Jackas
26.05.2011 09:08:28
а в чем спокойствие то?(спасибо, что отписуются)но реальной стройки не ведеться. тот отчет писать можна ежедневно(слегка коректируя) Вы на стройке бываете?(обращено к Аркаде) 2-5человек это не стройка, а видимость. Что значит повильно идут работы?Что за терминология? ответьте почему саботирует КМБ-3 и ДБК(иначе не назовешь, разговоры-заболел начальник звучит несерьезно)Меняйте подрядчиков на тех кто хочет строить и зарабатывать. жду ответа от Аркады. Инвестор 3 дома.
al_mart
26.05.2011 10:07:51
Arkada: Шановнi довiрителi, доводимо до Вашого вiдома, що 25.05.2011р. ТОВ «Фiрма «Девелопер»...
Шановнi Iнвестори наголошую, що такої зухвалої поведiнки ПАТ АКБ «Аркада» (як практикуючий юрист iз 30 рiчним досвiдом я ще не зустрiчав).
Замiсть захисту iнтересiв своїх Довiрителiв Банк зайняв позицiю стороннього спостерiгача. Отримавши вiд нас 100 % оплати їх вже 8 мiсяцiв не цiкавить доля будiвництва будинку №7 та №8. Жодним чином Банк як офiцiйний представник iнтересiв Iнвестора не спробував дати правову оцiнку бездiяльностi керiвництву КМДА та iнспекцiї державного архiтектурно-будiвельного контролю у м. Києвi.
Нас в черговий раз тримають за «неукiв» та «дурнiв», яким можна «впарювати» (вибачаюсь за сленг) будь яку iнформацiю.
Банк нам повiдомив що, цитую «Згiдно з Указом Президента України «Про оптимiзацiю системи центральних органiв виконавчої влади» та Постанови КМУ «про лiквiдацiю урядових органiв» (документiв, на пiдставi яких Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя, яка входила до складу Мiнiстерства регiонального розвитку та будiвництва України, повинна бути лiквiдована, а замiсть неї повинна бути утворена Державна архiтектурно-будiвельна iнспекцiя України, на яку буде покладено функцiї з реалiзацiї державної полiтики з питань державного архiтектурно-будiвельного контролю). Нас переконують що ТОВ «Фiрма «Девелопер» має звернутись з питання введення об’єкта в експлуатацiю до нового територiального органу тiльки пiсля його утворення.
Це не вiдповiдає дiйсностi i ось чому.
По перше. Згiдно п. 2 Постанови КМУ "Про лiквiдацiю урядових органiв" визначено, що урядовi органи, якi лiквiдуються згiдно з пунктом 1 цiєї постанови, продовжують виконувати свої повноваження до передачi таких повноважень вiдповiдним мiнiстерствам, iншим центральним органам виконавчої влади.
По друге. Я особисто отримав вiдповiдь вiд керiвництва ДАБI про те що ТОВ «Фiрма «Девелопер» було запропоновано (пiдкреслюю запропоновано а не вказано) ввести будинок №7 на пiдставi будiвельного паспорту, шляхом реєстрацiї декларацiї про готовнiсть об’єкта до експлуатацiї (про що я i написав 25.05.11 року в 13-54) в зв’язку с тим що будiвництво починалось ще по старому законодавству. Ваше посилання на форумi, що Бондаренко начебто давав настiльки неквалiфiкованi вказiвки є наклепом та брехнею.
По третє. Вказуючи, що на даний час порядок вiднесення об’єктiв до певної категорiї складностi Кабiнетом Мiнiстрiв України не встановлений БАНК сам вже визначив, що будинок №7 не вiдноситься до будинкiв III категорiї складностi.
В четверте. Чому вiдповiдь дає Заступник начальника Iнпекцiї ДАБК у м. Києвi (звертаю увагу не керiвник а його заступник) органу який знаходиться в стадiї лiквiдацiї але продовжує свої повноваження до передачi таких повноважень вiдповiдним мiнiстерствам, iншим центральним органам виконавчої влади (див. п. 1 мого заперечення). Цей територiальний орган досi знаходиться в державному реєстрi реєстрацiї юридичних осiб.
Висновок.
Шановнi представники ПАТ АКБ «Аркада» я знаю дiйсну причину зволiкання введення будинку в експлуатацiю а тому.
1. Пропоную зустрiтись зi мною в судi (але в господарському м. Києва а не в Вашому третейському). Пiдстави - читайте змiни до Закону «Про третейськi суди».
2. Правову оцiнку деяким вашим договорам, якi є в моєму розпорядженнi, будуть давати вже правоохороннi органи.
3. Вашу дiяльнiсть як фiнансової установи мають детально перевiрити установи, якi згiдно законодавства це зроблять.
3. Я впевнений що прийшов час залучити засоби масової iнформацiї.
Haza
26.05.2011 11:26:07
Вiдповiдь для ТОВ «Фiрма «Девелопер», яку надала Аркада, була сформульована 19.05.2011. На скiльки я зрозумiв, Олександр (al-mart), отримав письмову вiдповiдь вiд ДАБI пiсля 19.05.2011. Якщо я не правий, виправте.
Якщо я правий, то надiюсь на здоровий глузд Аркади, чекаю вiд неї звернення до ТОВ «Фiрма «Девелопер» на рахунок якнайшвидшого повторного подання документiв у ДАБI. У зверненнi було б не погано посилатися на лист ДАБI для Олександра задля пришвидшення процесу.
al_mart
26.05.2011 11:42:11
Андрiй, дуже вдячний за пiдтримку. Про факт вiдмови семе з цих пiдстав я знав ще 23.05.11 року (див. iнформацiю на домашньому форумi в закритому роздiлi). Тобто тiльки пiсля звинувачення їх (банк) у непорядностi, вони, термiнова 26.05.11 року, видали новину (хоча лист iнпекцiї ще 19.05.11 року)
А зараз найцiкавiше. Див. http://idabk.kiev.ua/20/208.html. Тобто, iнспекцiя ДАБК (як орган який знаходиться в стадiїї лiквiдацiї) 20 травня !!!!! скасовувати дозвiл на виконання будiвельних робiт мають права, а видати сертифiкат нi. Ну що хто правий ?????
Jackas
26.05.2011 11:48:49
кто то упрямо не договаривает, а выдаёт обрывки информации. Не знаю, чему тут радуються инвесторы. Лучше расскажите, кто был на стройках, что реально происходит на обьектах.
Porfey
26.05.2011 12:19:29
Дорогие коллеги!
Исходя из удручающих сообщений Аркады, я так понимаю, можно смело готовиться к получению на днях новых сообщений на форуме, а потом, возможно, и официальных писем об очередных переносах сроков ввода нашего дома в эксплуатацию. Остается открытым вопрос только на сколько - месяц, два или может быть три?! Очень хотелось бы конечно ошибаться...
Честно говоря, думал, что у Аркады посильнее будет админ ресурс. Его у Аркады вообще получается нет!!! Ведь КГС на Правды 5 совсем недавно ввел такой же, как и у нас, дом и день открытых дверей уже провел, и люди уже давно акты подписывают, и тот же ДБК3 его строил. Как такое может быть?!
Спасибо Вам, al_mart, за всегда полезную правовую информацию и вообще активность! Хотел только уточнить, возможно ли здесь (ну или на нашем форуме) озвучить информацию касательно настоящих причин задержки, о которой Вы говорили в предыдущем сообщении?
Alex46
26.05.2011 14:12:09
В 15-34 мне поступил звонок от Аркады следующего содержания:
- Явиться 27.05.11 в 15-00 как представитель дома № 7 (делегат) на переговоры. Встреча в вестибюле. Быть одному, т. е. только один представитель от дома № 7 будет принят (со слов, скажем секретаря, кворум определило руководство Аркады). И только по одному делегату от каждого дома будет осуществляться персональный приём. Я поблагодарил за сообщение, сказал, что ИНФОРМАЦИЯ о встрече принята и добавил, скажем секретарю, что у нас есть своё мнение по поводу численного состава представительства делегации и порядка ведения переговоров, а именно: не меньше 2 делегатов от одного дома и встреча ВСЕХ ВМЕСТЕ ОДНОВРЕМЕННО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Поэтому, просьба остальных делегатов подтвердить по личным каналам связи выработанную заранее нашу позицию или опровергнуть таковую по состоянию на 17-15 26.05.11
С ув. Александр
alex68
26.05.2011 14:32:43
Alex46: В 15-34 мне поступил звонок от Аркады следующего содержания:
- Явиться 27.05.11...
Мне о персональном приеме не говорили. Сказали только что если по 2 представителя это уже 12 человек, то есть много, а 6 - намного лучше.
В любом случае поддерживаю что надо настаивать на коллективном приёме.
Haza
26.05.2011 14:39:46
Alex46: В 15-34 мне поступил звонок от Аркады следующего содержания:
- Явиться 27.05.11...
Большинство поднятых вопросов касается ВСЕГО микрорайона, зачем устраивать персональный прием, каждому все показывать, рассказывать и отвечать на одни и те же вопросы. Логика Аркады не понятна.
Вывод: нужно быть всем, кто есть в списках делегатов. На месте будете разбираться и настаивать на своем.
РЕАЛИСТ
26.05.2011 14:59:28
Письмо коллективное от Всего квартала.... Принимать нужно Всех представителей сразу.... Все элементарно..."Аркада" даже людей по человечески принять не хочет.
Аркаде: зачем искать проблему, там где ее нет?