Marlboro
09.12.2009 12:58:44
kharch : багата Україна, про яку Ви розповідаєте чхати хотіла на українську нерухомість.
Ну вот, снова во всем виновата Украина, бо вона начхала и на недвижимость в Лондоне, и в Испании, и в Дубаи...
Теперь ясно, что кризис начался с Украины, ибо мысль первична, а мыслим мы неправильно и портим всю малину на всей планете!
Так?
P.S.
kharch, а по какому признаку вы считаете Киевскую недвижимость переоцененной, и относительно чего?
Только не нужно упоминать о своей средней зарплате.
kharch
09.12.2009 13:54:06
Мальборо, я розумію - Ви сумуєте, що нерухомість Києва не варта більше ніж Токіо.
Але Токіо - це житниця матеріального світу. Хто з нас не пам`ятає 80-і,Pepsi-Cola та Made in Japan.
Тобто було багато факторів, які роздули нерухомість Токіо.
Були деякі і для Києва.
- дешевий вонючий газ що давав мілліарди на реекспорті.
- приватизація (продавали те, що побудовано на костях наших стариків)
- щедрі кредити зарубіжних інвесторів (Ющенко приводить якісь абсолютно космічні ціни зарубіжних інвестицій 300-400млрд гривень. це Вам не склади в Богданівці).
- покоління ріелт. бум жило красиво та щедро. за рахунок стариків, які нидіють в убожестві, за рахунок майбутніх поколіннь, яким віддавати їхні борги.
Це ірраціонально і це важко пояснити, але тепер час платити по боргам.
І не треба себе тішити що хтось там комусь продав млрд безнадійних боргів за 3млн. Це просто оптимізація податків. Баблос будуть вибивати нещадно і бути офісним планктоном перестане бути престижно. Ви чекаєте грошових потоків від нації боргових рабів?
kharch
09.12.2009 16:10:14
Marlboro:Во-вторых, там замороженный системный кризис с 91 года, не решились они пройти через нормальные банкротства, а как и Украина, все национализировали и раздавали деньги под 0%, вот и имеют 15-ти летнюю депрессию, нарыв которой все равно лопнет, кстати в ближайшее время, я надеюсь.
І чого бажає злий геній Мальборо нещасній Японії? В чому заключається системна криза? В тому що середній японець живе 82 роки? Чи в тому що вони мають найпередовіше в світі автобудування, найтехнологічніші машини, щедро фінансовану науку, поїзди які літають ходять зі швидкістю 300км/год?
Мальборо, Ви, перед тим як вилізти на коня замість збитого прапороносця кризи, спочатку підготуйте якусь теоретичну базу. А тоді вже оголяйте Вашу шашку і вперед.
Анджей
09.12.2009 20:18:05
Есть даже какой-то мультик, где злой гений профессор вот-вот готовится уничтожить мир, но добрые герои естественно спасают и все заканчивается хепи -энд. Режисеры даже не догадываются что на сайте Реалт в форуме на разделе Рынок недвижимость
сидит злой гений Мальборо который пока отложил уничтожение Америки и взялся за маленькую Японию.
Marlboro
09.12.2009 21:00:17
kharch : І чого бажає злий геній Мальборо нещасній Японії? В чому заключається системна криза?
Я ничего им не желаю, просто дефляционная спираль на 15 лет это круто.
Представьте себе мир, в котором люди не хотят ничего покупать, так как завтра будет дешевле, и цены падают, а затем снова и снова и так 15 лет!
Экономика не имеет внутреннего рынка, все заточено на экспорт, и огромные избытки сбережений, которые невозможно пристроит и под 1%.
Кстати, похоже на Украину предприятия работают на экспорт, внутренний спрос никакой, энергоресурсы завозные и т. д.
Нормального выхода из такой спирали нет, вернее есть это инфляция, но им 15 лет не помогало печатанье и раздача денег под 0%, эти деньги просто уходили на кери-трейд, их меняли на доллары и отдавали в другие страны.., эта система сломалась(у ФРСа упала ставка) и эти все кредиты возвращаются обратно и создают спрос на иену, вследствие чего она укрепляется и душит экспорт и экономику...
p.s.
С чего вы взяли, что я злой гений? То, что Япония рухнет раньше США, я писал еще 3 года назад и от своих слов не отказываюсь, ну просто так карты лежат, такой раскладец, что и козырный туз не сыграл, а не то, что поезда скоростные.
Solnche
10.12.2009 00:55:25
А я вот все больше сколоняюсь к мнению, что не будет ни каких катастроф...
Просто все страны напечатают дружно денег, что бы сбалансировать рынки в том числе и недвижимости а заодно сохранить курсы валют...
А так все пойдет своим чередом: США продолжат терять свое лидерство, как и Великобритания и др., все больше будут набирать силы экономики БРИК и соответственно их политический вес тоже будет рости...
Marlboro
10.12.2009 02:03:30
Solnche : А я вот все больше сколоняюсь к мнению, что не будет ни каких катастроф...
Хорошо бы, если бы, да кабы...
Но, все не так просто, катастроф пока не видно, пока одни мелочи, по памяти:
Япония просит США убрать со своей территории военные базы...
Германия просит США убрать со своей территории атомные ракеты...
В России проводили масштабные сборы запасников, делают инвентаризацию подвалов и вешают таблички "Бомбоубежище", дали распоряжение учителям разработать "сокращенные учебные планы" на случай войны, наблюдатели от США покидают военные заводы и т. д.
З. Ы.
Да кстати я два года назад обещал, что у нас будет работать военка?
Ну вот, нам США заказ подкинули на 2,4 миллиарда, на оружие типа для Ирака, так что уже 80 заводов на Украине работают, а дальше будет веселее.., это только Харчь ничего не видит, а на самом деле Аннушка уже пролила масло, и ружье обязательно выстрелит.
Idalgo
10.12.2009 07:46:02
2 Marlboro :
Мальборо, Вы часом на сайте автора " Мародера " не гостите часто?
Тоже разделяете идею грядущего БП? -))
И в какой же ситуации тогда Украина окажется?
kharch
10.12.2009 07:47:38
Мальборо, Японія, Германія, просять прибрати військо з території вже більше 60 років. Кілька поколіннь просять прибрати військо.
За цей час обидві країни пережили небачений економічний бум і це після виснажливої та вбивчої другої світової, коли всі заводи та мозги були вивезені з їх територій. Причина? Їх кастрували. Їм вирізали воєнні залози.
Звичайно, декому ще хочеться мити чоботи в індійському океані а тим, хто мили чоботи у всіх цих океанах хочеться сісти на літак і гарненько довбонути ці кляті американські човни. Дух Марса не можливо вбити остаточно, і не треба цим особливо перейматися. Обидві нації чудово усвідомлюють причини свого економічного розквіту. Ну а бажання та зітхання - вони так і залишаться бажаннями та зітханнями. Мальборо, скільки разів говорити - світових воєн більше не буде, або буде остання. Тоді на кілька мільйонів років земля відпочине від людей.
Думаєте люди хочуть щоб земля від них відпочила? Думати можете що завгодно, але краще жити сьогоднішнім днем. Підіть знову купіть золотих цяцьок якщо ніщо інше не приносить Вам спокій і готуйтеся до своєї війни.
kharch
10.12.2009 09:11:46
Ідальго, у Вас дуже проникливий розум. БП - це
1) Бдящие По ночам. Всі нормальні люди сплять вночі а не
2) Читають по ночам Мародер. РУ
Я радив йому петрушки більше їсти. Але відчуваю вже треба клініка - до санітарів які колють в 10 вечора заспокійливе і коли встає сонечко будять поцієнта щоб почав посміхатися разом з сонечком.
І тоді БП зникає як ранковий туман і сяє світ блискітками жовтого сонця Ра і мир на землі воцаряється.