ЖК "Липинка", Подольский р-н, ул. Замковецкая, 102 - I квартал (Stolitsa Group )

Asja

Asja

24.07.2012 06:44:20

С3К: Доброй ночи.
Прочитал почти все и хочу поблагодарить тех, кто потратил свое время...

Я говорила с Директором управляющей службы. Он гарантировал, что в эту плату войдёт и охрана. Т. е. она сейчас дефакто входит. +Точно в это входит диспечерская и камеры наблюдения. И они хотят туда же впихнуть и фиическу. охрану. Я прямым текстом сказала, что они должны понимать, что дороже уже просто нереально и это "не глотнёт" никто. Он сказал, что да, они это прекрасно понимают и в эту сумму будет входить охрана.
Вообще, будут общественные слушанья, на которых они обязаны объяснить нам всё тарифообразование. Я думаю, самое логичное, именно тогда и задавать все вопросы и вести все дискуссии.

Цитувати

бак

бак

24.07.2012 06:44:26

С3К: Доброй ночи.
Прочитал почти все и хочу поблагодарить тех, кто потратил свое время...

Я думаю что охрана «размазана» в тарифе, как мне объяснил юрист ее невозможно включать в перечень обязательных услуг, так как он строго регламентирован. На сегодняшний момент работает охрана строителей. Злободневный вопрос, кто-то занимался переносом газового счетчика, и подключением электроплиты.

Цитувати

Asja

Asja

24.07.2012 07:14:27

О, да! Газовый счётчик - очень острый вопрос. Нам даже необязательно его переносить, но хотя бы повернуть одну трубу, этого хватит. Тогда он нормально закроется в шкафчик кухонный. В ЖЭКе сказали, что дадут телефон газавщиков и надо самим с ними разбираться. Но что-то я без оптимизма смотрю на эту перспективу :(

Цитувати

tarik

tarik

24.07.2012 08:50:42

itravel: Шановнi колеги,
18.07.2012р. пройшла зустрiч власникiв для обговорення умов договору...

Доброе утро всем, хочу присоединиться к инициативной группе.

Цитувати

wind

wind

24.07.2012 09:28:21

Доброго всiм дня!
також хочу звернути вашу увагу на той факт, що зараз ми не можемо знати наскiльки якiсно встановленнi вiкна, це буде зрозумiло з приходом холодiв, отож тепло в оселi буде залежити саме вiд якостi встановлення вiконних рам. Зi свого досвiду: там де я працюю, вiдносно нова будiвля, всi вiкна встановленi неправильно, зi всiх щелей дме, нi батарея, нi додаткове опалення, не допомагають налагодити температуру в офiсi. Навiть якщо ми будемо збiльшувати опалення в своїх квартирах, то:
1. ми 100% не нагрiємо квартиру,
2. у нас будуть дуже великi затрати на опалення (доречi, хтось зрозумiв як рахується опалення?!, я досi нi)... у договорi написана 200 грн за якийсь герц.. чому саме 200 грн (якщо ми самi можемо регулювати тепло i на перед нiхто не може знати, скiльки це коштує), не зрозумiло, якщо хтось знає, поясьнiть будьласка.
3. i якщо таки вiкна встановленi не правильно, то їх потрiбно буде змiнювати за свiй рахунок
от i враховуйте це перед тим як пiдписатися на тарифи!
далi краще:
1. Жек не несе вiдповiдальностi за якiсть послуг, поки не буде заселення на 50%....?! це як?!.. ми платимо по повнiй, а претензiй пред`явити не маємо права...)
2. скажiть будь-ласка, навiщо поливати двори в осiнньо-зимовий перiод?!, я вже не кажу, що в Українi є дощi. Тобто, поливання необхiдно, десь в перiод з травня по вересень, 5 мiсяцiв, з нас беруть за 12
3. що до, перелiку послуг, потрiбне пояснення пунктiв, якi починаются зi слова, ОБСЛУГОВУВАННЯ (вони завуальовано повторюються..)
4. хтось тут писав, що охорону обiцяють внести до вартостi послуг.. Люди, ОБIЦЯНКА ЦЯЦЯНКА, це нiби я пообiцяла Столицi, що обов`язково заплачу за квартиру, але не вносьте пунк про оплату в Договорi..) ви смiєтеся.. все повинно буди на ПАПЕРI!
5. має бути випробовування всiх систем, будинок повинен бути прийнятий в мiськiй комiссiї, повинна бути гарантiя на єксплуатацию всiх систем i лiфтi
Вибачте, за кiлькiсть тексту, але на останок. Без юриста з досвiдом ЖКХ та досвiдом у судових справах нам не обiйтися. Я саме цим зараз i займаюсь. Разом платити за послуги юриста, буде не дорого, але це буде об`єктивна допомога у справi зi свявiллям.

Цитувати

wind

wind

24.07.2012 09:42:30

вiд jirka :
з приводу додавання пiдписiв - вiдповiдна заява розмiщена за наступним посиланням.

https://docs.google.com/document/d/1BzfogiGg_VH0k6VHzAU7KiBdOtKqfztZlUi6Cm8Pu1k/edit

у список пiдписантiв заяви себе не потрiбно вписувати в електронному режимi, достатньо буде на мiсцi вiд руки, як всi хто були 18 липня зробили.

Також, пропоную всiм хто ще не внiс свої контакти, зробити це в доданому документi

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmQNQdFqorG9dGZBbjd3eXVqWl9ZTGZEanZ1MndqRFE

я особисто всiм, хто додасть свої контакти у вiдповiдний надiсланий файл iз реєстром iнвесторiв, надiшлю смс iз пропозицiєю зустрiтись. Хто не вiдповiсть - зателефоную.

До речi, на попереднiй зустрiчi було домовлено про те, що до наступної зустрiчi ми пiдготуємо конкретнi питання для обговорення.

Пропоную їх додавати у наступний документ. Його може правити

http://www.advocatura.org.ua/chto-delat-esli-zhek-prislal-vam-novyj-dogovor/.html

Iнформацiя також продубльована на закритому форумi у роздiлi "спiлкування/общение". вже є пропозицiя про точний час зустрiчi - 4 серпня, о 10.30. Чи влаштовує такий час?

Цитувати

Fisherman

Fisherman

24.07.2012 10:47:42

Домовились! Думаю в суботу буде значно бiльше людей. I ще питання, хтось чув хоч приблизно коли мають вiдбутися громадськi слухання?

Цитувати

wind

wind

24.07.2012 10:55:49

вибачте, в попередньому повiдомленнi неправильне посилання на документ iз перелiком питань для обговорення

документ ось тут

https://docs.google.com/document/d/1exAcLfq9o08iPUolpR9xJcxJWj6dlinkGIZAmZ087D8/edit

Цитувати

Emil

Emil

24.07.2012 11:12:38

Если не получается приъти 4го на форум инвесторов.. хотя попытаюсь. Можно ли будет отослать свою подпись под заявлением по электронке??Многие, как и я не живут в Киеве и только по-этому не смогут быть на собрании.

Цитувати

Asja

Asja

24.07.2012 12:03:25

Окна установлены качественно. Мой прораб всё проверил и сказал, что у него вопросов нет.
Пункт про отсутствие отв-ти при заселении до 50% они убирают. Ну сколько ж можно мусолить одно и тоже? Мы подписали договор - в нём этого пункта нет. Его удалили по нашей просьбе.
Общественные слушанья должны быть в течении несколько месяцев. Это обязательная процедура, без неё тарифы априори не могут быть утверждены. Но на сколько я понимаю, они проходят с собственниками, а не с инвесторами. Если я правильно помню.
Для того, чтобы изменить цену в уже подписанном договоре (это я про охрану, если за неё попробуют брать деньги дополнительно) с любым из нас должны подписать Допсоглашение. Я лично его банально не подпишу, если так встанет вопрос.
Вообще, вот честно вам скажу - на месте, в нормальном общении все вопросы решаются ГОРАЗДО легче. Мне сотрудники ЖЭКа указывали на недочёты в квартире, которые мы с мужем не заметили (у нас первый этаж, на окне нет подоконника).
Я ЗА понижение тарифов. Но я не вижу смысла в малоконструктивном переливании из пустого в порожнее в инете и обливание грязью людей, которые, кстати, крайне искренне стараются хорошо делать свою работу и создавать приятную атмосферу в комплексе.
Сегодня забирали ключи и ручки. Мы только в нашем доме были уже 9-ыми. В первых домах % бОлший, наш только приняли.

Цитувати
<< 139 140 141 142 143 ... 515
Архів