбредаются по Киеву и начинают грабить киевлян

Зорро вже постив сюди ссилку
http://for-ua.com/interview/2007/04/16/145428.html

Сравнивая Майдан-2007 года с «оранжевым» Майданом, Олесь Бузина отмечает, что теперешний - организованнее, меньше и гигиеничнее.

Не буду називати цього недалекого чоловіка образливими словами, але на його прикладі можна яскраво бачити кривий вплив зросійщення. Рак - це коли окремі клітини організму, яких довго кормили сучасною лабудою втрачають звязок з природним полем інформації, яке пронизує весь організм і дає можливість кожній клітині гармонічно співіснувати. Втративши такий звязок вони починають активно забирати енергію у здорових клітин, і якщо не підключити потужніх природних механізмів відновлення здоров`я цей процес стає незворотнім - організм перестає існувати. Це страшно, але доти, поки не складеш план боротьби.
Кожна нація утворена богом для здорового співіснування на певній території. Кожну людину можна розглядати як клітину. Я завжди буду на стороні природнього методу лікування, коли позитивне мишлення, здорові звички, правильний напрямок думок і повний контроль над негативністю виліковує навіть хворі клітки і не дає приводів організму знову їх продукувати.
Вибачте за довгу аналогію, але такі люди як Бузина, Чорновіл молодший - це просто ракові клітини в здоровому і набираючому силу українському організмі.
Там є момент - він згадує що в 2004-му у нього на майдані брали автограф. Але чомусь він не пригадує що в 2007-му хтось ним цікавився.

Ми вилікуємося.

Цитувати

kharch

kharch

20.04.2007 13:39:07

Сучасна політична криза незважаючи на всі незручності і невизначеність підкреслює одну позитивну реалію: українське суспільство усвідомлює і визнає необхідність змін в державотворній частині. Титанічна розруха СРСР, перші роки невизначеності пройшли і Україна має вирішувати як їй розвиватися.
Маємо те що маємо, але в природі немає застиглих картин. Все міняється під дією різних чинників. Головне в цьому процесі - вектор руху. Горбачов, можливо навіть сам не усвідомлюючи зробив єдину правильну для нього річ - розвалив недієздатне утворення - СРСР. Неважливо скільки людей проживають в країні, має вона ядерну зброю, чи, тим більше диктує свою волю іншим народом. Важливо тільки те, чи задоволений народ ситуацією у країні. Чи може кожен член суспільства сказати, що держава працює на суспільство а не суспільство працює на державу. Задоволення, звичайно, можна створити брешучи самому собі. Вчора слухав серіал "Кадети". Там з Англії з навчання повернулася дівчина якогось суворівця і він питав "ну як Англія?".
"Я памятаю в дитинстві, коли мама і тато купили телевізор, то позвали всіх сусідів це відмічати. Коли сусіди купили машину вони катали на ній весь двір. Всі були щасливі. Так от - в Англії щастя немає".
Мабуть всі росіяни жаліють бідних англійців ;). Так от народу з голубих екранів, розповідають про його щастя і перевагу.
Якщо брешеш собі, коли створюєш задоволення це небезпечно, бо іллюзії можуть розсіятися як туман. Брехати можна недалеким людям. Але створюючи в країні популяцію недалеких людей еліта робить сумний вирок власній країні.
Я хочу лише сказати, що криза це для того, щоб політики задумалися що їм робити, щоб в країні перестала існувати ситуація нестабільності. Незважаючи на весь песимізм у відношенні до існуючих політиків, я все ж вважаю, що це не застигла маса. Є динозаври, які не міняються а тільки намагаються законсервувати кращі традиції барського кучмізму. Це - ПР, комуністи, соціалісти. Коліція в повному складі. Яскраві приклади - Янукович, до якого ніяк не дійде за що ж його так не люблять в Києві - особливо водії та люди, які їдуть зранку на роботу. Мороз - який заради м`якого крісла наплював у душу своїм виборцям. Симоненко - містер комуністичний швейцарський годинник та шестисотий мерс.
Натомість опозиція усвідомлює необхідність змін, навіть якщо повернувшись до влади це заторкне їхні інтереси.
Все розвивається в правильному напрямку.

Цитувати

ОКО

ОКО

20.04.2007 14:20:43

Даниил:
Циник: ПО моей информации ОКО владеет квартирой на Липках, еще квартирой в...

Даниил, вы в мои биографы напрашиваетесь?Из архивов СБУ информация? ;)
Может про себя расскажете, чем меня обсасывать со всех сторон?Заметьте, тему про мои миллионы вы подняли первым, типа с юмором под дурочка кося. И ваши собратья по разуму её подхватили, клоуны. В итоге-сами в лужу сели, конспираторы хреновы!
;)

Да, я констатирую факт, приблизительно 90%украинского народа, включая его "вождей", сегодня находится в крайне плачевном уровне самосознания, материально и духовно нищий и готов продасться кому угодно за 30 сребреников. Можно сказать-быдло, тёмная масса людей с рабской психологией.
Тому пример-вся новейшая(да и не только)история Украины, в том числе сегодняшние разноцветные выступления на майданах.
Причём этот факт эмпирически установленный, это не просто моё мнение.
А нравится вам это или нет-суть не поменяется из-за этого.
Вы-полностью заслужили этого президента, премьера, спикера и всё остальное серое шобло, равно и тот уровень жизни который имеете. Аминь!

Цитувати

а1234

а1234

20.04.2007 16:02:22

sasha13: так, что не надо было Горбачева? Пусть бы дальше черненки андроповы ловили людей...

Горбачёв реально сделал очень нужный первый шаг, но дальше пустил всё на самотёк. Не смог справиться ситуацией. В союзе мог быть китайский вариант экономики и имея такой интелектуальный потенциал возможно мы бы жили в доволльно успешном государстве. Ющенко тоже сделал первый шаг, а дальше пошла говорильня и дерибан только другими героями...

Цитувати

kharch

kharch

23.04.2007 08:08:16

Хотів би сказати щирі слова подяки адміністраторам даного форуму, які захищають свій форум від прояву нетерпимості та слабоумія.
ЖЖЖ - це про Вас.
Майте на увазі, що ОКО - мій друг і цього не змінить навіть якщо він буде називати мене оранжевим параноїком і закінченим селюком.
Я бачив тут пост ЖЖЖ і від нього погано пахло.
Зараз я по французьки (зелень та вино) відмітив ранок цього чудового весняного дня і всім бажаю розуму, щастя та взаємопорозуміння.

Амінь!

Цитувати

kharch

kharch

23.04.2007 08:22:04

Доречі, як загнана кобила мчався на мітинг на Європейській площі в п`ятницю після роботи.
На щастя, дружина і син мене розуміють і поблажливо ставляться до громадяньских бзиків глави сімейства. Дочечки залишилися дивитися серіали про кадетів, жувати поп-корн та тренуватися в гімнастичному залі.
Юлю таки пропустив, тому що вона виступала перша.
Пропустив майже всього Кириленка.
З деяким незадоволенням вислухав популіста Луценка.
Але глотку рве гарно пацан і двигає країну в правильному напрямку.
Потім Юля благала весь майдан стояти доки не будуть перевибори.
Майдан згодився.
Доречі, тепер він називається Європейський. На мій погляд це символічно, але як наслідок всякого руху є негативні вторинні наслідки - енергетики справжнього майдану я не відчув.
Ющенка не вистачає на майдані, незважаючи на все його селюцтво, бухгалтерсто, бджолярство. Він справжній Європейський лідер і стоїть на запасній колії.
Разом з СБУ, МО, Гриценком і танками.
Так що в Багдаді-Києві все спокійно. Горбаті можуть виходити і складати зброю.
Тоді життя і комфортне довічне ув`язнення гарантовано.

Всім успіхів!

Цитувати

ОКО

ОКО

23.04.2007 10:16:58

kharch: Хотів би сказати щирі слова подяки адміністраторам даного форуму, які захищають свій...

Харч, все нормальные люди хотят хорошего и себе, и окружающим людям и конечно своей Родине(для меня это ВСЯ Русь, для тебя-лишь Киевская).
А то, что мы все в той или иной мере в запале беседы бывает позволяем сказать лишнее, так это не самое страшно. Главное помнить что истина рождается в столкновении различных мнений, зачастую-в жарком споре, но часто там-же и умирает! :)
Недоводить свои убеждения до фанатизма, конструктивно воспринимать иные точки зрения-это то чем Украина не может похвастать, увы.
А вот нам удаётся понимать друг друга и отделять в полемике общения зёрна от плевел. Чего и всем желаю!

Цитувати

sasha13

sasha13

23.04.2007 12:17:35

ОКО
А можно карту или на словах объяснить где границы той самой твоей родины ВСЕЙ Руси?

Цитувати

Saparmurat

Saparmurat

23.04.2007 12:30:19

Sasha13, a vu chto ne slushali? Tak ja vam skazshu :) : " Ot Moskvu do samuh do okrain..... "

Цитувати

sasha13

sasha13

23.04.2007 12:40:40

ясно ясно..
но в той родине миллионеров не очень то почитали мягко говоря?
2 ОКО
Вот ты, что выбираешь, быть миллионером в независимой украине или таким как все в СССРе ?
Если тебе 35 лет чему я искренне удивлен, то мог бы кое, что и помнить еще про СССР и миллонеров в нем

Цитувати
<< 22 23 24 25 26 ... 130
Архів