shon-78
20.07.2012 08:34:24
Привет всем!!! Я по-поводу стоянок для машин, которые на придомовой территории. Когда мы подписывали договор, менеджер нам сразу сказала что они будут полностью бесплатные, при том что мы её даже об этом не спрашивали. Тогда мы про тариф спросили - нам озвучили 4-4,5!!! Мы еще сразу прикинули что только коммуналка без ничего около 500 грн получается. Странно платить за охрану да еще и брать кусочек придомовой территории в аренду. Значит при расчете тарифов должна учитываться площадь придомовой территории без учета мест стоянок автомобилей и палисадников (че мы должны платить за палисадники, если мы не можем ими пользоваться, пусть за них платят первые этажи). Тогда придомовой остается три копья.
jirka
20.07.2012 08:39:02
katalania:
Есть еще одно альтернативное решение: керамогранит под террасную доску. Продается...
оце вже цiкавiше. буду в суботу - гляну
jirka
20.07.2012 08:56:38
Asja: Здраствуйте, господа будущие соседи :))) Я вот читаю-читаю и некоторые вещи мне ну...
з приводу додавання пiдписiв - вiдповiдна заява розмiщена за наступним посиланням.
https://docs.google.com/document/d/1BzfogiGg_VH0k6VHzAU7KiBdOtKqfztZlUi6Cm8Pu1k/edit
зараз викладу її на iншому форумi теж.
щоб її знову пiдписати, пропоную на якiсь вихiднi. скажiмо - 4 -5 серпня. зiбратись на лiпiнцi всi хто хоче додатково долучитися.
Також, пропоную всiм хто ще не внiс свої контакти, зробити це в доданому документi
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmQNQdFqorG9dGZBbjd3eXVqWl9ZTGZEanZ1MndqRFE
wind
20.07.2012 09:25:23
to jirka
приєднуюсь, але не вийшло додати свої контакти..
щоб не прогавити збори, для цього потрiбно вiдслiдковувати меседжi на форумi? чи все ж, якщо вийде додати телефон, є варiант, що зателефонуєте?! Можливо вже були такi пропозицiї, але, якщо люди за, я вважаю, що при нашiй ситуацiї нам досить термiново потрiбно найняти толкового юриста, поки не пiзно, якщо гуртом платити, це буде не дорого?!, може обговоримо це питання, але на зборах!? Що скажете Jirka?
Asja
20.07.2012 09:30:26
Так а як додати свої координати до списку? В мене вiн вiдкривається тiльки для перегляду...
wind
20.07.2012 09:30:45
wind: to jirka
щоб не прогавити...
to jirka
щоб не прогавити збори, для цього потрiбно вiдслiдковувати меседжi на форумi? чи все ж, якщо вийде додати телефон, є варiант, що зателефонуєте?! Можливо вже були такi пропозицiї, але, якщо люди за, я вважаю, що при нашiй ситуацiї нам досить термiново потрiбно найняти толкового юриста, поки не пiзно, якщо гуртом платити, це буде не дорого?!, може обговоримо це питання, але на зборах!? Що скажете Jirka?
Asja
20.07.2012 09:37:47
Взагалi, може краще це все вирiшувати або принаймi дублювати оголошення про сбори на закритому форумi iнветорiв Лiпiнки. Звiдтам приходять повiдомлення на електронну пошту, легше вiдслiдковувати.
Emil
20.07.2012 09:41:34
Почему вы решили, что у всех по 10 машин?И не будет пустых квартир от перекупщиков, что будут простаиваться с ремонтами. Обидно, конечно что они обманули, про бесплатные. Неизвестно сколько стоить и обслуживание купленного подземного паркинга.. там наверно тоже деньги будут брать.
_Olga_
20.07.2012 09:52:02
За обслуживание паркинга вроде платят стандартно 300-500 грн в месяц (свет, охрана и т.д.)
Emil
20.07.2012 09:55:09
Спасибо за информацию.. хорошо, что не купила. Не уверенна, что будет бум-продаж. Скорее всего они будут сдаваться в аренду с накруткой.