Юла
06.10.2007 20:04:36
sasha13!
В кодексі честі справжніх чоловіків, наскільки мені відомо, лежачих не б"ють...
Що ж ти метелиш бідного Ізгоя ногами по печінці?..
Outcast
06.10.2007 20:19:15
Саша 13
Писал не ты... Не твой стиль :):):):).
Путин чего тебе покоя не дает? ВВП вон со Шредером, чтоб нам не мешать, газопровод по дну Балтики договорились строить. Нам трубы оставят, на металл порежем и сдадим в пункты приема!!! Под воду от нас прячутся, а мы нет....
От нашего молока отказались, от мяса, электроэнергию не покупают. Даст Бог, как с грузинами, визы введут.
НЕТ... Россия нам мешает. Путин виноват...
Надо чтоб Путин ров рыть приказал, как амеры на границе с мексами.
Саша 13, а почему ты думаешь, что плохо, если "есть господар"??
Если есть человек, кто БЕРЕТ ответственность и не боится её брать...
Царь например.
В Российской империи цари брали ответственность.
Народ их и называл по делам их. Тишайший, Грозный, Великий, Освободитель, Палкин, Кровавый итд.
Интересно, а кто у нас брал ответственность???
ЗЫ Саша 13, обрати внимание, это ТЫ решил, что я с тобой пас коз и качал мед на полонынах и панибратски стал ко мне обращаться на ТЫ. Хам Ты :).
Ещё новость узнал... У тебя оказывется есть биография... Занятно :):):):).
Outcast
06.10.2007 20:22:39
Щэ одна...
Спать иды, дивчыно :):):)
ЗЫ Про пэчинку я подбав. Эссенциале Форте глотаю :):)
Outcast
06.10.2007 20:31:10
[echo.msk.ru:34567]
Outcast
06.10.2007 20:33:06
http://forum.pravda.com.ua/read.php?2,3001437
Качните послушайте..
Юла
06.10.2007 20:45:27
Outcast: Щэ одна...
Спать иды, дивчыно :):):)
ЗЫ Про пэчинку я подбав....
"Эссенциале Форте", говорите?.. И это правильно!!! Печенка от злости очень быстро разрушается!
ЗЫ ОКО! Не уговаривайте! При всем моем уважении к Вам...
Outcast
06.10.2007 21:38:33
Дивчыно...
Саша 13 говорил, что он пьёт, дай дорогу...
У него скорее разрушится.
И не злой я вовсе... На работу к 9 утра не ломлюсь. Кредитов банкам не должен. Стул хороший. Скучно живу...
sasha13
07.10.2007 09:49:12
Изгой
Я писав, я...
Хто ж інший ? Я нікому наші розмови не видаю, мені було б соромно, мене неправильно зрозуміють, в реальному житті я трошки не такий :)
А може і такий, просто таких "кончених" москалів як ти не зустрічав. А зустрів би то на одному гектарі не сів би...:) Віртуальній світ бач дає можливість бридотність відкласти в сторону і все ж таки поговорити.
Путін мене турбує з декількох причин. Найголовніше це імперські амбіції, зазіхання на лаври Петра1, а його роль для україни і українців всім сумно відома. По друге це те що деякі українські політики хотять скопіювати стиль і методи забуваючи що народ не той, "мочить в сортирах" нема кого і шарові нафтодолари відсутні... Україна не росія як правильно сказав Кучма.
"От нашего молока отказались, от мяса, электроэнергию не покупаютДаст Бог, как с грузинами, визы введут."
от і я про це саме, хіба ж так брати поступають добиваючись любові:)
Вони самі не розуміють що цим заставлять нас виробляти краще мясо і молоко і таки найти кому його продавати дорожче...
Скажи ти став бідніше від того що вони не купують наше молоко? Чи селяни наші збідніли? Їм же нема куди дальше...
"Саша 13, а почему ты думаешь, что плохо, если "есть господар"??"
Повторюю останній десятий раз!!! ДА це дуже добре для рабів кріпаків пролетарів та азіатів, нормальним суспільствам вільним людям такі як наші, які вже пройщли ці етапи розвитку потрібна ДЕМОКРАТІЯ. Що буде дальше ніхто не знає. Але нічого кращого поки що ніхто не придумав. Якщо ви з Путіним придумали то будь ласка втілюйте в життя тільки там в себе в росії в черкасах де завгодно тільки не в нашому селі :)))
"В Российской империи цари брали ответственность." про що це ти? про збоченця івана грозного, сіфілітіка петра першого, короновану повію катерину, грішку распутіна та інших. В європейські історії може не менше крові та бруду але виглядає вона якось пристойніше навіть в нашій сто раз спеціально редагованій радянській імперській історії.
Ти дійсно думаєш, що якби нам путіна то він би вигнав ахметова в англію посадив би коломойського отравив мельниченка утворив би "єдину україну" і до нас би зразу : "К Путину мировае лидеры поспешают!!"
Думаю нас би стерли з лиця землі як ірак чи югославію бо в нас нема ядерної зброї та нафти і газу. Ти цього хочеш ? В нас нема іншого виходу як вступити в нато да будувати країну за европейськими принципами!!! Рівнятися треба на польшу а не на росію
Що таме ще?
А біографія? не зрозумів, вроді у всіх вона є, навіть у тебе. А те, що на "ти" до тебе то вже пробач, така в мене звичка, я за 12 років інтенсивного інтернет спілкування майже не зустрічав форумів чи інших віртуальних зборищ де б люди так ревносно на це реагували. Скрізь і всюди завжди ТИ, просто останніх 5-7 років доступ до ресурсів мають всі кому не лінь різного роду манагери начальники директори які дбають про субординацію навіть тут. Ну ти ж то таке саме "явище" як і я що за віком що за суспільною вагою, то ж сиди і радуйся що в тебе ще є с ким спілкуватися.
Outcast
07.10.2007 11:55:18
Саша 13
Ты не станешь менять свои взгляды, я останусь на своих позициях.
То, что греет тебя,-- для меня КАЛ.
Страны Украина НЕТ... есть что-то аморфное... Совершенно неоднородное.
РАСПАД, РАЗДЕЛ, ФЕДЕРАЦИЯ, КОНФЕДЕРАЦИЯ.
Понимания не будет НИКОГДА. Граница по Збручу-Днестру лишь вопрос времени.
МЕЧТАЮ, чтобы тимоха стала премьером... МЕЧТАЮ!!!
Галопом поскачем к распаду. И ДАЙ БОГ!!!
И будешь ты Саша петь песни ОУН-УПА, ходить по селу с бутыльком самогона и в вышиванке. Это твоё понимание счастья, демократии, свободы.
У меня несколько другие представления о свободе :):):).
И ещё... У меня нет к тебе зла, ненависти. Прости, если что не так.
nataly
07.10.2007 17:18:42
Только что по РТР Михалков Никита Сергеевич привсенародно вылизал Путину пятую точку!Кто не слышал-много потерял!Вот уж семейство!При всех режимах они выживают и неплохо.